Discuții intre Mihai Doru Ștetca (stânga) si Dumitru Hotoboc (dreapta) dupa meciul Chindia - FC Voluntari,, scor 2-2 / Foto: Sport Pictures

Antrenor nou la CFR Cluj după despărțirile de Minteuan și de Moldovan

articol scris de Digi Sport
04.07.2023, 11:36
  • Fotbal: Franța - Canada, duminică, 22:10, DGS 1

  • Fotbal: Italia - Bosnia si Hertegovina, duminică, 21:45, DGS 2

CFR Cluj are din această vară, după despărțirea de Dan Petrescu (55 de ani), un nou antrenor, pe Andrea Mandorlini (62 de ani).

Tehnicianul care în sezonul 2009-2010 a câștigat Cupa României, titlul de campion și și Supercupa cu CFR Cluj a început deja pregătirile cu echipa, dar încă nu și-a definitivat staff-ul.

Așa cum ați putut afla, doi dintre foștii colaboratori ai lui Dan Petrescu, secundul Alin Minteuan și antrenorul cu portarii Cristian Moldovan, au ieșit din organigramă la finalul contractelor pe care le aveau cu clubul.

Mihai Ștețca, noul antrenor al portarilor de la CFR Cluj

Unul dintre posturi a fost deja ocupat și în locul lui Moldovan de pregătirea portarilor se va ocupa Mihai Doru Ștețca (42 de ani).

Ștețca, ultima oară în staff-ul lui Liviu Ciobotariu la Voluntari, a semnat deja cu CFR Cluj și s-a alăturat echipei în cantonamentul de pregătire.

Ca jucător, noul membru al staff-ului tehnic a evoluat la Gaz Metan Mediaș, FCM Tg Mureș, Drobeta Tr. Severin și FC Maramureș, iar ca antrenor al portarilor a lucrat, printre altele, la Poli Timișoara, Botoșani, Petrolul, U Cluj și Voluntari.

Andrea Mandorlini este cunoscut în România în primul rând datorită parcursului foarte bun pe care l-a avut în primul mandat la CFR Cluj,în perioada noiembrie 2009 - septembrie 2010.

După experiența de la Cluj, Andrea Mandorlini a pregătit-o cu mare succes pe Verona, pe care a dus-o din Serie C până în primul eșalon italian, apoi au urmat Genoa, Cremonese și Padova.

Ultima echipă pe care a pregătit-o este Mantova, în Serie C, preluată în luna februarie a acestui an, după un an și jumătate în care a fost liber de contract.

Etichete: mandorlini , mihai stetca , antrenor portari cfr cluj


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
„Primul caz din istorie”. Ucrainenii au reușit să lovească cel mai modern avion al rușilor, Su-57, la 600 km de linia frontului

Serviciul de spionaj al armatei ucrainene (GUR) a anunțat duminică o lovitură grea pe care a primit-o armata rusă: un avion de luptă Su-57, cel mai modern al forțelor aeriene ale Moscovei, ar fi fost lovit pe pista unui aerodrom militar din Rusia, la aproape 600 de kilometri de linia frontului. Su-57 este un avion multirol de generația a cincea și doar câteva exemplare au fost fabricate până acum.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

I-au spus ADIO lui Florinel Coman: 11.000.000 € + bonusuri! ”Jucătorul e așteptat să facă vizita medicală”

Oficial A spus "nu" când FRF l-a sunat să joace pentru România, iar acum va îmbrăca tricoul altei țări la EURO

O sportivă din România, dată jos din mașină în mijlocul străzii: ”Am spus `NU`”

Video&Foto Dan Petrescu, socru mic. A dansat pe rupte la nunta fiicei Rebecca. Cu cine s-a fotografiat

MERCATO 2024 | Toate transferurile verii sunt AICI. Activitate în SuperLigă! Mutările efecutate de Rapid, CFR și UTA

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Exclusiv Gestul neașteptat făcut de Grameni și Sava, după ce au fost scoși din lotul României pentru EURO

Încă o lovitură: Real Madrid a bătut palma cu al 7-lea cel mai valoros fotbalist al lumii!

Gazzetta dello Sport a făcut anunțul! Ce se întâmplă cu Dennis Man și Valentin Mihăilă după EURO

Al-Nassr vrea să scape de Sadio Mane, după doar un an! Atacantul are deja o ofertă

Citeşte şi

"Gata, totul are o limită!" Becali scoate artileria grea: "Ştiţi ce făcea Anamaria prin cantonamente? Se văitau nevestele fotbaliştilor"

Jigniri fără precedent şi ameninţări după ce Gigi Becali a dezvăluit "ce făcea Anamaria Prodan prin cantonamente"

PEROZCrede că e prea frumoasă și deșteaptă pentru ca bărbații să se apropie de ea. E singură de mult timp: "Sunt speriați de mine"

FILM NOWA fost soție de actor și obișnuia să strălucească. Acum trăiește pe străzi, caută prin tomberoane și tot ce mai are încape într-un cărucior de cumpărături

Soluția finală pentru atacul României lui Edi Iordănescu la EURO 2024, după dezastrul cu Liechtenstein citeşte ştirea pe Prosport.ro

Formula 1: calificări incredibile la Montreal. O singură dată s-a mai întâmplat așa ceva, pe vremea lui Schumacher și Villeneuve citeşte ştirea pe ziare.com

Ea este Miss Alabama 2024. Ce reacție a avut când a fost criticată că nu duce un stil de viață sănătos citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Elena Ionescu, parada costumelor de baie în Republica Dominicană. Mizează pe senzualitate și pe puterea ei de seducție

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Elena Ionescu, parada costumelor de baie în Republica Dominicană. Mizează pe senzualitate și pe puterea ei de seducție

Digi World

Cât detergent se pune în mașina de spălat. Mulți irosesc detergentul lichid

Digi Animal World

Un bărbat refuză să spună în public numele câinelui, după ce iubita sa l-a botezat: „Se simte jenat”