Anghel Iordănescu și Edi Iordănescu / Foto: Digi Sport

Exclusiv Anghel Iordănescu, mesaj ferm pentru Gigi Becali: "Nu au fost onorate cerințele lui Edi! Să înțeleagă că nu e ușor"

articol scris de Digi Sport
20.10.2021, 18:30
  • Baraj SuperLigă: Botoșani - Mioveni, vineri, 20:00, DGS 1

  • Media: Digi Sport Special, vineri, 22:00, DGS 1

FCSB are șase victorii consecutive în toate competițiile, însă patronul Gigi Becali spune că nu este mulțumit, având în vedere că își dorește, pe lângă rezultate, și un joc spectaculos.

Anghel Iordănescu, mesaj ferm pentru Gigi Becali: "Nu au fost onorate cerințele lui Edi! Să înțeleagă că nu e ușor"

După declarațiile lui Gigi Becali, care l-ar fi deranjat pe Edi Iordănescu, având în vedere clauzele stabilite în contract, antrenorul a emis un comunicat, în care îi cere răbdare patronului, în contextul în care echipa are o mulțime de jucători accidentați sau depistați cu COVID-19.

Anghel Iordănescu, tatăl lui Edi, spune că Gigi Becali nu a respectat unele dintre clauzele stabilite în contractul cu antrenorul, având în vedere ieșirile publice din ultimele zile, și îi cere patronului de la FCSB să aibă răbdare și să discute cu tehnicianul doar între patru ochi.

"Personal, sunt foarte mulțumit, dar cred că cei mai în măsură ar trebui să fie Edi Iordănescu și patronul echipei. Ei trebuie să fie mulțumiți. Eu sunt mulțumit în mod special pentru faptul că Edi a venit la o echipă care se luptă la câștigarea campionatului, o echipă cu mulți suporteri înflăcărați și unde patronul și l-a dorit. Cel puțin așa am înțeles din insistența cu care a tratat venirea lui.

Hai să le luăm la rând. Dreptatea în fotbal o dă doar performanța. Dreptatea în fotbal o dă doar rezultatul. Dacă rezultatele și performanța vin și în urma unui joc frumos, spectaculos, cu atât mai bine. În ceea ce-l privește pe Edi, din ce am înțeles, a semnat un contract în care se obliga să câștige campionatul. Dacă mă iau după ultimele zile, nu au fost onorate cerințele lui Edi prin prisma declarațiilor făcute de patron.

Din punct de vedere fotbalistic, eu știu că a preluat echipa într-un moment greu, delicat și, chiar dacă a avut foarte multe poticniri în ceea ce privește accidentările și acest COVID-19, el este în grafic, e pe locul 2 și, dacă nu mă înșel, la șase puncte de prima clasată. Este foarte greu când ai 9-10-11 absenți în perioada de întrerupere, atunci când naționala joacă, e foarte greu să faci o metodică de antrenament, dar e și mai greu să asiguri o pregătire corespunzătoare și uniformă pentru tot lotul. Este foarte greu când ai foarte mulți accidentați și vreo 7-8-9 jucători care vin după COVID-19.

Dacă stai în carantină 2 săptămâni, realitatea e că ai nevoie de 4 săptămâni să aduci jucătorul la un nivel superior de pregătire. Și patronul trebuie să înțeleagă că nu este ușor să lucrezi când ai la antrenament 12-13 jucători cu care trebuie să te prezinți la un meci de campionat cu miză.

Ceea ce știu este că patronul trebuie să înțeleagă că un campionat nu poate fi câștigat numai prin posesie. Posesia este o armă, dar nu îți dă garanția succesului. Prin posesie poți să-ți impui jocul, să controlezi jocul, dar asta nu înseamnă că ai garanția victoriei și a punctelor. Pe lângă posesie, trebuie să ai și tranziție pozitivă, negativă, iar toate aceste lucruri se antrenează.

Eu zic că Iordănescu Jr este în grafic cu ceea ce și-a propus și i-a impus patronul prin contract, adică să câștige campionatul. E adevărat, mai este mult până a se trage linia finală. Una peste alta, Iordănescu Jr. trebuie să accepte critica patronului, dar asta conform contractului, adică între patru ochi, nu public. Trebuie să discute aceste lucruri cu patronul, să i le explice, cum de altfel și patronul trebuie să-i asigure liniște și susținere. Jucătorii au nevoie de liniște. Toate forțele de la FCSB trebuie să lucreze să readucă jucătorii cât mai repede", a spus Anghel Iordănescu, la emisiunea Fotbal Club, de la Digi Sport.

