Andrei Dumiter, atacantul lui FCSB / Foto: Captură Digi Sport

Video "Am ajuns la cel mai iubit club din România!". Cum vede Andrei Dumiter concurența din atacul lui FCSB

articol scris de Digi Sport
24.07.2021, 18:17
  • SuperLiga: U Cluj - Dinamo, sâmbătă, 20:00, DGS 1

  • SuperLiga: Botoșani - Voluntari, sâmbătă, 14:30, DGS 1

Andrei Dumiter (22 de ani) a susținut prima conferință de presă în calitate de jucător al echipei FCSB. Atacantul a fost transferat în această săptămână, de la Sepsi, pentru 350.000 de euro.

"Am ajuns la cel mai iubit club din România!". Cum vede Andrei Dumiter concurența din atacul lui FCSB

Patronul Gigi Becali a dezvăluit că s-a hotărât să demareze tratativele cu Sepsi pentru Andrei Dumiter după ce a văzut cum atacantul a gestionat o fază în care a fost atacat de mai mulți oponenți.

Dumiter a explicat că nu a fost sigur să semneze cu FCSB la începutul acestei veri, când a fost ofertat pentru prima dată de clubul bucureștean, dar acum declară că este hotărât să demonstreze la echipa antrenată de Dinu Todoran.

"E un pas înainte, dar vreau să fie doar unul intermediar și vreau să profit de tot ce înseamnă FCSB, toate condițiile de aici, astfel încât să pot progresa și să ajung la un nivel superior. Atunci nu eram foarte sigur să vin, dar nu mai contează ce a fost. Contează că acum sunt aici și împreună să ne atingem obiectivele impuse de club. Normal că pot face față presiunii, o să muncesc foarte mult, o să profit de condițiile oferite de club și sunt sigur că voi reuși.

Eu sper să câștigăm cu Craiova. am venit cu gândul de a câștiga toate meciurile și toate trofeele puse în joc. Avem toate condițiile necesare ca să obținem astfel de performanțe. Știu că nu s-a reușit demult să se câștige trofee foarte importante.

Sincer, nu mă uit la adversar, ci la ceea ce facem noi. Așa am fost și înainte, așa o să privesc lucrurile și aici. Sunt foarte fericit că am ajuns la cel mai iubit club din România, să ne dea acel impuls de care avem nevoie de în momentele grele.

Trebuie să luăm meciurile pe rând. Cel mai important e meciul de mâine, vom da totul să câștigăm și după va veni meciul din Conference League.

Sunt sigur că putem câștiga campionatul. Asta trebuie să gândim toți de aici, de asta sunt la cel mai bun club din România, la cel mai iubit", a declarat Andrei Dumiter.

  • Dumiter ar putea debuta la FCSB în meciul cu Universitatea Craiova, programat duminică, de la ora 21:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1.

Cum a decis Gigi Becali să-l aducă pe Andrei Dumiter la FCSB

Fotbalistul adus de la Sepsi în schimbul a 350.000 de euro și 20% dintr-un eventual viitor transfer este al doilea atacant adus de Gigi Becali în această vară, după Zdenek Ondrasek, cel căruia i-a fost semnată, însă, ”sentința” după doar 45 de minute jucate la Botoșani.

"Da, a semnat Dumiter. A semnat doi ani plus trei ani. Nu mai vreau să mă încarc. Am dat 350.000 pe el. I-am dat doi ani, ca să aibă timp să se acomodeze. La 22 de ani nu poți pretinde că joacă 3 meciuri și gata. Trebuie să-i dai timp, e puternic, e român. Românilor le dau mai multe șanse eu.

Mi-a plăcut mie de el. M-am interesat. Am vorbit cu Dică. El mi-a spus: 'E foarte puternic. Părerea mea că e un jucător care se pretează la FCSB. Cineva care să țină mingea acolo, e foarte puternic, are 22 de ani. Are potențial foarte mare de creștere'. Dacă e bine, bine, dacă nu, am pierdut banii și cu asta basta. Trebuie să riscăm, nu? Decât să risc cu străini pe care nu-i văd... măcar pe ăsta l-am văzut vreo 2-3 meciuri.

