MM Stoica, manager general FCSB / Foto: Captură Digi Sport

Video Exclusiv "Am fost un imbecil, dar am tăria să recunosc!". Mihai Stoica, moment de sinceritate în direct

articol scris de Digi Sport
15.09.2021, 18:39
  • SuperLiga: Farul - Sepsi, vineri, 20:00, DGS 1

  • Liga 2, play-off: Șelimbăr - Gloria Buzău, vineri, 17:00, DGS 1

Mihai Stoica, managerul general de la FCSB, a recunoscut din nou că a greșit atunci când l-a ironizat pe Bogdan Chipirliu, atacantul celor de la CSA Steaua, pentru defectul său de vorbire.

"Am fost un imbecil, dar am tăria să recunosc!". Mihai Stoica, moment de sinceritate în direct

Oficialul vicecampioanei spune că regretă gestul făcut în luna iulie și chiar se gândește să îl sune pe Chipirliu pentru a-i prezenta scuze. În același timp, Mihai Stoica face o paralelă cu ultimele declarații ale lui Florin Prunea la adresa lui Octavian Popescu.

"Uite-l pe ăla mic pe jos, pe Popescu. Dacă îi pui mintea lui la o vacă, paște pe asfalt. Un needucat!", a fost declarația lui Prunea la adresa lui Octavian Popescu, după FCSB - Dinamo 6-0, când a văzut cum sărbătoresc jucătorii victoria din derby.

"Să se discute de el (n.r - Octavian Popescu), să se pună o presiune, că și-a luat lumea în cap. Ok, jignirile proferate la adresa lui chiar nu merită să vorbim. Problema mea nu este că Prunea l-a jignit în halul în care l-a jignit. Aia n-a fost o manifestare urâtă a jucătorilor noștri când numărau golurilor marcate. Nu s-au dus la ușa vestiarului de la Dinamo să facă asta. Au făcut-o în vestiar, acasă la ei. Vă dau cuvântul meu de onoare că n-am știut că a fost făcută publică filmarea. Eu nu eram de acord cu așa ceva.

Prunea îl jignește suburbuan, asta e situație, mă rog, Prunea e dinamovist, l-a luat gura pe dinainte. Ce nu înțeleg eu e de ce n-a ieșit să se scuze.

Și eu am făcut o prostie și l-am ironizat pe Chipirliu. Și acum îmi pare rău și chiar mă gândeam să-l sun, să-i prezint scuze personal. Am fost un imbecil și am făcut o glumă proastă, dar măcar am tăria să recunosc. Problema e că cel în emisiunea căruia a spus asta râdea și a spus că e genial. E genial să spui că o vacă paște pe asfalt? Nu mi se pare deloc că ești geniu dacă spui asta", a spus Mihai Stoica, la emisiunea Fotbal Club, de la Digi Sport.

Chipirliu a acceptat scuzele lui MM Stoica, oficialul de la FCSB care i-a imitat defectul de vorbire

"A intrat şi Chipirliu în istorie, că e primul jucător care a b, b marcat pe noua arenă", a fost mesajul lui Mihai Stoica la adresa lui Chipirliu, în această vară, în care a imitat modul în care atacantul de la Steaua s-ar bâlbâi.

Ulterior, MM Stoica și-a prezentat scuzele: "Îi prezint scuze lui Chipirliu, n-am fost prea inspirat. În rest, despre salarii de mii de euro achitate din bugetul de stat, rămâne cum am stabilit", a scris acesta.

Chipirliu a vorbit despre acest subiect la momentul respectiv, spunând că acceptă scuzele oficialului de la FCSB.

„Pe mine personal nu mă deranjează, puteți să întrebați și colegii, și ei mai fac glume uneori. Sunt obișnuit. Vă dați seama, familia mea s-a simțit puțin prost, pot spune, și nu-mi pare bine când se leagă cineva de familia mea.

Nu vreau să aprofundez acest subiect. Dânsul știe mai bine, din ce am auzit, și-a cerut scuze. Le accept. Dacă-mi spunea mie în față, nu mă deranja, că nu mă afectează pe mine acest lucru”, a spus Chipirliu.

Etichete: steaua , mihai stoica , florin prunea , octavian popescu , fcsb , bogdan chipirliu


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
După ce a câștigat 1 milion $ la loterie, o femeie s-a gândit să mai joace un bilet și a avut o surpriză neașteptată

O femeie care a câștigat 1 milion de dolari la loterie s-a decis după câteva săptămâni să își mai încerce încă o dată norocul și a mai jucat un bilet. A avut parte de o surpriză de proporții.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

La o lună și jumătate de la moartea fostului ei iubit, Aryna Sabalenka ar avea o nouă relație. Milionarul ar fi căsătorit

A cerut-o în căsătorie, apoi, în decurs de doar o săptămână, a fost surprins cu alte trei femei: ”Viața e frumoasă”

Femeia care l-a refuzat pe ”Dumnezeu” e cu 11 ani mai în vârstă decât iubitul ei: ”A renunțat la tot pentru mine”

Foto Are 38 de ani și a iscat multe discuții după ce s-a aflat ce dietă ține. ”N-ar trebui să te lauzi cu asta”

Exclusiv ”Dacă mă cheamă Gigi Becali și-mi dă 35.000 €, aș zice NU”. A câștigat 4 trofee cu FCSB, dar nu vrea să revină

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

”Este CFR Cluj mai puternică după venirea lui Dan Petrescu?” Bogdan Lobonț a dat răspunsul pe loc

Jucătorul l-a convins! Guardiola l-a monitorizat în Dortmund - PSG 1-0 și acum vrea să îl aducă la Manchester City

Costel Gâlcă a făcut toate calculele înaintea derby-ului cu FCSB. De ce este cel mai greu meci al oltenilor

Rangers i-a decis soarta lui Ianis Hagi! Informația venită din Scoția: ”Legăturile sunt arse”

Citeşte şi

Fotbalistul dorit de Gigi Becali ar fi perfect pentru FCSB: ”E top! Își poate arăta calitățile mai bine acolo”

Mircea Sandu, mesaj pentru Gigi Becali după ce FCSB a câștigat titlul: ”Chiar dacă s-a oferit la Liverpool, e greu”

PEROZCum arată Adelina Pestrițu în costum de baie, după ce a renunțat la implanturile mamare. Vedeta are o siluetă de invidiat

FILM NOW"A fost un dezastru. Lui Dwayne nu-i păsa deloc". The Rock ar fi întârziat deseori și 7-8 ore la filmările de la "Red One"

Adrian Șut, poate fi primul transfer de milioane pe care Gigi Becali îl face! Clubul de tradiție din Spania vrea să-l cumpere citeşte ştirea pe Prosport.ro

Fostul antrenor al lui Dinamo a dat lovitura în afaceri! Vinde pantofi scumpi în Franța citeşte ştirea pe ziare.com

Pensia pe care o primește Rică Răducanu. Ce sumă încasează în fiecare lună citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Delia, în costum de baie asortat cu o cagulă tricotată cu coarne, în piscina de acasă. Nu-i pasă de gura lumii și trăiește cum îi place

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Delia, în costum de baie asortat cu o cagulă tricotată cu coarne, în piscina de acasă. Nu-i pasă de gura lumii și trăiește cum îi place

Digi World

Ce se poate întâmpla dacă mânânci prea multe ouă. Avantajele și dezavantajele consumului de ouă

Digi Animal World

Un câine s-a trezit în miezul nopții ca să păzească jucăriile spălate și lăsate la uscat în balcon: ”Se temea să nu-i fie furate!”