Steaua - Viitorul 2-5 / Foto: Sport Pictures

Antrenorul care a avut de suferit după celebrul Steaua - Viitorul 2-5: ”A fost o lovitură pentru cariera mea”

articol scris de Digi Sport
18.05.2022, 14:00
  • SuperLiga: Petrolul - Botoșani, luni, 17:30, DGS 1

  • SuperLiga: Rapid - Universitatea Craiova, luni, 20:30, DGS 1

Nemulțumit de atitudinea finului său Florentin Pandele, primarul din Voluntari, Gigi Becali a rememorat episodul petrecut în 2013, când Viitorul lui Gică Hagi era la retrogradare, dar s-a salvat după ce s-a impus în Ghencea, în meciul cu Steaua, cu 5-2.

La nouă ani de la acel meci, Gigi Becali a recunoscut că a dat ordin să fie folosiți jucători neexperimentați, care au jucat mai puțin, împotriva echipei nașului său Gică Hagi. Acest lucru s-a întâmplat, iar constănțenii s-au impus și s-au salvat de la retrogradare, în detrimentul celor de la Concordia Chiajna, echipă pregătită la acea vreme de Ilie Stan, fost antrenor la gruparea roș-albastră.

Antrenorul care a avut de suferit după Steaua - Viitorul 2-5: ”Nu mă așteptam. A fost o lovitură pentru cariera mea”

Ilie Stan a dezvăluit că nu se aștepta ca Viitorul (n.r.- actuala Farul) să câștige în Ghencea, iar retrogradarea din acel an a fost ”o lovitură pentru cariera sa”.

Am fost cel mai supărat, după meciul dintre Viitorul și FCSB. Eu am fost păgubit, pentru că am retrogradat cu Chiajna, la un punct. Nu mă așteptam niciodată ca Viitorul să bată și pe FCSB și Dinamo. Făcusem o echipă bună la Chiajna, chiar a fost o lovitură pentru cariera mea.

Noi jucam bine, am scos pe Steaua din Cupă, am fost foarte supărat. Ce era să mai fac, mi-am văzut de drumul meu, asta este.

Normal că am fost afectat, aveam un plan important cu primarul din Chiajna. Aveam deja echipă bună, jucători tineri, aveam un plan să creștem. Dar s-a întâmplat ce s-a întâmplat și eu am rămas antrenorul care a retrogradat o echipă”, a spus Ilie Stan, potrivit playsport.ro.

Cum a pierdut Adi Popa 60.000 de euro din cauza meciului ”cu cântec” Steaua - Viitorul 2-5

În acea partidă a evoluat, în partea secundă, și Adi Popa, care recunoaște că a ieșit ”cel mai rău”, pentru că ratarea formulei de start l-a împiedicat să activeze un bonus din contract care i-ar fi adus 60.000 de euro.

Atunci eu am ieșit cel mai rău. Nu-mi mai aduc aminte exact, dar am pierdut 60.000 de euro la acel meci, că aveam o clauză și nu s-a activat pentru că nu am fost titular. Eu bag mâna în foc pentru toți colegii mei, nu s-a dat nimeni la o parte, e normal să nu ai aceeași evoluție dacă apar atâtea schimbări.

Unii aveau puține meciuri în picioare, la Cojocaru și la Doru Bratu era primul meci. S-a simțit frustrat, știa ce să urmeze, că lumea va spune că ne-am dat la o parte”, a declarat Adi Popa, la Fotbal Club.

Gigi Becali, despre FCSB - Viitorul 2-5: "Dacă am posibilitatea, cum să nu-l ajut pe nașul meu?"

"Dacă finul meu (n.r. Florentin Pandele), care cred că mă iubește, și eu îl iubesc pe finul meu...Când a fost vorba de interes, el a făcut împotriva mea. Am spus că mă iubește! Nu vezi? Că ei fac și împotriva dragostei.

