Antonio Sefer / Foto: Digi Sport

Exclusiv Antonio Sefer: "Am negociat până la 12 noaptea". De ce a picat transferul mijlocașului rapidist

articol scris de Digi Sport
01.02.2023, 17:39
  • Liga 2: CS Mioveni - Csikszereda, joi, 17:00, DGS 1

  • Premier League: Chelsea - Tottenham, joi, 21:30, DGS 1

Antonio Sefer (22 de ani) a fost foarte aproape de un transfer în Belgia, la Zulte Waregem. Mijlocașul Rapidului spune că a negociat până în ultimul moment din perioada de mercato și a dezvăluit motivul pentru care a picat mutarea.

Antonio Sefer: "Am negociat până la 12 noaptea"

"M-am sfătuit cu clubul, pentru că nu am agent. Suma oferită era prea mică, era apropiat de ce câștig la Rapid și din cauza asta nu am plecat.

Au fost negocieri până la 12 noaptea, am vorbit cu antrenorul, cu directorul de acolo, mă vor foarte mult", a spus Sefer, în exclusivitate la Digi Sport.

Salariul pe care belgienii i-l propuneau lui Antonio Sefer era de 11.000 de euro pe lună, cu doar 2.000 de euro mai mult decât încasează mijlocașul de bandă de la Rapid, cu tot cu bonusuri.

Cei de la Zulte Waregem a oferit 700.000 de euro Rapidului.

Sefer se poate transfera la Zulte Waregem în vară

Chiar dacă transferul nu s-a făcut, Sefer poate ajunge totuși în Belgia.

"Vor mai fi discuții pe viitor, din ce mi-au spus ei și probabil voi pleca în vară. Da, de ei e vorba (n.r.: e vorba de Zulte Waregem). Ei mă vor în continuare. Am vorbit până la 12 noaptea și cu directorul sportiv de acolo, ei mă vor foarte mult și au spus că vom ține legătura.

Eu le țin pumnii să rămână în prima ligă și sper la vară să fac pasul. M-am consultat cu clubul și clubul a zis că îmi va fi alături indiferent de ce decizie voi lua.

Mi-a spus să nu mă grăbesc pentru că timpul era extrem de scurt, nu puteam să ne decidem atât de repede. Au venit cu oferta, trebuia să mă grăbesc, aveam un avion la 5, iar după aia la 9. Eram presat de timp pentru a semna. M-au sfătuit și ei, m-au ajutat și au zis că sigur voi avea altceva în vară", a precizat Sefer.

Antonio Sefer a fost la un singur pas să plece de la Rapid și în vara anului trecut, când a fost dorit de Hapoel Beer Sheva, cu care, însă, nu a ajuns la un acord în privința salariului.

Etichete: zulte waregem , antonio sefer , transfer antonio sefer


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Doi soți români au fost arestați pentru viol în grup în Italia. Ce au descoperit polițiștii în telefonul femeii

Doi soți români au fost arestați în Catania, Italia, fiind acuzați de viol în grup și vătămare corporală, victima lor fiind o tânără din Republica Moldova. Bărbatul de 41 de ani și soția lui de 37 au fost reținuți după ce polițiștii au descoperit în telefonul femeii filmări cu agresiunile sexuale la care a fost supusă tânăra moldoveancă.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Femeia care și-a cumpărat un avion pentru a nu mai plăti mereu două locuri a intrat pe teren și internetul ”a explodat”

Angajata lui Gigi Becali de la FCSB nu s-a mai ferit și a spus totul: ”Era o povară”. Acum vede lucrurile diferit

FCSB revine în Ghencea! ”E semnat contractul cu CSA. Sper să nu se supere MM”

Exclusiv ”A semnat”. Dan Șucu și Victor Angelescu au rezolvat prima ”mutare” pentru sezonul următor

Cristi Chivu, în fața loviturii carierei! Ajax îi propune un contract pe 5 ani

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Ce a titrat L'Equipe, după înfrângerea PSG-ului cu Borussia Dortmund din semifinalele Champions League

Reacția lui Gianluigi Buffon, după ce Man și Mihăilă au promovat cu Parma în Serie A

Daniel Niculae, prima reacție după comunicatul lui Dan Șucu. Ce mesaj a postat

Video Cristiano Ronaldo, reușită candidată la golul anului. Comentatorii au fost în delir. ”Dublă” a lui CR7

Citeşte şi

Antonio Sefer, din nou decisiv în Israel. Câte goluri a marcat ex-rapidistul până acum în acest sezon

"Gata, totul are o limită!" Becali scoate artileria grea: "Ştiţi ce făcea Anamaria prin cantonamente? Se văitau nevestele fotbaliştilor"

PEROZElizabeth Hurley, irezistibilă într-o rochie minusculă din dantelă și latex. "Nu ieși așa în public pentru că o să provoci accidente"

FILM NOWPierce Brosnan, transformat total pentru cel mai nou film al său. Cum arată fostul James Bond, în imaginile surprinse pe platourile de la „Giant”

Ultrașii lui Dinamo, mesaj la ceas de seară, în fața stadionului, pentru Andrei Nicolescu: „Cu torțe ne mobilizează...” citeşte ştirea pe Prosport.ro

Ronnie O'Sullivan, eliminat! Surprize mari la Campionatul Mondial de snooker, n-a mai rămas niciun jucător din Top 10 citeşte ştirea pe ziare.com

Toți șoferii care au asta în mașină iau amendă 2.900 lei și permisul suspendat. Se confiscă pe loc citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Oana Radu susține că două luni a dormit pe unde a apucat, după divorț, din cauza fostului soț. "Mi-au dispărut lucruri personale"

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Oana Radu susține că două luni a dormit pe unde a apucat, după divorț, din cauza fostului soț. "Mi-au dispărut lucruri personale"

Digi World

Cum să fierbi ouăle de Paște fără să le spargi. Metoda simplă pe care trebuie să o încerci

Digi Animal World

Un motan degerat, lihnit de foame, a bătut la o fereastră. Ce s-a întâmplat apoi a uimit o lume întreagă