Alexandru Mateiu a fost dezamăgit de scorul din meciul cu AEK Atena

Alexandru Mateiu, după eliminarea din meciul cu Sepsi, dictată de VAR: ”Eu m-am dus direct pe minge”

articol scris de Digi Sport
16.07.2022, 00:08
  • SuperLiga: CFR - Farul, sâmbătă, 21:00, DGS 1

  • SuperLiga: Universitatea Craiova - Sepsi, sâmbătă, 21:00, DGS 2

Alexandru Mateiu a fost eliminat, vineri seară, în finalul partidei pe care Universitatea Craiova și Sepsi Sfântu Gheorghe au terminat la egalitate, scor 2-2 (1-0), în Bănie, în prima etapă a Superligii.

Mijlocașul oltenilor a avut o intrare foarte dură la bulgarul Radoslav Dimitrov. Centralul partidei, Radu Petrescu, nu a sesizat exact gravitate faultului și a avut nevoie de intervenția colegilor din camera VAR pentru a înțelege ce s-a întâmplat mai exact.

Alexandru Mateiu, eliminat cu ajutorul sistemului VAR

La vederea imaginilor, Radu Petrescu i-a acordat direct cartonașul roșu lui Alexandru Mateiu. Faza a avut loc la golul egalizator marcat de Sepsi, prin Nicolae Păun, în minutul 89.

Alexandru Mateiu a declarat că intrarea sa a fost una la minge, fără mare intensitate, însă dacă arbitrul a decis să-i acorde cartonaș roșu, cu ajutorul VAR-ului, înseamnă că așa a trebuit să fie.

Meritam victoria după părerea. Am dominat 75 de minute. Am făcut o greșeală la primul gol, nu trebuia să îl luăm. Cei de la Sepsi au avut două ocazii, două goluri. Mie mi-a trecut mingea printre picioare, m-a atins la ambele gambe și tot în poartă a intrat. Incredibil! S-a făcut de pin-pong. Așa a fost să fie.

Eu m-am dus direct pe minge, chiar nu știu ce s-a întâmplat. Nu a fost intensitate mare, el a jucat în continuare. Mă bucur că avem VAR și acum se vede dacă a fost sau nu. Dacă a fost, asta e. Oricum, trebuie să stau două etape. Dacă a dat, înseamnă că a fost. S-a uitat.

Toată echipa cred că am făcut un joc bun, ne-am ridicat la un nivel foarte bun. Nici nu mă gândeam că o să jucăm așa de bine. Nu meritam să fim egalați de la 2-0.

Alexandru Mateiu, despre ghionul echipei sale: ”A dat o centrare greșită și a dat gol cu gamba, cu tibia. Incredibil”

(n.r. - despre problemele din defensivă ) Dimitrov, prietenul meu, dă o centrare greșită, pe 16 metri, și o bagă cu gamba, cu tibia, bară gol. Incredibil. Și mie îmi trece printre picioare. Ăsta e fotbalul. Trebuie să jucăm în Europa mult mai bine ca astăzi și să câștigăm.

Trebuie să fim concentrați până fluieră arbitrul final. Nu știu, poate am căzut, poate nu am mai fost concentrați de la 2-0. Trebuie să fim concentrați până în ultimul moment, pentru că te taxează. Am văzut și CFR-ul. 100 de minute, până fluieră arbitrului, trebuie să jucăm

(n.r. - despre șansele la titlu) Eu zic că avem un lot foarte bun și am încredere că putem să câștigăm și noi campionatul”, a declarat Alexandru Mateiu, la finalul partidei cu Sepsi.

VIDEO: Rezumat Universitatea Craiova - Sepsi 2-2 

Etichete: alexandru mateiu , sistem var


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Cum a ajuns „Regele Cripto” al Canadei, care trăia în vile de lux și conducea mașini scumpe, să fie răpit, bătut și arestat

Aiden Pleterski a fost răpit din centrul orașului Toronto în mijlocul nopții în decembrie 2022. Răpitorii l-au eliberat pe cel poreclit „Regele Cripto” după trei zile, dar cu o condiție: trebuia să facă rost de bani cât mai repede. Nu era ultima dată – și nici prima – când tânărul canadian, care se dădea drept un geniu al afacerilor cu criptomonede și promitea „investiții inteligente”, avea să intre în încurcătură, relatează BBC.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Tottenham a primit oferta pentru Radu Drăgușin și a dat răspunsul pe loc

Decizia luată de Parma, după ce Dennis Man a cerut un salariu de 2.000.000 € pe an

Acord! Luka Modric urmează să semneze ultimul contract din carieră! Salariu cu 50% mai mic

Foto Adrian Mutu s-a întâlnit cu ”my friend” Cristiano Ronaldo! Cadoul primit de la portughez

45.000.000€ pentru "Messi al Turciei"! Real Madrid s-a decis pe loc

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Reacția celor de la ”U” Cluj, după ce Gigi Becali a anunțat că-l vrea pe Alex Chipciu la FCSB

Klopp nu s-a mai abținut: cum l-a numit pe Courtois, la doi ani de la finala Real - Liverpool

Verdict dur pentru Simona Halep, după ce nu a fost invitată la Roland Garros. ”Exemplul” Maria Sharapova

Ronald Gavril şi Flavius Biea au cucerit centurile WBC Latino, la Craiova!

Citeşte şi

"Gata, totul are o limită!" Becali scoate artileria grea: "Ştiţi ce făcea Anamaria prin cantonamente? Se văitau nevestele fotbaliştilor"

Jigniri fără precedent şi ameninţări după ce Gigi Becali a dezvăluit "ce făcea Anamaria Prodan prin cantonamente"

PEROZCe poreclă a primit Meghan Markle după vizita în Nigeria: „A fost greu să nu faci această comparație”

FILM NOWOlivia Wilde, fizic impresionant în colanți și bustieră, la ieșirea de la sala de fitness. Actrița, o împătimită a antrenamentelor intense

Încă o confirmare în lotul României pentru EURO, stoperul cu tată român și mamă din Franța! Clubul a fost informat deja citeşte ştirea pe Prosport.ro

WTA Roma: Sabalenka promite "răzbunare" în fața lui Swiatek. "Cu ajutorul vostru, o să o înving" citeşte ştirea pe ziare.com

Accident aviatic în România. Avion prăbușit la Buzău, care ar fi fost cauza citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Antonia, într-o salopetă descheiată până la abdomen, "asortată" cu o atitudine de femme fatale. "Pur și simplu perfectă"

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Antonia, într-o salopetă descheiată până la abdomen, "asortată" cu o atitudine de femme fatale. "Pur și simplu perfectă"

Digi World

A dat peste o adevărată comoară într-o unitate de depozitare abandonată pe care a dat 410 $. Profitul e unul fabulos

Digi Animal World

Momentul când o veveriță însetată se ține după un turist pentru a primit o gură de apă: „E atât de neajutorată”