Antrenorul care e gata să pună pe masă 500.000 de euro că va lua titlul cu FCSB: "Fac imediat credit"

20.05.2019, 15:44
  • SuperLiga: Petrolul - Botoșani, luni, 17:30, DGS 1

  • SuperLiga: Rapid - Universitatea Craiova, luni, 20:30, DGS 1

După ce a decis să renunţe la Mihai Teja, Gigi Becali este în căutarea unui antrenor pentru sezonul viitor. Duminică seară, la ”Digi Sport Special”, patronul celor de la FCSB a anunţat că până la reluarea pregătirlor echipa va avea "principal", dar că încă nu ştie numele. Ionuţ Chirilă s-a autopropus şi e gata să ofere garanţii imense că va lua titlul la pas!

”Steaua, cu de trei ori bani mai puțini, poate face de trei ori mai mare performanță! Semnez și garantez! Dacă sunt antrenor la Steaua, garantez cu credit la bancă, cu credit colateral de 500.000 de euro, că iau titlul! Dacă îmi dă echipa, fac credit colateral la o bancă. Dacă pierd titlul, Gigi poate să-mi ia banii, iar eu îi restitui toate salariile”, a declarat Ionuț Chirilă la Gsp Live.

Ionuţ Chirilă a fost antrenor la mai multe echipe din Liga 1. A pregătit Jiul Petroşani, UTA Arad, Concordia Chiajna, CSMS Iaşi şi ASA Tg Mureş. Ultima echipă a pregătit-o între 24 marie 2017 şi 12 aprilie 2017.

Sursa: transfermarkt.de 

”Numirile de antrenori la FCSB nu s-au făcut pe criterii de competență. Nu sunt de acord când lumea îl atacă pe Gigi Becali pentru că se bagă la el la echipă. Are miros și instinct de anaconda. Dacă simte că un om e slab, îl calcă pe cap. Gigi se bagă pentru că el face anumite greșeli", a mai spus Chirilă.

Ionuţ Chirilă ar schimba sistemul de joc la FCSB, în funcţie de adversari

”Eu aș spune «Vreau să joc 4-4-2, să trec în 3-5-2, după aceea în 4-2-3-1 și în 4-5-1». De ce ? Nu poți împotriva Voluntariului cum joci contra Craiovei și nu poți juca împotriva CFR-ului cum joci cu Dinamo.

Steaua trebuie să devină o echipă polivalentă, la care poți schimba din mers sistemul de joc”, a adăugat Ionuț Chirilă.

Altfel, fostul antrenor de copii și juniori de la Dinamo a mai făcut și în urmă cu doi ani o declarație care a făcut vâlvă multă, dar la adresa lui Mircea Lucescu. Chirilă a considerat atunci că ”Il Luce” are un rol în căderea fotbalului românesc și a lăsat de înțeles că fostul tehnician l-ar fi trădat.

”O spun cu mare durere în suflet, însă nu vreau să mai pronunț numele acestui om, pe care eu l-am iubit, l-am idolatrizat și l-am venerat, atrăgându-mi adversitatea întregului fotbal românesc, și care mi-a dat prea multe cuțite în spate.

El are un rol în căderea fotbalului românesc, datorită faptului că a influențat de multe ori numirea unor antrenori submediocrii la echipe galonate din România și în puncte cheie.

Îi urez succes și spun acest lucru cu durere în suflet, pentru că toată lumea știe ce a însemnat Mircea Lucescu pentru mine. Vreau să spun doar că Mircea Lucescu e mai puternic decât generalul Coldea în fotbalul românesc”, a declara Ionuț Chirilă în urmă cu doi ani.

Etichete: gigi becali , ionut chirila , antrenor fcsb


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Sunt extratereștrii pe K2-18b? Telescopul James Webb a fost îndreptat spre planeta pe care au fost detectate semne de viață

Semne de viață extraterestră au fost observate pe o planetă îndepărtată. Potrivit astronomilor, ei au detectat un compus chimic „produs doar de viață” pe Planeta K2-18b, din constelația Leului. Descoperirea făcută acum un an a fost studiată, vineri, cu ajutorul telescopului James Webb, iar rezultatele vor fi aflate peste câteva luni.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Exclusiv Cum a reacționat Ilie Dumitrescu după ce a aflat cine l-a umplut de sânge pe Mihai Stoica

S-a aflat de ce Parma l-a exclus din lot pe Dennis Man! Anunțul făcut în Italia

Foto Mihai Stoica, umplut de sânge la Arena Națională, după ce FCSB a câștigat titlul!

Promovare! Vor juca din nou în prima ligă, la 8 ani de când au marcat întreaga lume a fotbalului

Exclusiv Semnează cu FCSB! Gigi Becali a dat ordinul la pauza meciului cu Farul: ”I-am dat telefon lui Meme. E cel mai bun”

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Video Gigi Becali a râs în hohote: ”Îmi dă 30 de milioane. Eu vreau 35! M-am săturat, plec”

Replica surprinzătoare a lui Ioan Varga pentru Gigi Becali, după ce FCSB a câștigat titlul

Live Video&Text Poli Iași - UTA 0-0, LIVE VIDEO, ACUM, pe DGS 1. Meci important pentru echipa lui Tony da Silva

”Cea mai proastă din istorie. E șocantă”. O româncă a fost ”pusă la zid” pentru ce a făcut la Londra

Citeşte şi

Gigi Becali a fost întrebat dacă le dă prime de titlu jucătorilor și a dat un răspuns neașteptat

Foto Giedrius Arlauskis a avut un mesaj savuros pentru Gigi Becali, după ce FCSB a câștigat titlul

PEROZAmal Clooney, într-o rochie mini de peste 20.000 de dolari. Avocata și-a arătat picioarele perfecte la o cină în New York

FILM NOWCum arată Tia Carrere la peste 20 de ani de la serialul "Vânătoarea de comori". Într-o rochie scurtă și decoltată, la 57 de ani, actrița pare că a făcut un pact cu timpul

Gigi Becali a dezvăluit ce mesaj a primit de la Dan Șucu și ce a făcut Cristi Borcea, după ce FCSB a luat titlul! citeşte ştirea pe Prosport.ro

FCSB e campioana României după 9 ani! Meciul decisiv, contra lui Gică Hagi citeşte ştirea pe ziare.com

Omul de la care vine expresia "Să moară Cibilan!". Ultimul haiduc al Bucureștilor, de la întors banii cu lopata la o baracă în sărăcie lucie citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Kanye West, din nou în centrul atenției. Reacții după ce rapperul i-a făcut un „compliment” deplasat Biancăi Censori

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Kanye West, din nou în centrul atenției. Reacții după ce rapperul i-a făcut un „compliment” deplasat Biancăi Censori

Digi World

O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

Digi Animal World

Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”