Anamaria Prodan, în studioul Digi Sport / Foto: Digi Sport

Anamaria Prodan, atac frontal la LPF! Sare în apărarea lui Becali: ”Vă dă cu șuruburile în cap. El vă învață, dar nu înțelegeți”

24.04.2020, 18:49
  • Premier League: Man. City - West Ham, duminică, 18:00, DGS 1

  • SuperLiga: Rapid - FCSB, duminică, 21:00, DGS 1

Impresarul Anamaria Prodan a lansat un atac frontal la adresa Ligii Profesioniste de Fotbal și sare în apărarea lui Gigi Becali, după ce LPF a trimis un comunicat cluburilor, din care reiese că finanțatorul FCSB a făcut discriminare după ce a băgat șase jucători în șomaj tehnic.

Rușine! Atenție mare! LPF vorbește de discriminare... Doamne, Dumnezeule mare! Spune că ar fi greșit ca doar o parte dintre jucătorii aflați sub contract cu clubul să între în șomaj tehnic și o altă parte nu. Credeți că cei care au renunțat pentru 6 luni la jumătate din salariul lunar au pierdut mai puțin? Dacă erau interesați să facă lumină în fotbal, cei de la LPF puteau sa socotească cât au pierdut cei ce și-au înjumătățit salariile și cât au pierdut cei ce au fost băgați în șomaj tehnic.

Dacă e să calculam vedem că două luni de șomaj generează pierderi mai mici decât reducerea de salariilor o perioada de 6 luni! Cei de la LPF vorbesc numai prostii! Ce să facă un club cu un jucător ca Harlem Gnohre (dau exemplu FCSB că este la îndemână) dacă el nu a vrut să negocieze cu clubul? În condițiile în care toți ceilalți au negociat și au acceptat reducerea salariilor. Gnohere nu a vrut să primească doar jumătate din salariu, iar atunci clubul a activat ce avea la îndemână, șomajul tehnic.

Anamaria Prodan: ”Vă dă Gigi Becali cu șuruburile în cap”

Cei de la LPF au văzut o circulară FIFA, dar cine o înțelege? Normal era să o înțeleagă și să o explice cluburilor. O bazaconie au înțeles! Dar unde nu este, nici Dumnezeu nu cere. Zic cei de la LPF că e o problemă dacă se suspendă contractele anumitor jucători, dar tot ei singurei spun așa: «Cluburile pot reduce salariile unilateral, fără acordul jucătorilor dacă prevede legislația națională». Adică exact ce prevede Ordonanța în legătură cu șomajul tehnic. Poți băga în șomaj tehnic câți angajați vrei, ba chiar se recomandă să nu iei această măsură cu toți angajații.

Bă, alo, incompetența, vă dă Gigi Becali cu șuruburile în cap! El vă învață, dar voi nu înțelegeți! Nu s-a săturat nimeni de atâta incompetență? Nu vrea nimeni să schimbe din haosul ăsta? Cine ne conduce? Cine-i recomandă pe ăștia? Nu v-ați săturat, domnilor patroni din fotbalul românesc? Orbecăiți într-un sistem plin de hibe, dominat de parveniți fără școală și educație! Puneți mâna pe carte că nu vă curentează”, a reacționat Anamaria Prodan pe contul său de Instagram.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

RUȘINE!!!!ATENȚIE MARE LPF !!!! ???????????????????LPF vorbeste de discriminare... DOAMNE DUMNEZEULE MARE!!!! Ca ar fi greșit ca doar o parte din jucatorii aflați sub contract cu clubul sa între in șomaj tehnic si o alta parte, nu ... Pai cei care au renunțat 6 luni la jumătate din salariu/lunar au pierdut mai puțin credeți ? Dacă erau interesați sa facă lumina in fotbal, cei de la LPF puteau sa socotească cât au pierdut cei ce și-au înjumătățit salariile și cât au pierdut cei ce au fost băgați in șomaj tehinic. Asta așa pt cultura lor generală caci nu interesează pe nimeni ... Totuși dacă calculam vedem ca 2 luni de șomaj genereaza pierderi mai mici decât reducerea de salariilor o perioada de 6 luni... Cei de la LPF vorbesc numai prostii ... De parca un club ca FCSB , de ex, ar fi băgat 5 jucatori in șomaj și restul rămâneau așa rămâneau sa încaseze integral drepturile contractuale... Ce sa facă un club cu un jucator ca Harlem Gnohere ( dau exemplar Fcsb ca este la îndemâna ) daca el nu a vrut sa negocieze cu clubul , in condițiile in care toți ceilalți au negociat și ai acceptat reducerea salariilor? Gnohere nu a vrut sa primească doar jumătate din salariu ! Atunci clubul a activat ce avea la îndemâna / șomaj tehnic. E aceeași poveste fara sfârșit ! Este vorba ca avem nevoie de oameni pregătiți sa i ajute pe ceilalți. Dar .... avem noi in momentul asta așa ceva ? Cei de la LPF au văzut o circulara FIFA... așa ! Cine o înțelege dintre cei de la LPF ? Normal era sa o înțeleagă și sa o explice cluburilor de fotbal. Ca doar de asta au fost aleși ! Ca sunt cei mai deștepți dintre cei deștepți ! MAMA MEA !!! Hai sa vedem cum interpretează ei ,acești deștepți ... circulara și ce au înțeles ei din asta ! O bazaconie au înțeles ... Dar de unde nu este, nici Dumenzeu nu cere ! Pai, mai deștepților, de la LPF!!! Ce treaba avem cu circulara câta vreme Ordonanțele se aplica prioritar!????!!!!! Și asta spune clar și FIFA in circulara!!!! Ca se aplica prioritar legea/Ordonantele in aceasta perioada din Romania !!!!!!!!!! ALOOOOOOO !!! DEȘTEPȚII DE LA LPF!!!! MAMA EI DE CARTE !!!! MAMA EI DE LEGE !!!! Ca sa le dau un exemplu sa priceapă și ei !

