Dan Șucu, acționar Rapid, în studioul Fotbal Club / Foto: Digi Sport

Video Exclusiv "Am semnat un acord". De ce nu a mai preluat-o Dan Șucu pe Farul. Problema pe care a avut-o cu Hagi: "Am fost mai țăran"

articol scris de Digi Sport
26.11.2022, 08:00
  • Liga 2: CS Mioveni - Csikszereda, joi, 17:00, DGS 1

  • Premier League: Chelsea - Tottenham, joi, 21:30, DGS 1

Dan Șucu a devenit acționar la Rapid în luna mai, însă a fost aproape să preia actuala echipă a lui Gică Hagi, Farul, în urmă cu 5 ani, când se numea Viitorul.

Actualul acționar al Rapidului a recunoscut că totul era pus la punct. Trei acționari, printre care și Dan Șucu, urmau să investească.

Dan Șucu: "Noi am fi cumpărat 60 % și Hagi ar fi rămas cu 40"

"E o poveste cât se poate de clară, am semnat un acord de confindențialitate și nu prea puteam să vorbim despre asta. Eram trei acționari: Stanciu de la Emag, Talpeș de la Bit Defender și eu. Noi am fi cumpărat 60 % și Hagi ar fi rămas cu 40", a spus Dan Șucu, la Fotbal Club.

Hagi a evitat să dea prea multe detalii despre ceea ce s-a întâmplat în urmă cu 5 ani.

"Mie nu îmi place parte administrativă, eu sunt cu partea tehnică. Nu pot să le știu pe toate (n.r.: de ce nu a investit Dan Șucu la Farul), eu știu doar ce vreau.

Vom vedea, noi suntem deschiși, eu zic că mai devreme sau mai târziu, lucrurile se vor pune la punct și vor veni alături de noi, iar Farul va fi un club foarte puternic și foarte bine organizat, o societate pe acțiuni, în care investitorii nu bagă bani cu împrumut, ci dețin bani în acțiuni și atât.

Restul e patrimoniul clubului. Academia face parte din Farul, a rămas doar cu numele meu", a spus Hagi, la Digi Sport Special.

Problema pe care Dan Șucu a avut-o cu Hagi: "Noi aveam un punct de vedere. Eu eram mai țăran"

Ulterior, Dan Șucu a explicat care au fost motivele pentru care nu a mai investit la Farul și a recunoscut că avea o problemă cu Hagi.

"Există un timp pentru toate. Se poate ca cineva să vină mai devreme decât este pregătit și nu-l recunoști. Se poate să vină mai târziu și nu-ți folosește. Există o fereastră de oportunitate, e foarte simplu.

Eu am fost în situația de a vinde o parte din societatea mea, nu am reușit, nu mă împăcam cu gândul că mai este cineva alături de mine, că trebuie să iau decizii alături de el, că trebuie să-i respect toate punctele de vedere. Inclusiv minoritar, lângă mine.

Alții au reușit. Poate că același Hagi, acum 5 ani, nu avea aceeași deschidere pe care o are acum. Atenție, sunt 5 ani în care noi evoluăm, vom fi altfel. Discuția cu domnul Hagi a fost acum aproape 5 ani.

Noi aveam un punct de vedere, iar dânsul ar fi putut să aibă un punct de vedere diferit.

De unde Dumnezeu să știu? (n.r.: de ce ceilalți doi oameni de afaceri nu au continuat discuțiile cu Hagi)Cred că da (n.r.: ar putea relua discuțiile acum), totul depinde și de domnia sa, până la urmă.

Ar fi bine pentru Hagi, pentru Farul ar fi o gură de oxigen, ar fi extrem de bine pentru fotbalul românesc.

