Jucătorii de la CFR Cluj, după meciul cu Rapid / Foto: Sport Pictures

"Am luat gol la toate șuturile lor". Cristi Manea, concluzii dureroase după Rapid - CFR Cluj 3-1

articol scris de Digi Sport
01.05.2023, 23:05
  • Media: Liga Digi Sport, joi, 15:30, DGS 1

  • Media: Digi Sport Special, joi, 21:30, DGS 1

CFR Cluj a bifat a treia înfrângere consecutivă și a doua în campionat, 1-3 cu Rapid. Astfel, capioana se îndepărtează de liderul Farul, în lupta la titlu. La final, Cristi Manea, a tras concluzii dureroase.

"Am luat gol la toate șuturile lor". Cristi Manea, concluzii dureroase după Rapid - CFR Cluj 3-1

"Un meci foarte rău pentru noi, mai ales primele 30 de minute. Am început dezastruos, cred că am luat gol la toate șuturile lor pe poartă. După aceea, ne-am revenit, am avut câteva șanse.

La pauză, putea fi 3-2 pentru noi și s-a intrat cu 3-1 pentru ei. A doua repriză am riscat totul, dar nu a fost seara noastră, nu a vrut mingea să intre", a spus Cristi Manea.

Pentru CFR Cluj, absențele și-au pus amprenta, după spusele lui Manea. Totuși, ardelenii nu se lasă în lupta la titlu, chiar dacă au pierdut și locul secund.

"Nu vreau să caut scuze, au fost mai buni în seara asta, dar noi am avut un număr foarte mare de meciuri în acest sezon, am pierdut foarte mulți jucători de valoare.

Noi ne-am obișnuit într-o formulă, rar a lipsit unul din noi în ultimii 6 ani, dar nu trebuie să găsim scuze, iar cei care intră trebuie să fie cel puțin la fel de buni ca cei care au ieșit.

Cât mai avem șanse matematice, luptăm până la final. Sper să arătăm altă față la următorul meci, iar dacă pierdem, măcar să o facem cu capul sus, să dăm sută la sută. Până la ultimul meci și ultimul minut, vom lupta, acesta e obiectivul.

În grupe, obiectivul a fost să trecem de grupe, în Europa și am reușit, iar obiectivul e campionatul, nu lăsăm armele.

Nu sunt în măsură să spun ce trebuie schimbat, noi dăm totul și la meci, și la antrenament, dar trebuie să ne revină și norocul. Ați văzut că în prima repriză nu a vrut mingea să intre. Celelalte echipe au norocul pe care noi îl aveam în trecut", a explicat Manea.

Clasamentul din play-off-ul SuperLigii, la finalul etapei a șasea: FCSB și Rapid, câștigătorii rundei

Din cauza eșecului din Giulești, câștigătoarea ultimelor cinci ediții de campionat este pe locul trei în ierarhia SuperLigii, cu 38 de puncte.

Echipa antrenată de Dan Petrescu este la două puncte de ocupanta poziției secunde, FCSB, care a câștigat în această rundă la Craiova, 2-1 cu Universitatea.

Lider rămâne Farul, cu 43 de puncte, cinci mai mult decât CFR și trei peste FCSB, care a făcut un pas greșit în etapa a șasea, la Sfântu Gheorghe, 1-1 cu Sepsi.

Marea câștigătoare a acestei runde este FCSB, care s-a apropiat la trei puncte de Farul, dar și Rapidul profită. Echipa giuleșteană este la o singură lungime de Universitatea Craiova, echipa de pe locul patru, poziție care, în cazul în care ”U” Cluj câștigă Cupa României, duce la barajul pentru Conference League.

VIDEO cu rezumatul meciului Rapid - CFR Cluj 3-1:

Etichete: rapid cfr cluj , cristi manea


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
O profesoară va sta la închisoare 13 ani după ce s-a aflat ce i-a făcut unui elev, timp de un an

O profesoară de liceu din Arkansas, care a apărut la o emisiune celebră în SUA după ce elevii i-au făcut o dedicație specială, va merge la închisoare pentru că a abuzat sexual de zeci de ori un copil.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

OUT! După ce a primit 6.000.000 € degeaba, a fost dat afară. Avea lumea la picioare, dar a ajuns să se drogheze

Veste pentru Horațiu Moldovan: ”noul Oblak” pleacă în Premier League pentru 40.000.000€

Foto Ce lovitură! A refuzat naționala României și a fost convocat de altă țară la EURO 2024

”Investiția secolului”. David Beckham a dat lovitura: de la 25 de milioane la un miliard!

Surpriză de proporții: clubul cu care ar urma să semneze Jurgen Klopp

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Exclusiv 7 milioane $ pentru Florinel Coman! Gigi Becali: "Când e vorba despre bani mulți, îi vreau pe toți odată!"

Ionuț Chirilă nu s-a ferit de cuvinte, după ce Neil Lennon a semnat cu Rapid: ”Este pe niște piste total greșite”

Oficial Daniel Oprița, antrenor la CSA Steaua până în 2026

Cum l-au numit scoțienii pe Gică Hagi, după ce românul l-a lăudat pe Neil Lennon

Citeşte şi

Pleacă de la CFR Cluj după 6 ani și jumătate și are șanse mici să ajungă la EURO

Adio, EURO? Internaționalul cu 25 de selecții are șanse mici să mai fie convocat de Edi Iordănescu

PEROZLogodnica lui Jason Statham, val de reacții pe Instagram după ce a postat imagini nud din camera de hotel de la Cannes

FILM NOWDemi Moore, despre filmul în care a acceptat să apară nud: „Caut mereu materiale care mă împing în afara zonei mele de confort”. Actrița care a ajutat-o să se simtă în siguranță

Jucătorul dorit de Dan Petrescu la CFR Cluj şi-a prelungit contractul cu rivala din Superliga! citeşte ştirea pe Prosport.ro

Lewandowski și-a decis viitorul. Anunț de ultimă oră al vedetei FC Barcelona care a marcat 41 de goluri în doi ani citeşte ştirea pe ziare.com

Amenzi de până la 15.000 de lei pentru șoferii care uită acest document. Se schimb legea în România citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Antonia și-a pus fanii pe jar cu noile fotografii. Artista, în dresuri transparente și cu decolteul la vedere: „Alex e norocos”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Antonia și-a pus fanii pe jar cu noile fotografii. Artista, în dresuri transparente și cu decolteul la vedere: „Alex e norocos”

Digi World

Semnul de pe unghii pe care nu trebuie să-l ignori: "Ar putea fi o formă gravă de cancer de piele"

Digi Animal World

Un bărbat refuză să spună în public numele câinelui, după ce iubita sa l-a botezat: „Se simte jenat”