”Am fost foarte surprins!” Oferta FCSB l-a lăsat fără replică pe Alexandru Stan

17.08.2018, 16:23
  • SuperLiga: Petrolul - Botoșani, luni, 17:30, DGS 1

  • SuperLiga: Rapid - Universitatea Craiova, luni, 20:30, DGS 1

Alexandru Stan (29 de ani) a oferit deja primul interviu în calitate de fotbalist al celor de la FCSB. După ce a semnat contractul, valabil trei sezoane, mijlocașul a spus, pentru site-ul oficial al clubului, că nu se gândea la o astfel de mutare, dar și care sunt gândurile sale acum cu această nouă provocare din cariera sa. Fostul căpitan al giurgiuvenilor va purta tricoul cu numărul 77 și se va alături lotului condus de Nicolae Dică sâmbătă dimineață.

FCSB: Bine ai venit la FCSB, Alex! Cum ai primit propunerea de a te transfera aici?
Alexandru Stan: Mulțumesc! Sincer să fiu, am fost foarte surprins. Eram acasă, mă pregăteam să plec în cantonament cu Astra. A fost o surpriză foarte plăcută pentru mine și am acceptat imediat să vin.

Eșți un jucător experimentat, cu meciuri și în cupele europene. Sincer, ti-ai imaginat, de-a lungul anilor, că ai putea ajunge la echipa noastră?
Orice jucător din România își dorește să ajungă la cea mai bună echipa din țară. Eu am făcut performanțe notabile cu Astra și normal că mi-a trecut prin gând asta, așa cum am visat și să ajung la echipa națională. E normal să visezi frumos!

Apropo de echipa națională, crezi că ai putea deveni o soluție acum, odată cu transferul la un club care te poate expune mai mult în lumina reflectoarelor?
Cred că voi avea o șansă în plus să fiu selectionat, dar pentru asta trebuie să fiu sănătos și să joc foarte bine. Altfel, nu are nicio importantă că am ajuns aici!

Ce așteptări ai de la tine și de la echipa?
Cred că sunt un jucător profesionist și am suficientă experiență. Am venit aici pentru a ajuta echipa. Vreau și sper să răsplătesc încrederea conducerii clubului și a tuturor celor care m-au dorit aici. Nu rămâne decât să demonstrez pe teren că am fost o achiziție bună. De asemenea, le mulțumesc celor de la Astra Giurgiu pentru tot și, în special, președintelui Dani Coman, care a fost mereu un sprijin pentru mine. Le urez mult succes în continuare!

Ce mesaj ai pentru suporterii noștri?
Îi astept în număr cât mai mare alături de noi la meciuri, fiindcă au demonstrat mereu că sunt al 12-lea jucător. Avem nevoie mare de ei, fiindcă suporterii îți dau aripi și încredere că poți învinge pe oricine. Sunt fericit că am ajuns aici și abia aștept să debutez!

CITEȘTE ȘI

  1. EXCLUSIV Stan e al optulea jucător luat de Becali după ce a performat cu Şumudică, dar abia acum i-a transferat "copilul"
  2. EXCLUSIV Surpriză de proporții pe lista UEFA! Transfer de ultimă oră la FCSB: Alexandru Stan
  3. Suma pentru care Alexandru Stan ajunge la FCSB! Astra a inclus în contract și o clauză

Etichete: alexandru stan , fcsb , atacant fcsb , stan interviu fcsb , prezentare alexandru stan


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Sunt extratereștrii pe K2-18b? Telescopul James Webb a fost îndreptat spre planeta pe care au fost detectate semne de viață

Semne de viață extraterestră au fost observate pe o planetă îndepărtată. Potrivit astronomilor, ei au detectat un compus chimic „produs doar de viață” pe Planeta K2-18b, din constelația Leului. Descoperirea făcută acum un an a fost studiată, vineri, cu ajutorul telescopului James Webb, iar rezultatele vor fi aflate peste câteva luni.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Exclusiv Cum a reacționat Ilie Dumitrescu după ce a aflat cine l-a umplut de sânge pe Mihai Stoica

S-a aflat de ce Parma l-a exclus din lot pe Dennis Man! Anunțul făcut în Italia

Foto Mihai Stoica, umplut de sânge la Arena Națională, după ce FCSB a câștigat titlul!

Promovare! Vor juca din nou în prima ligă, la 8 ani de când au marcat întreaga lume a fotbalului

Exclusiv Semnează cu FCSB! Gigi Becali a dat ordinul la pauza meciului cu Farul: ”I-am dat telefon lui Meme. E cel mai bun”

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Video Gigi Becali a râs în hohote: ”Îmi dă 30 de milioane. Eu vreau 35! M-am săturat, plec”

Replica surprinzătoare a lui Ioan Varga pentru Gigi Becali, după ce FCSB a câștigat titlul

Live Video&Text Poli Iași - UTA 0-0, LIVE VIDEO, ACUM, pe DGS 1. Meci important pentru echipa lui Tony da Silva

”Cea mai proastă din istorie. E șocantă”. O româncă a fost ”pusă la zid” pentru ce a făcut la Londra

Citeşte şi

Foto Giedrius Arlauskis a avut un mesaj savuros pentru Gigi Becali, după ce FCSB a câștigat titlul

Video Când crede Gigi Becali că FCSB a câștigat, de fapt, titlul: ”De atunci am fost campioni!”

PEROZAmal Clooney, într-o rochie mini de peste 20.000 de dolari. Avocata și-a arătat picioarele perfecte la o cină în New York

FILM NOWCum arată Tia Carrere la peste 20 de ani de la serialul "Vânătoarea de comori". Într-o rochie scurtă și decoltată, la 57 de ani, actrița pare că a făcut un pact cu timpul

Gigi Becali a dezvăluit ce mesaj a primit de la Dan Șucu și ce a făcut Cristi Borcea, după ce FCSB a luat titlul! citeşte ştirea pe Prosport.ro

FCSB e campioana României după 9 ani! Meciul decisiv, contra lui Gică Hagi citeşte ştirea pe ziare.com

Omul de la care vine expresia "Să moară Cibilan!". Ultimul haiduc al Bucureștilor, de la întors banii cu lopata la o baracă în sărăcie lucie citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Kanye West, din nou în centrul atenției. Reacții după ce rapperul i-a făcut un „compliment” deplasat Biancăi Censori

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Kanye West, din nou în centrul atenției. Reacții după ce rapperul i-a făcut un „compliment” deplasat Biancăi Censori

Digi World

O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

Digi Animal World

Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”