Alex Mitriță / Foto: captură Digi Sport

Video Alexandru Mitriță l-a privit în ochi pe Radu Petrescu: ”jur!”. Faza care a încins spiritele în Bănie

articol scris de Digi Sport
22.01.2024, 15:00
  • Media: Fotbal Club, vineri, 19:00, DGS 1

  • Baraj SuperLiga: Mioveni - Botoșani, vineri, 20:00, DGS 1

Universitatea Craiova a pierdut partida cu Farul, scor 1-2, din etapa 22 a SuperLigii

Golurile acestei partide au fost marcate de Alexandru Crețu (minutul 36) pentru olteni, respectiv Rivaldinho (minutul 14) și Louis Munteanu (minutul 43) pentru dobrogeni. 

Mitriță putea primi penalty după clinciul cu Dussaut

Rezultatul final putea fi însă altul dacă Radu Petrescu ar fi acordat o lovitură de la 11 metri în favoarea oltenilor în minutul 84. Mitriță i-a spus imediat ”centralului” că nu a simulat.

Radu Petrescu (42 de ani) este arbitru în Liga 1 din 2007 și arbitru FIFA din 2012. În clasificarea UEFA, Radu Petrescu este în categoria I, imediat sub categoria supremă, Elite.

În minutul 84, oltenii au construit o fază de atac, pe traseul Markovic- Bancu. Fundașul lateral a centrat în careu, iar Larie a respins cu capul în afara careului. Mitriță, pe fază, a făcut un stop perfect, după care a inițiat o acțiune personală, direct pe poartă.

A intrat printre fundașii ”Marinarilor”, a slalomat în stilu-i personal, după care a căzut în careu după un clinci cu Dussaut.

Petrescu nu a dictat nimic, iar faza a ajuns să fie discutată la VAR. Nici Ovidiu Hațegan, aflat acolo, nu a schimbat decizia din teren, spre disperarea oltenilor.

Mitriță, căzut la pământ, s-a uitat imediat spre Radu Petrescu, după ce a căzut pe gazon, și i-a spus: ”nu am simulat. Jur!”.

VIDEO cu faza din meciul Universitatea Craiova - Farul 1-2, în urma căreia Alex Mitriță a solicitat penalty

Alexandru Mitriță: ”Nu e frumos”

La flash-interviu, Alexandru Mitriță a vorbit despre meciul spectaculos din Bănie, dar a explicat și ce s-a întâmplat pe final, când a solicitat un penalty, după o intervenție a unui fundaș advers. Faza a fost verificată în camera VAR, dar Radu Petrescu a lăsat jocul să continue.

A fost un meci foarte intens în această seară, felicitări celor de la Farul. Am luat două goluri foarte ușor, trebuie să reglăm aceste lucruri. Le-a ieșit jocul, noi trebuie să învățăm din greșeli.

Nu e ușor, nu trebuie să dăm vina pe el (n.r.- pe Maldonado, aflat la debut). A fost un meci greu cu cei de la Viitorul (n.r.- Farul), nu e el de vină. Nu vreau să vorbesc despre mine, nu e frumos. Vreau să-mi ajut echipa.

La acea fază eram în viteză mare, am dat mingea pe lângă el, contact a fost cu siguranță. Dacă învingeam, treceam pe locul 2, mai avem de muncă, am avut situații foarte bune în această seară”, a spus Mitriță.

VIDEO Rezumat Universitatea Craiova - Farul 1-2

Etichete: radu petrescu , mitrita craiova , alex mitrita , universitatea craiova-farul 1-2 video


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
O profesoară va sta la închisoare 13 ani după ce s-a aflat ce i-a făcut unui elev, timp de un an

O profesoară de liceu din Arkansas, care a apărut la o emisiune celebră în SUA după ce elevii i-au făcut o dedicație specială, va merge la închisoare pentru că a abuzat sexual de zeci de ori un copil.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

UEFA i-a transmis un mesaj lui Istvan Kovacs, după finala Europa League! Fanii au reacționat imediat

OUT! După ce a primit 6.000.000 € degeaba, a fost dat afară. Avea lumea la picioare, dar a ajuns să se drogheze

Gestul făcut de Xabi Alonso după umilința din finala Europa League. S-a dus direct la Istvan Kovacs

Veste pentru Horațiu Moldovan: ”noul Oblak” pleacă în Premier League pentru 40.000.000€

Foto Ce lovitură! A refuzat naționala României și a fost convocat de altă țară la EURO 2024

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

UEFA a luat decizia finală în cazul licenței Corvinului pentru cupele europene

Exclusiv ”Va putea obține Steaua dreptul de promovare pentru sezonul viitor?” Răspunsul dat de Adrian Bumbescu

Se pregătește al treilea cel mai scump transfer din istoria fotbalului: 175.000.000 €

Andrei Ivan, la un pas de un transfer în campionatul în care strălucește Ronaldo. Câți bani va încasa Mihai Rotaru

Citeşte şi

Foto Trofeul primit de Alex Mitriță înaintea meciului cu Sepsi + Imaginile spectaculoase surprinse în Bănie

Echipa etapei a 9-a din play-off/play-out: Tony da Silva, antrenorul rundei

PEROZLogodnica lui Jason Statham, val de reacții pe Instagram după ce a postat imagini nud din camera de hotel de la Cannes

FILM NOWAna de Armas, zâmbet dulce pe plajă. Actrița și-a etalat silueta într-o bustieră și fustă mini, în imagini de peste 1,6 milioane de like-uri. „Cât de frumoasă ești!”

Ce lovitură a dat Gigi Becali cu noul transfer de la FCSB: ”El și Rrahmani sunt între primii trei atacanți din România” citeşte ştirea pe Prosport.ro

S-a despărțit de iubit și își caută un partener de călătorie pentru o vacanță în Halkidiki. Ce pretenții are turista din România citeşte ştirea pe ziare.com

Amenzi de până la 15.000 de lei pentru șoferii care uită acest document. Se schimb legea în România citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Antonia și-a pus fanii pe jar cu noile fotografii. Artista, în dresuri transparente și cu decolteul la vedere: „Alex e norocos”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Antonia și-a pus fanii pe jar cu noile fotografii. Artista, în dresuri transparente și cu decolteul la vedere: „Alex e norocos”

Digi World

Semnul de pe unghii pe care nu trebuie să-l ignori: "Ar putea fi o formă gravă de cancer de piele"

Digi Animal World

Șerpii provoacă panică în mai multe orașe din România. Jandarmii intervin pentru a-i îndepărta din mașini, pereți și scări de bloc