Eu recunosc că l-am văzut în două meciuri, dar la o singură fază m-a impresionat foarte tare. Nu mai știu ce meci era, era cu mingea în careu, îl atacau 3-4, a protejat-o, a ieșit bine din clinciul ăla. Mi-a plăcut cum protejează mingea.

De ce să iau eu un străin de 28 de ani, pe care-l știu toți și l-au lăsat liber și să nu iau eu un jucător român de 22 de ani, care nu se știe... poate să explodeze. Nu mă refer la Ondrasek, ci în general. De ce să iau jucători liberi? L-au lăsat liber la 28-29 de ani? Sunt eu cel mai deștept? Ăia-s toți proști și mi-l dau mie că sunt bun?", a spus Gigi Becali, la Liga Digisport.

Etichete: liga 1 , universitatea craiova , fcsb , andrei dumiter


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Cine a ucis-o pe Karen în 1966? Misterul a fost elucidat abia acum, iar descoperirea a provocat stupoare

La aproape 60 după comiterea unei crime brutale, poliția l-a găsit și arestat pe autor datorită tehnicilor criminalistice de ultimă generație.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Foto După ce s-a lăsat filmată la duș, alături de soțul ei, a semnat contractul vieții. ”Ne vedem acolo”

Femeia care l-a refuzat pe ”Dumnezeu” e cu 11 ani mai în vârstă decât iubitul ei: ”A renunțat la tot pentru mine”

Exclusiv ”Dacă mă cheamă Gigi Becali și-mi dă 35.000 €, aș zice NU”. A câștigat 4 trofee cu FCSB, dar nu vrea să revină

Exclusiv ”Daniel Niculae, OUT de la Rapid - Șumudică, antrenor”. Mutări spectaculoase în Giulești. Cine va fi președinte

Mihai Neșu, adevărul despre divorț: ”Ei nu i-a plăcut niciodată”. S-a spus că soția l-a părăsit după accidentul teribil

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Elias Charalambous i-a adus titlul FCSB-ului după nouă ani, iar acum a făcut anunțul despre viitorul lui

După ce suporterii Rapidului au decis să nu facă deplasarea la Cluj, fostul lider de galerie a reacționat

Prime duble la ”U” Cluj! Ce promisiuni li s-au făcut jucătorilor lui Ioan Ovidiu Sabău

Tachtsidis, ironizat după scandalul provocat la CFR Cluj. ”L-am ofertat! Bea bine, cântă grecește perfect”

Citeşte şi

Elias Charalambous, mesaj special pentru Gigi Becali după titlul câștigat de FCSB

Elias Charalambous a făcut anunțul! Ce se întâmplă cu Florinel Coman, după accidentarea suferită

PEROZCum arată Adelina Pestrițu în costum de baie, după ce a renunțat la implanturile mamare. Vedeta are o siluetă de invidiat

FILM NOWMike Myers, greu de recunoscut la 60 de ani. Interpretul lui Austin Powers a renunțat să-și mai vopsească părul

Patronul din Superligă care se umple de bani de pe urma transferului uriaș pe care-l va face Gigi Becali! „Iau milioane” citeşte ştirea pe Prosport.ro

Fostul antrenor al lui Dinamo a dat lovitura în afaceri! Vinde pantofi scumpi în Franța citeşte ştirea pe ziare.com

Pensia pe care o primește Rică Răducanu. Ce sumă încasează în fiecare lună citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Adele, elegantă, pe tocuri, la un meci din NBA, alături de partenerul ei de viață. „Cât de frumoasă ești!”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Adele, elegantă, pe tocuri, la un meci din NBA, alături de partenerul ei de viață. „Cât de frumoasă ești!”

Digi World

O iluzie optică a făcut vâlvă pe rețelele sociale. Poți să ”vezi” cele trei creaturi din imagine în 15 secunde?

Digi Animal World

Un câine s-a trezit în miezul nopții ca să păzească jucăriile spălate și lăsate la uscat în balcon: ”Se temea să nu-i fie furate!”