Când retrograda Farul, în 2013, eu i-am spus lui Reghe că asta e echipa. Reghe făcea figuri, că-și dă demisia, că nu știu ce. I-am zis 'Dă-ți demisia acum!' Reghe zicea că el nu face așa ceva. Ce vorbești, mă? Dacă eu am posibilitatea să-l ajut pe nașul meu, cum să nu-l ajut pe nașul meu? Am băgat copiii și au câștigat cu 5-1 (n.r. Viitorul s-a impus cu 5-2). Eu îl ajut pe nașul meu, dacă am posibilitatea. El Reghe zicea 'Nu fac așa ceva!'. A, nu faci, atunci dă-ți demisia.

Faci schimbările pe care le zic eu, dacă nu conduce nașul. Dacă nu-l ajut pe nașul meu, înseamnă că sunt criminal! Cum să nu ajut, dacă nu am niciun interes? I-am spus lui MM, el să dea echipa, nu antrenorul. El (n.r. Florentin Pandele) a plecat în Grecia. Are nevoie nașul meu? Nu mai plec în Grecia! Noi avem nevoie să jucăm în Cupă, nu că-l ascult pe nașul.", a declarat Gigi Becali, la Pro Arena.

Etichete: ilie stan , gigi becali , steaua viitorul


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Prinţul Paul al României a fost prins de poliţişti într-un resort din Malta. România va cere extrădarea acestuia

Prinţul Paul Phillipe al României, unul dintre fugarii celebri de la noi în țară, a fost prins în Malta. Potrivit surselor, era într-un resort, în vacanță, de unde ar fi fost ridicat de polițiști. Era fugit de aproape patru ani din România, unde este condamnat la 3 ani și 4 luni de închisoare.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Exclusiv Cum a reacționat Ilie Dumitrescu după ce a aflat cine l-a umplut de sânge pe Mihai Stoica

Foto Mihai Stoica, umplut de sânge la Arena Națională, după ce FCSB a câștigat titlul!

Exclusiv Semnează cu FCSB! Gigi Becali a dat ordinul la pauza meciului cu Farul: ”I-am dat telefon lui Meme. E cel mai bun”

Cum a numit-o Gică Hagi pe FCSB, după ce a câștigat titlul chiar după victoria cu Farul

Gabi Tamaș, gata să dea afară șase fotbaliști: ”Salariu mare și nu faci nimic”

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Exclusiv Gata! Dan Petrescu s-a răzgândit

Au luat titlul cu FCSB și acum urmează să semneze contractele + Cine va pleca de la campioană

Exclusiv ”Dacă vine Gigi Becali cu un milion?”. Laszlo Dioszegi a dat răspunsul și și-a anunțat decizia finală

Transferul lui Florinel Coman e ”99% gata”

Citeşte şi

Jackpot! Câte milioane de euro primește FCSB de la UEFA, dacă se califică în Champions League

Replica surprinzătoare a lui Ioan Varga pentru Gigi Becali, după ce FCSB a câștigat titlul

PEROZAmal Clooney, într-o rochie mini de peste 20.000 de dolari. Avocata și-a arătat picioarele perfecte la o cină în New York

FILM NOWCum arată Tia Carrere la peste 20 de ani de la serialul "Vânătoarea de comori". Într-o rochie scurtă și decoltată, la 57 de ani, actrița pare că a făcut un pact cu timpul

Gigi Becali a anunțat primul transfer al verii pentru Champions League! Semnează cu FCSB: ”Am vorbit cu el” citeşte ştirea pe Prosport.ro

FCSB e campioana României după 9 ani! Meciul decisiv, contra lui Gică Hagi citeşte ştirea pe ziare.com

Omul de la care vine expresia "Să moară Cibilan!". Ultimul haiduc al Bucureștilor, de la întors banii cu lopata la o baracă în sărăcie lucie citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Kanye West, din nou în centrul atenției. Reacții după ce rapperul i-a făcut un „compliment” deplasat Biancăi Censori

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Kanye West, din nou în centrul atenției. Reacții după ce rapperul i-a făcut un „compliment” deplasat Biancăi Censori

Digi World

O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

Digi Animal World

Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”