Anghel Iordănescu / Foto: Captură Digi Sport

Exclusiv Anghel Iordănescu, “decepționat” de prestația Rapidului în derby-ul cu FCSB. Cum vede lupta la titlu

articol scris de Digi Sport
09.11.2022, 07:52
  • SuperLiga: Farul - Sepsi, vineri, 20:00, DGS 1

  • Liga 2, play-off: Șelimbăr - Gloria Buzău, vineri, 17:00, DGS 1

Anghel Iordănescu (72 de ani) a taxat abordarea jucătorilor de la Rapid în eșecul cu FCSB, scor 1-3, în etapa a 17-a din Liga 1.

Anghel Iordănescu vede o luptă în patru pentru câștigarea titlului în Liga 1

Fostul selecționer al României consideră că "alb-vișiniii" nu se pot bate la titlu, chiar dacă acum ocupă locul doi în clasament.

În direct la Digi Sport, Anghel Iordănescu a precizat că Farul, CFR Cluj, FCSB și Universitatea Craiova vor lupta pentru câștigarea trofeului Ligii 1, ediția 2022-2023. 

“Este extrem de interesant la ora actuală ceea ce se întâmplă în fotbalul nostru. Nu mă refer numai la play-off. Am văzut că Farul are o singură înfrângere. Trebuie să recunoaștem că, până la urmă, echipele care se vor bate la campionat vor fi CFR Cluj, sigur FCSB, probabil se va implica și Universitatea Craiova, și sper eu, Farul Constanța.

Aș mai adăuga Rapidul, chiar dacă pe mine personal m-a decepționat la ultimul meci. Oricum, în Giulești nu cred că poate să-i bată cineva. Au un antrenor care provine din jucătorii noștri de mare valoare.

Cred că Pintilii s-a axat mult pe latura psihologică, pentru că nu avea cum să surprindă tactic (n.r. - în meciul FCSB - Rapid). Rapid ne-a decepționat pe toți, probabil, venea după o serie de jocuri bune.

Rapid a fost depășită fizic, mental, fără niciun fel de motivație, care trebuie să arate exact măsura valorii lor. Vă repet, un Rapid, care în Giulești, nu va putea să piardă vreodată trei puncte. Este un campionat destul de echilibrat”, a spus Anghel Iordănescu, în cadrul emisiunii Liga Digi Sport.

Anghel Iordănescu, laude pentru Dan Petrescu

Fostul selecționer al României a avut cuvinte de laudă pentru Dan Petrescu, antrenorul de la CFR Cluj, după victoria de luni cu U Craiova 1948, scor 3-1.

“CFR a impresionat din nou. Au un antrenor extrem de valoros. Să vă spun sincer, sunt multe momente în care nici mie nu-mi place jocul lor. Dan este extrem de profesionist și nu-l interesează decât rezultatul.

Îl criticăm pentru jocul simplist pe care îl are, dar este filosozia lui, care în final îi aduce rezultate și performanțe. Văd că se luptă să obțină faze fixe. E unul din atuurile cu care echipa lui câștigă”, a spus Anghel Iordănescu, în cadrul emisiunii Liga Digi Sport.

Etichete: liga 1 , rapid , cfr cluj , dan petrescu , anghel iordanescu , farul , fcsb


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
"Nu există așa ceva". Reacția unui bărbat venit din Cehia la o terasă în România unde i s-au pus pe masă cârnați și mici

Turiștii care au ajuns în vestul țării, la Băile Felix, s-au bucurat de o baie în piscină, dar și de petrecerea cu spumă. Nu a lipsit nici mâncarea tradițională, gazdele au pregătit un adevărat festin pentru turiștii veniți din toate colțurile țării și chiar de peste hotare.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

La o lună și jumătate de la moartea fostului ei iubit, Aryna Sabalenka ar avea o nouă relație. Milionarul ar fi căsătorit

Reacția lui Gianluigi Buffon, după ce Man și Mihăilă au promovat cu Parma în Serie A

Vestea primită de Horațiu Moldovan! Decizia luată de Atletico Madrid

Daniel Niculae, prima reacție după comunicatul lui Dan Șucu. Ce mesaj a postat

A cerut-o în căsătorie, apoi, în decurs de doar o săptămână, a fost surprins cu alte trei femei: ”Viața e frumoasă”

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Fotbaliștii de la FCSB, dezvăluiri neașteptate la un an după ce Farul a luat titlul. ”Nu meritau un comportament civilizat”

Ange Postecoglou, reacție sinceră după ce Tottenham a ajuns la trei înfrângeri consecutive: ”Este corect să spun”

Exclusiv Gigi Becali, sfătuit să îl transfere urgent pe Denis Alibec. ”Singurul jucător care poate face asta”

Oficial A pariat de 50 de ori și acum a primit o nouă suspendare. Ce a transmis Federația

Citeşte şi

Teodora a spus tot! Cum a trăit Mihai Stoica câștigarea campionatului cu FCSB, după 9 ani de pauză

Exclusiv ”Ce a avut FCSB anul acesta în plus?”. Fostul jucător al roș-albaștrilor a rostit doar trei cuvinte

PEROZ"Toată lumea săruta un bărbat de 80 de ani". Văduva lui Hugh Hefner, despre partea întunecată a traiului cu milionarul

FILM NOWPierce Brosnan, transformat total pentru cel mai nou film al său. Cum arată fostul James Bond, în imaginile surprinse pe platourile de la „Giant”

Cât costă atacantul sud-african pe care îl vrea Gigi Becali la FCSB! A dat două goluri și a fost desemnat omul meciului citeşte ştirea pe Prosport.ro

Revenire fantastică în a doua semifinală de la Madrid Open. Ce jucătoare se vor întâlni în ultimul act citeşte ştirea pe ziare.com

Fotbalistului considerat mai talentat decât Hagi și care nu s-a înțeles niciodată cu Dobrin. 32 de ani de la tragica moarte a lui Bogdan Bănuță citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Delia, în costum de baie asortat cu o cagulă tricotată cu coarne, în piscina de acasă. Nu-i pasă de gura lumii și trăiește cum îi place

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Delia, în costum de baie asortat cu o cagulă tricotată cu coarne, în piscina de acasă. Nu-i pasă de gura lumii și trăiește cum îi place

Digi World

Cum să fierbi ouăle de Paște fără să le spargi. Metoda simplă pe care trebuie să o încerci

Digi Animal World

Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”