Denis Drăguș e considerat înlocuitorul perfect al lui Harlem Gnohere

Exclusiv ”Am cerut 15 milioane de euro pe amândoi. Pleacă în același loc!”. Super-afacerea anului pentru Becali

28.09.2018, 00:32
  • Liga 2: CS Mioveni - Csikszereda, joi, 17:00, DGS 1

  • Premier League: Chelsea - Tottenham, joi, 21:30, DGS 1

VIDEO Unirea Alba Iulia - FCSB 0-1  |  Calificarea echipei în optimile Cupei României nu l-a entuziasmat peste măsură pe Gigi Becali. Finanțatorul a reiterat ideea că pentru el campionatul este pe primul loc și că are în plan o super-afacere pe care o poate realiza chiar în pauza de iarnă. Eddy Harlem Gnohere (30 de ani) și Florin Tănase (23 de ani) au șanse să plece de la gruparea vicecampioană pe o sumă extraordinară pentru fotbalul românesc.

”În iarnă o să-l vând pe Gnohere sau pe Tănase cu 6-7 milioane de euro. Pe ’Bizon’ iau 6-7 milioane de euro! Pe Tănase, la fel! Eu am cerut 15 milioane pe amândoi, în același loc. Unde-i dau? Îi dau prin Arabia”, a spus Gigi Becali, într-o intervenție telefonică ÎN DIRECT, găzduită de emisiunea ”Fotbal Club”, de la Digi Sport 1. Latifundiarul din Pipera este mai puțin interesat de numele echipei din moment ce poate obține suma pe care și-a propus-o. În plus, Becali este convins că Tănase va fi de acord cu un astfel de transfer, dacă oferta va fi de nerefuzat

”Nu știu dacă respectiva echipă din Arabia e o echipă mare, nu mai țin minte. Dar, dacă iau eu 7 milioane de euro, se duce Tănase și in Arabia”, a mai spus Becali, la Digi Sport.

În ultima jumătate de an, patronul FCSB s-a confruntat cu dorinţa atacantului venit de la Dinamo de a pleca în străinătate. La 30 de ani, acesta consideră că o mutare acum ar fi un ultim tren către o echipă care să îi asigure stabilitatea financiară. În vară, Gigi îi promisese că îl va lăsa să plece, "Bizonul" făcându-şi treaba cu vârf şi îndesat stagiunea trecută, când a fost golgheterul campionatului. Din cauza faptului că roş-albaştrii nu au reuşit să aducă vreun atacant cu nume în timp util (i-au ratat pe rând pe Nemec, Omrani sau Cristian Lopez), sportivului din Hexagon nu i s-a mai oferit posibilitatea să plece. Deşi pe numele său venise chiar o ofertă de 1,5 milioane de euro.

Un profesionist desăvârşit, Gnohere nu a acuzat şocul ratării transferului şi în această nouă stagiune a evoluat la fel de bine, marcând pe bandă rulantă şi contribuind la alte goluri ale echipei. În aceste condiţii, Gigi a luat în calcul să îi mărească salariul la 15.000 euro/lună, dar doar dacă vicecampioana ar fi ajuns în grupele Europa League. 

Becali le-a transmis oricum jucătorilor că nu mai au postul de titular asigurat. ”Am spus fiecărui jucător în parte ce concurență are! Avem acum câte doi-trei pe post și nimeni nu este titular. Ei trebuie să demonstreze la antrenamente, dar mai ales în meciurile oficiale. 

Se va cristaliza primul 11 în etapele următoare și când va începe returul de sezon regulat vom ști echipa de bază. Așa că am zis, ai grijă Man, ai grijă Tănase!”, a spus Gigi Becali, într-o intervenție în cadrul emisiunii ”Fotbal Club”.

Etichete: gigi becali , florin tanase , fcsb , harlem gnohere , unirea fcsb 0-1 video


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Doi soți români au fost arestați pentru viol în grup în Italia. Ce au descoperit polițiștii în telefonul femeii

Doi soți români au fost arestați în Catania, Italia, fiind acuzați de viol în grup și vătămare corporală, victima lor fiind o tânără din Republica Moldova. Bărbatul de 41 de ani și soția lui de 37 au fost reținuți după ce polițiștii au descoperit în telefonul femeii filmări cu agresiunile sexuale la care a fost supusă tânăra moldoveancă.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Femeia care și-a cumpărat un avion pentru a nu mai plăti mereu două locuri a intrat pe teren și internetul ”a explodat”

Carlo Ancelotti a spus lucrurilor pe nume, după Bayern Munchen - Real Madrid 2-2

Vestea primită de Horațiu Moldovan! Decizia luată de Atletico Madrid

Lovitura primită de Petrolul Ploiești

Video Bayern - Real Madrid 2-2. Vinicius a reușit o ”dublă” și finalista Champions League se va decide în Spania!

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Concluziile trase de eroul lui Dortmund, după ce a adus victoria cu PSG: ”Rămânem umili”

Video Exclusiv Mihai Rotaru și Decebal Rădulescu, dialog încins la TV. ”Un mincinos patologic. Rapidist frustrat” / ”Nu vă e rușine?”

Ce a titrat L'Equipe, după înfrângerea PSG-ului cu Borussia Dortmund din semifinalele Champions League

Exclusiv După ce suporterii le-au strigat ”afară din Giulești”, Andrei Borza le-a transmis un mesaj fanilor

Citeşte şi

Exclusiv Dinu Gheorghe, mesaj direct pentru Dan Șucu: ”Gigi Becali l-a avertizat”

Fotbaliștii de la FCSB îl așteaptă pe Gigi Becali la sărbătoarea de titlu: ”Ne-am bucura să fie alături de noi”

PEROZElizabeth Hurley, irezistibilă într-o rochie minusculă din dantelă și latex. "Nu ieși așa în public pentru că o să provoci accidente"

FILM NOWPierce Brosnan, transformat total pentru cel mai nou film al său. Cum arată fostul James Bond, în imaginile surprinse pe platourile de la „Giant”

Ultrașii lui Dinamo, mesaj la ceas de seară, în fața stadionului, pentru Andrei Nicolescu: „Cu torțe ne mobilizează...” citeşte ştirea pe Prosport.ro

Ronnie O'Sullivan, eliminat! Surprize mari la Campionatul Mondial de snooker, n-a mai rămas niciun jucător din Top 10 citeşte ştirea pe ziare.com

Toți șoferii care au asta în mașină iau amendă 2.900 lei și permisul suspendat. Se confiscă pe loc citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Oana Radu susține că două luni a dormit pe unde a apucat, după divorț, din cauza fostului soț. "Mi-au dispărut lucruri personale"

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Oana Radu susține că două luni a dormit pe unde a apucat, după divorț, din cauza fostului soț. "Mi-au dispărut lucruri personale"

Digi World

Cum să fierbi ouăle de Paște fără să le spargi. Metoda simplă pe care trebuie să o încerci

Digi Animal World

Un motan degerat, lihnit de foame, a bătut la o fereastră. Ce s-a întâmplat apoi a uimit o lume întreagă