E destul de adevărat (n.r.: că Hagi dorește să aibă ultimul cuvânt) și nu e condamnabil lucrul acesta. Atunci era foarte interesat de a avea ultimul cuvânt, chiar dacă ar fi rămas minoritar. Acum nu știu care este punctul lui de vedere. Stanciu, de la Emag, mi-a spus că el poate trece peste asta. Eu, personal, am fost mai țăran", a explicat Șucu.

  • Dan Șucu a preluat 50% din Rapid, la fel ca Victor Angelescu.

Șucu deține opt fabrici care creează produse pentru magazinele sale şi 2.300 de angajaţi care lucrează zilnic pentru ca totul să fie bine pus la punct. Cifra sa de afaceri se ridică la suma de 200 milioane de euro.

Etichete: gica hagi , viitorul , dan sucu , actionar farul


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Doi soți români au fost arestați pentru viol în grup în Italia. Ce au descoperit polițiștii în telefonul femeii

Doi soți români au fost arestați în Catania, Italia, fiind acuzați de viol în grup și vătămare corporală, victima lor fiind o tânără din Republica Moldova. Bărbatul de 41 de ani și soția lui de 37 au fost reținuți după ce polițiștii au descoperit în telefonul femeii filmări cu agresiunile sexuale la care a fost supusă tânăra moldoveancă.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Femeia care și-a cumpărat un avion pentru a nu mai plăti mereu două locuri a intrat pe teren și internetul ”a explodat”

FCSB revine în Ghencea! ”E semnat contractul cu CSA. Sper să nu se supere MM”

Exclusiv ”A semnat”. Dan Șucu și Victor Angelescu au rezolvat prima ”mutare” pentru sezonul următor

Carlo Ancelotti a spus lucrurilor pe nume, după Bayern Munchen - Real Madrid 2-2

Lovitura primită de Petrolul Ploiești

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Ce a titrat L'Equipe, după înfrângerea PSG-ului cu Borussia Dortmund din semifinalele Champions League

Reacția lui Gianluigi Buffon, după ce Man și Mihăilă au promovat cu Parma în Serie A

Daniel Niculae, prima reacție după comunicatul lui Dan Șucu. Ce mesaj a postat

Video Cristiano Ronaldo, reușită candidată la golul anului. Comentatorii au fost în delir. ”Dublă” a lui CR7

Citeşte şi

Exclusiv Predicție pentru Dan Șucu și Victor Angelescu! Când ar putea deveni Rapid campioană: ”Iar se alege praful”

Exclusiv Fostul președinte al Rapidului a citit comunicatul lui Dan Șucu și a avut o reacție fermă: ”Sunt două găști”

PEROZElizabeth Hurley, irezistibilă într-o rochie minusculă din dantelă și latex. "Nu ieși așa în public pentru că o să provoci accidente"

FILM NOWPierce Brosnan, transformat total pentru cel mai nou film al său. Cum arată fostul James Bond, în imaginile surprinse pe platourile de la „Giant”

Ultrașii lui Dinamo, mesaj la ceas de seară, în fața stadionului, pentru Andrei Nicolescu: „Cu torțe ne mobilizează...” citeşte ştirea pe Prosport.ro

Ronnie O'Sullivan, eliminat! Surprize mari la Campionatul Mondial de snooker, n-a mai rămas niciun jucător din Top 10 citeşte ştirea pe ziare.com

Toți șoferii care au asta în mașină iau amendă 2.900 lei și permisul suspendat. Se confiscă pe loc citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Oana Radu susține că două luni a dormit pe unde a apucat, după divorț, din cauza fostului soț. "Mi-au dispărut lucruri personale"

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Oana Radu susține că două luni a dormit pe unde a apucat, după divorț, din cauza fostului soț. "Mi-au dispărut lucruri personale"

Digi World

Cum să fierbi ouăle de Paște fără să le spargi. Metoda simplă pe care trebuie să o încerci

Digi Animal World

Un motan degerat, lihnit de foame, a bătut la o fereastră. Ce s-a întâmplat apoi a uimit o lume întreagă