2. Andrei Burcă - 4 milioane de euro / Foto: Sport Pictures

Andrei Burcă, îngrijorat după egalul cu FC Botoșani. “În ritmul acesta, nu o să câștigăm campionatul”

articol scris de Digi Sport
31.01.2022, 22:39
  • Liga 2: CS Mioveni - Csikszereda, joi, 17:00, DGS 1

  • Premier League: Chelsea - Tottenham, joi, 21:30, DGS 1

CFR Cluj și FC Botoșani au încheiat la egalitate, scor 1-1, la Cluj, în etapa cu numărul 23 din Liga 1, în direct pe Digi Sport 1. Este primul pas greșit făcut de CFR Cluj pe teren propriu în acest sezon.

Andrei Burcă: "Nu suntem liniștiți deloc"

Fundașul Andrei Burcă, jucător la FC Botoșani între 2016 și 2019, s-a declarat îngrijorat de faptul că echipa lui a primit patru goluri în primele două meciuri din 2022.

CFR Cluj are un avans de opt puncte față de FCSB în fruntea clasamentului, dar Andrei Burcă trage un semnal de alarmă, la fel precum Ciprian Deac.

  • CFR Cluj a primit primul gol pe teren propriu după aproape patru luni. Precedentul gol încasat în Gruia datează din 3 octombrie 2021, în victoria cu Gaz Metan Mediaș, scor 2-1.
  • Campioana en-titre încheie o serie de cinci meciuri fără gol primit acasă în Liga 1.

"Nu știu ce mai poate fi spus, pentru că, din punctul meu de vedere, am controlat autoritar partida. Am avut șanse să facem 2-0. În schimb, sunt foarte supărat pentru că iar am primit gol, cu zece minute înainte de finalul partidei și nu trebuie să se întâmple acest lucru.

Trebuie să ne dea de gândit, să ne facem treaba mai bine pe teren. De acum, să nu mai primim goluri, pentru că, în ritmul acesta, clar nu o să câștigăm campionatul. Astăzi, Botoșani a avut un șut în prima repriză și un șut în repriza a doua, dar a înscris un gol.

Consider că există o lege a compensației. Probabil am avut șansă atunci când n-am primit gol, nouă meciuri la rând. Trebuie să ținem capul sus, suntem campioni și mergem la Craiova să facem un meci bun și să luăm cele trei puncte.

Nu suntem liniștiți deloc, ați văzut cu ce intensitate s-a jucat astăzi. La FCSB la fel, nu am mers deloc la egal. La 2-1, atacam, dar din păcate am ratat. Trebuie să fim mai concentrați la anumite faze și putem deveni din nou campioni", a spus Andrei Burcă.

VIDEO Rezumatul meciului CFR Cluj - FC Botoșani

În următoarea etapă de campionat, CFR Cluj joacă în Bănie cu Universitatea Craiova, iar FC Botoșani are meci acasă cu Dinamo.

Clasamentul Ligii 1

Etichete: liga 1 , cfr cluj , burcă , botosani , fc botosani , andrei burca


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Doi soți români au fost arestați pentru viol în grup în Italia. Ce au descoperit polițiștii în telefonul femeii

Doi soți români au fost arestați în Catania, Italia, fiind acuzați de viol în grup și vătămare corporală, victima lor fiind o tânără din Republica Moldova. Bărbatul de 41 de ani și soția lui de 37 au fost reținuți după ce polițiștii au descoperit în telefonul femeii filmări cu agresiunile sexuale la care a fost supusă tânăra moldoveancă.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Femeia care și-a cumpărat un avion pentru a nu mai plăti mereu două locuri a intrat pe teren și internetul ”a explodat”

Carlo Ancelotti a spus lucrurilor pe nume, după Bayern Munchen - Real Madrid 2-2

Vestea primită de Horațiu Moldovan! Decizia luată de Atletico Madrid

Lovitura primită de Petrolul Ploiești

Video Bayern - Real Madrid 2-2. Vinicius a reușit o ”dublă” și finalista Champions League se va decide în Spania!

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Concluziile trase de eroul lui Dortmund, după ce a adus victoria cu PSG: ”Rămânem umili”

Video Exclusiv Mihai Rotaru și Decebal Rădulescu, dialog încins la TV. ”Un mincinos patologic. Rapidist frustrat” / ”Nu vă e rușine?”

Ce a titrat L'Equipe, după înfrângerea PSG-ului cu Borussia Dortmund din semifinalele Champions League

Exclusiv După ce suporterii le-au strigat ”afară din Giulești”, Andrei Borza le-a transmis un mesaj fanilor

Citeşte şi

10.000 de bilete vândute într-o singură oră! Anunțul făcut de Mihai Stoica despre meciul cu CFR Cluj

”Promisiunea” făcută de Valeriu Iftime dacă Botoșani se va salva de la retrogradare

PEROZElizabeth Hurley, irezistibilă într-o rochie minusculă din dantelă și latex. "Nu ieși așa în public pentru că o să provoci accidente"

FILM NOWPierce Brosnan, transformat total pentru cel mai nou film al său. Cum arată fostul James Bond, în imaginile surprinse pe platourile de la „Giant”

Ultrașii lui Dinamo, mesaj la ceas de seară, în fața stadionului, pentru Andrei Nicolescu: „Cu torțe ne mobilizează...” citeşte ştirea pe Prosport.ro

Ronnie O'Sullivan, eliminat! Surprize mari la Campionatul Mondial de snooker, n-a mai rămas niciun jucător din Top 10 citeşte ştirea pe ziare.com

Toți șoferii care au asta în mașină iau amendă 2.900 lei și permisul suspendat. Se confiscă pe loc citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Oana Radu susține că două luni a dormit pe unde a apucat, după divorț, din cauza fostului soț. "Mi-au dispărut lucruri personale"

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Oana Radu susține că două luni a dormit pe unde a apucat, după divorț, din cauza fostului soț. "Mi-au dispărut lucruri personale"

Digi World

Cum să fierbi ouăle de Paște fără să le spargi. Metoda simplă pe care trebuie să o încerci

Digi Animal World

Un motan degerat, lihnit de foame, a bătut la o fereastră. Ce s-a întâmplat apoi a uimit o lume întreagă