Gigi Becali: "Dacă nu joacă echipa, degeaba. Eu vreau ca FCSB să marcheze și să aibă posesia"

În ciuda faptului că FCSB a obținut o victorie clară contra lui CS Mioveni, scor 3-0, cu doar 13 jucători în lot, patronul Gigi Becali a spus că tot nu este mulțumit de jocul echipei lui Edi Iordănescu.

E foarte bine că Edi câștigă meciurile, dar nu e suficient. Eu i-am spus și lui treaba asta. Dacă nu joacă echipa, degeaba. Eu vreau ca FCSB să marcheze și să aibă posesia.

Deocamdată, mâna lui Edi nu s-a văzut, dar o să vedem peste câteva luni. El, săracul, nu a avut un jucător pe nume Florin Tănase. Când intră Tănase în teren e altceva, el este cheia FCSB-ului. Nu i-a avut nici pe Coman, nici pe Octavian Popescu”, a declarat Gigi Becali, la Realitatea Sportivă.

Etichete: liga 1 , edi iordanescu , anghel iordanescu , fcsb


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Avertisment după ce o dansatoare a murit sufocată în timp ce avea relații intime cu iubitul ei

Un medic legist a emis un avertisment după ce o anchetă a stabilit că o femeie a fost strangulată de iubitul ei, în timp ce întrețineau relații intime.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Reacția "Împăratului" Fatih Terim, după ce Răzvan Lucescu l-a bătut a 3-a oară la rând: "Trebuie s-o spun!"

Exclusiv Ilie Dumitrescu a văzut ipostaza cu ”pătrățelele” fotbaliștilor de la Corvinul și a reacționat: ”Vrei să-ți spun ceva?”

Video Victorie istorică! Corvinul Hunedoara a câștigat Cupa României, după ce a învins-o pe Oțelul la penalty-uri

Presa din Grecia, tranșantă după ce PAOK-ul lui Lucescu a ajuns să aibă titlul la mâna ei: "La gunoi!"

Ce le-a spus Răzvan Lucescu grecilor, după ce a umilit-o pe Panathinaikos și a ajuns la 90 de minute de titlu

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Tottenham a primit oferta pentru Radu Drăgușin și a dat răspunsul pe loc

A plecat după șapte meciuri de la FCSB, iar acum se antrenează în Liga 3. Care este planul său

Lovitură grea pentru Simona Halep, după accidentarea la genunchi

Oficial A semnat: antrenor în SuperLiga până în 2025

Citeşte şi

Ajunge la FCSB în vară, dar riscă să nu joace: ”Îi lipsesc multe”

Atenție, Gigi Becali! Cum poate rămâne FCSB fără antrenor: ”E visul lui!”

PEROZO femeie și fiica ei au fost date afară dintr-un supermarket, din cauza felului în care erau îmbrăcate: „Mi s-a părut ridicol!”

FILM NOWCum arată Eva Green la 18 ani de când a fost fată Bond. A făcut furori în două apariții în aceeași zi la Cannes

Adrian Mititelu a început revoluția la FC U Craiova: a semnat cu 5 fotbaliști! Detalii secrete din Bănie citeşte ştirea pe Prosport.ro

WTA Roma: Sabalenka promite "răzbunare" în fața lui Swiatek. "Cu ajutorul vostru, o să o înving" citeşte ştirea pe ziare.com

ITP la 6 luni pentru acești șoferi români, s-a schimbat legea. Care sunt mașinile vizate citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Fustă foarte scurtă, top minuscul și cizme cu toc cui, atuurile vestimentare pe care mizează Alexandra Stan. Dans senzual pe Instagram

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Fustă foarte scurtă, top minuscul și cizme cu toc cui, atuurile vestimentare pe care mizează Alexandra Stan. Dans senzual pe Instagram

Digi World

A dat peste o adevărată comoară într-o unitate de depozitare abandonată pe care a dat 410 $. Profitul e unul fabulos

Digi Animal World

Momentul când o veveriță însetată se ține după un turist pentru a primit o gură de apă: „E atât de neajutorată”