Ionuț Chirilă și Laurențiu Reghecampf / Foto: Sport Pictures

Antrenorul care garantează că ar câștiga titlul cu FCSB la 20 de puncte diferență: ”Dacă nu, dau 500.000€ pe loc”

articol scris de Digi Sport
30.12.2023, 21:05
  • SuperLiga: CFR - Farul, sâmbătă, 21:00, DGS 1

  • SuperLiga: Universitatea Craiova - Sepsi, sâmbătă, 21:00, DGS 2

FCSB a încheiat anul 2023 în fotoliul de lider al clasamentului SuperLigii, la 8 puncte diferență de CFR Cluj, ocupanta locului secund.

În acest sezon, gruparea roș-albastră pare că are cele mai mari șanse de a opri ”seceta” de titluri, care datează din 2015 încoace. Totuși, Ionuț Chirilă (57 de ani) consideră că FCSB se poate descurca mult mai bine.

Ionuț Chirilă: ”Câștig la 20 de puncte campionatul cu jucătorii pe care îi are FCSB

Chirilă a transmis că, în cazul în care ar ajunge la cârma bucureștenilor, echipa ar defila în SuperLigă. Mai mult, antrenorul ar fi gata să scoată din buzunar jumătate de milion de euro, dacă FCSB nu ar câștiga titlul.

”(n.r. - Ai mai garanta acum cu 500.000 de euro titlul la FCSB dacă ai fi antrenor acolo?) Pe loc. Câștig la 20 de puncte campionatul cu jucătorii pe care îi are FCSB. Față de oricine. Jucătorii FCSB-ului au niște disponibilități incredibile. Trebuie doar să antrenezi polivalența și să faci o echipă puternică.

FCSB încă joacă cu posturi fixe, dar au jucători care pot crea acel bloc funcțional, iar valoarea lor poate crește de două-trei ori față de ce reprezintă acum. Și în momentul în care ei vor fi o echipă puternică, atunci nici Gigi nu va mai da afară sau va mai achiziționa.

O echipă mare nici nu face schimbări! Decât pe probleme musculare sau accidentări. Echipele mari nu schimbă! Guardiola nu schimbă”, a spus Ionuț Chirilă, potrivit sport.ro.

Etichete: ionut chirila , titlu fcsb , ionut chirila fcsb


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Motivul tulburător pentru care bărbatul dispărut și găsit în viață după 27 de ani, la doar 100 de metri de casa lui, nu a cerut ajutor

Un tânăr care a fost răpit în urmă cu 27 de ani și a fost găsit acum, în viață, în beciul vecinului său, la doar 100 de metri de casă, nu a strigat după ajutor din cauza unui motiv tulburător, scrie presa algeriană.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Tottenham a primit oferta pentru Radu Drăgușin și a dat răspunsul pe loc

Decizia luată de Parma, după ce Dennis Man a cerut un salariu de 2.000.000 € pe an

Foto A "măcelărit" imnul în fața a 70.000 de oameni și a ajuns să fie batjocorit în întreaga țară: "Retrage-te!"

Ofertă de 1.3 milioane de euro pentru Louis Munteanu! Ce urmează pentru atacant

45.000.000€ pentru "Messi al Turciei"! Real Madrid s-a decis pe loc

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Video Exclusiv Florin Prunea a auzit ce s-a spus despre Dinamo în direct la TV și a intervenit: ”N-o să uite nici peste 20 de ani”

Exclusiv Ilie Dumitrescu, ”vrăjit” de fotbalistul crescut de Lille care ”strălucește” în România: ”Îmi place foarte mult”

Sportiva cu o avere de 3 miliarde de dolari, în fața Gabrielei Ruse în semifinale la Paris

VAR-ul se schimbă radical! FIFA a început deja pregătirile: ”Acesta este scopul”

Citeşte şi

Șumudică a spart televizorul când l-a văzut pe Octavian Popescu: ”Băi, Tavi! Ai 30 de kilograme cu tot cu butelie în brațe”

MM Stoica a transmis doar TREI cuvinte a doua zi după ce FCSB a fost încoronată

PEROZCe poreclă a primit Meghan Markle după vizita în Nigeria: „A fost greu să nu faci această comparație”

FILM NOWOlivia Wilde, fizic impresionant în colanți și bustieră, la ieșirea de la sala de fitness. Actrița, o împătimită a antrenamentelor intense

Încă o confirmare în lotul României pentru EURO, stoperul cu tată român și mamă din Franța! Clubul a fost informat deja citeşte ştirea pe Prosport.ro

WTA Roma: Sabalenka promite "răzbunare" în fața lui Swiatek. "Cu ajutorul vostru, o să o înving" citeşte ştirea pe ziare.com

Accident aviatic în România. Avion prăbușit la Buzău, care ar fi fost cauza citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Antonia, într-o salopetă descheiată până la abdomen, "asortată" cu o atitudine de femme fatale. "Pur și simplu perfectă"

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Antonia, într-o salopetă descheiată până la abdomen, "asortată" cu o atitudine de femme fatale. "Pur și simplu perfectă"

Digi World

A dat peste o adevărată comoară într-o unitate de depozitare abandonată pe care a dat 410 $. Profitul e unul fabulos

Digi Animal World

Momentul când o veveriță însetată se ține după un turist pentru a primit o gură de apă: „E atât de neajutorată”