O postare distribuită de Anamaria Prodan Reghecampf (@anamariaprodanreghecampf) pe

LPF susține că Gigi Becali a făcut discriminare

Gigi Becali ar fi bun de plată, conform unui comunicat trimis de Liga Profesionistă de Fotbal către cluburile din Liga 1. Finanțatorul FCSB a decis să bage șase jucători în șomaj tehnic, pe perioada stării de urgență.

Conform comunicatului, Becali a făcut discriminare, dar dacă finanțatorul FCSB ar fi băgat toți jucătorii în șomaj tehnic nu ar fi avut nicio problemă, dar nici nu ar mai fi putut face antrenamente, cum se întâmplă în acest moment, până nu expira perioada pe care au fost băgați în șomaj tehnic.

Prin Circulara FIFA nr. 1714 se arată că una din variante este aceea de suspendare integrală a contractelor. Condiția pe care FIFA o impune într-un astfel de caz este de menținere a unei nivel corespunzător de asigurare (În opinia noastră asigurările sociale plătite de club la nivelul indemnizației oferită de stat în perioada suspendării constituie un nivel corespunzător de asigurare).

Atenție! Dacă se suspendă doar contractele unor anumiți jucători, clubul nu se mai încadrează în această variantă prevăzută de FIFA și se expune riscului de a plăti jucătorilor în cauză drepturile financiare (în cazul unor litigii).

Suspendarea integrală a contractelor este incompatibilă cu desfășurarea antrenamentelor. Suspendarea nu poate fi dispusă pentru perioadele în care s-au desfășurat antrenamente. Suspendarea integrală a contractelor nu poate fi dispusă retroactiv”, mesajul trimis de LPF către cluburi.

Jucătorii băgați de Gigi Becali în șomaj tehnic

  • Cristi Bălgrădean
  • Marko Momcilovic
  • Alexandru Stan
  • Harlem Gnohere
  • Adi Popa
  • Bogdan Planic (pentru că a refuzat înjumătățirea salariului)

Etichete: lpf , gigi becali , anamaria prodan , somaj tehnic fcsb


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Cum a ajuns „Regele Cripto” al Canadei, care trăia în vile de lux și conducea mașini scumpe, să fie răpit, bătut și arestat

Aiden Pleterski a fost răpit din centrul orașului Toronto în mijlocul nopții în decembrie 2022. Răpitorii l-au eliberat pe cel poreclit „Regele Cripto” după trei zile, dar cu o condiție: trebuia să facă rost de bani cât mai repede. Nu era ultima dată – și nici prima – când tânărul canadian, care se dădea drept un geniu al afacerilor cu criptomonede și promitea „investiții inteligente”, avea să intre în încurcătură, relatează BBC.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Foto Gestul lui Ronald Gavril față de Anamaria Prodan, după ce a câștigat centura WBC Latino

Foto Adrian Mutu s-a întâlnit cu ”my friend” Cristiano Ronaldo! Cadoul primit de la portughez

"A fost frânt!" Le-a cerut coechipierilor să nu-i paseze în meciul cu Manchester City și englezii au aflat totul

Exclusiv 36 de milioane €! Marius Lăcătuș e convins: ce urmează în ”războiul” FCSB - CSA Steaua, după verdictul în cazul palmaresului

Oficial Simona Halep, OUT! Fostul lider mondial a luat decizia

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Ce nebunie: cea mai titrată echipă din Europa vrea un jucător din SuperLigă! Prețul: 8.000.000 €

De neînțeles! Ce s-a întâmplat cu Ianis Hagi după ce a fost cel mai bun cu Real Madrid. A atins de 3 ori mingea

Primul transfer al FCSB-ului pentru Champions League! Când face vizita medicală + Salariul jucătorului

Și-a anunțat plecarea imediat după ultimul meci al sezonului: ”Mă duc undeva unde sunt dorit”

Citeşte şi

Foto Cum arată Ronald Gavril după ce a câștigat centura WBC Latino! ”Ana, ești minunată”

Dan Petrescu a cerut trei transferuri la CFR Cluj: un fotbalist e dorit și de Gigi Becali la FCSB!

PEROZCe poreclă a primit Meghan Markle după vizita în Nigeria: „A fost greu să nu faci această comparație”

FILM NOWTom Cruise a primit cea mai mare lovitură de la fiica sa, Suri. Ce decizie a luat tânăra în vârstă de 18 ani

Contractul ”beton” prin care Nelu Varga vrea să-l convingă pe Risto Radunovic să o trădeze pe FCSB pentru CFR Cluj citeşte ştirea pe Prosport.ro

Simona Halep s-a retras din nou! Românca a mai ratat un turneu important. Când poate reveni în circuit citeşte ştirea pe ziare.com

Cosmonautul rus uitat și abandonat în spațiu: Povestea neverosimilă a ultimului cetățean al URSS citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Anitta, cea mai senzuală braziliancă, în slip din jeans, pe plaja din Rio. Are o dezinvoltură aparte și un trup perfect

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Anitta, cea mai senzuală braziliancă, în slip din jeans, pe plaja din Rio. Are o dezinvoltură aparte și un trup perfect

Digi World

Cum să-ți alegi ochelarii de soare pentru a te proteja de efectele razelor UV. Detaliul la care să fii atent

Digi Animal World

Rasa de pisici cu cea mai mică speranță de viață. Ce trebuie să știi dacă ai ca animal de companie această felină