Gigi Becali, patronul FCSB / Foto: Sport Pictures

Antrenorul care refuză să lucreze cu Gigi Becali la FCSB: "Nu intru în categoria respectivă"

articol scris de Digi Sport
30.04.2022, 09:33
  • Futsal: CFR Timișoara - United Galați, marți, 17:00, DGS 3

  • Media: Digi Sport Special, marți, 21:30, DGS 1

Gigi Becali (64 de ani) este recunoscut pentru lipsa sa de răbdare și implicarea în viața echipei, iar acest lucru l-a făcut pe Erik Lincar (43 de ani) să spună că i-ar fi greu să antreneze la FCSB.

Erik Lincar refuză să lucreze cu Gigi Becali la FCSB: "Nu intru în categoria respectivă"

Actualul antrenor al Universității Cluj a declarat că situația de la FCSB nu este una pe placul său și nu ar fi tentat să antreneze acolo cât timp Gigi Becali își continuă strategia. Totodată, Erik Lincar, care a jucat la Steaua București între 1997 și 2002, a dezvăluit că nu exclude posibilitatea de a pregăti într-o zi echipa celor de la CSA.

”Eu am jucat pe Ghencea cu 30.000 de suporteri în spate, toţi ţineau cu o singură echipă. Acum sunt două tabere şi asta mă doare foarte mult. Până nu se va ajunge la o singură echipă, ceea e aproape imposibil, acest subiect este închis pentru mine. Asta nu înseamnă că nu pot să antrenez CSA Steaua. La FCSB e mai complicat, nu intru în categoria respectivă de antrenori.

Eu sunt foarte transparent, nu am nicio problemă. Puteam să antrenez de multe ori în Liga 1, dar pentru mine este important să fie un mediu în care să pot profesa.

Dacă acest mediu nu mi se oferă, prefer să merg la echipe mai slab cotate, dar unde să-mi pun în practică meseria şi ideile. Dacă nu există o colaborare, o comunicare, şi dacă nu sunt lăsat să-mi alcătuiesc echipa, atunci e complicat să intru într-o situaţie de genul acesta.

Eu mi-am retezat câteva oportunităţi de câţiva ani. Am fost un tip norocos, peste tot am fost lăsat să-mi desfăşor activitatea aşa cum am considerat. De şapte-opt ani nu mai am niciun ideal să antrenez unele echipe. Nu sunt simpatizat de multă lumă, dar mă interesează doar cariera mea. Vreau să am cât mai multe performanţe”, a declarat Erik Lincar, potrivit Playsport.

Erik Lincar: "Nu știu la ce echipă am jucat, Steaua sau FCSB"

În direct la Digi Sport, Erik Lincar, antrenorul echipei 'U' Cluj, a declarat că ar fi nedrept pentru celelalte echipe din Liga 2 dacă Steaua ar primi dreptul de promovare la finalul sezonului.

"Sincer, nici nu știu la ce echipă am jucat și, din acest motiv, vreau să stau departe de acest subiect. Dacă nu vor fuziona cele două echipe (n.r. – FCSB și CSA Steaua), chiar nu mă mai interesează subiectul.

Din punct de vedere sportiv, ar fi normal să poată promova, dacă își câștigă acest drept. Dar din punct de vedere juridic, toată lumea a știut de anul trecut, din vară, că nu vor avea drept să promoveze în Liga 1.

Cei de la Steaua n-au jucat cu mare presiune, au jucat relaxat, știind că nu pot promova. Iar acum, pentru celelalte echipe angrenate în baraj, nu cred că le cade foarte bine să le dea dreptul să promoveze.

Aș fi de acord cu orice, atât timp cât se investesc bani în sport. Vedem ce probleme avem în Liga 1, sunt două echipe care sunt pe minus în privința punctelor. Putem reveni la vechile echipe, cele dinainte de ’90, când aveam rezultate, din punct de vedere sportiv era bine", a spus Erik Lincar, în cadrul emisiunii Fotbal Club.

Etichete: gigi becali , erik lincar , antrenor fcsb


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
"Măcelarul din Teheran a murit! Drag popor al Iranului, bucură-te!". Cine sunt iranienii fericiți că Raisi a murit

În timp ce regimul islamic încearcă să se replieze pe repede înainte după moartea președintelui Raisi, mulți iranieni se bucură de dispariția unuia dintre cei mai duri reprezentanți ai represiunii. De numele fostului președinte supranumit "Măcelarul din Teheran" se leagă epurările masive, de zeci de mii de morți, din 1979 până acum, dar și faptul că el a implicat Iranul pentru prima dată într-un război direct cu Israelul.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Nota surprinzătoare primită de Radu Drăgușin după ce a jucat 103 de minute în ultimul meci al sezonului pentru Tottenham

OUT de la FCSB după eșecul cu Rapid! Gigi Becali: ”Poate găsește să se ducă undeva”. Alți doi jucători vor fi împrumutați

Gigi Becali n-a stat prea mult pe gânduri, după ce Răzvan Lucescu a luat titlul cu PAOK

Fanii lui Tottenham, după ce l-au văzut din nou titular pe Radu Drăgușin: ”Nemernicul a avut la dispoziție jumătate de sezon”

6.000.000€ pentru Dennis Man!

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Exclusiv Începe ”revoluția”! Primele transferuri pregătite de Neil Lennon la Rapid

Exclusiv Răzvan Lucescu a așteptat 24 de ore, apoi a trecut la acuzații grave: "A făcut tot ce a putut să nu câștigăm!"

Ofertă ”de pe altă planetă”: 20.000.000 € la semnătură și 30 de milioane pe an

Patronul lui PAOK a rupt tăcerea! Ce mesaj i-a transmis lui Răzvan Lucescu

Citeşte şi

Reacția lui U. Cluj, după ce s-a scris că Gigi Becali l-ar dori la FCSB pe Daniel Popa: ”Poate pleca fără negocieri”

Exclusiv Cum l-a convins U Cluj pe Ovidiu Popescu să semneze! Durata contractului

PEROZUn bărbat și-a părăsit iubita după o excursie cu cortul: „Nu o voi ierta niciodată pentru ceea ce a făcut”

FILM NOWJennifer Lopez și Ben Affleck, zâmbete largi în fața paparazzilor, tensionați în rest. Detaliul care i-a "scăpat" actorului, după zvonurile divorțului

Vedeta lui CSA Steaua regretă transferul la FCSB: „Am cedat presiunii lui Gigi Becali!” citeşte ştirea pe Prosport.ro

Imagini cu noul antrenor al Rapidului beat mort: ”Poate îi cam place șprițul...” VIDEO citeşte ştirea pe ziare.com

Semnul de circulație care pune în dilemă șoferii români. Ce reprezintă indicatorul rutier de fapt citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Antonia și-a pus fanii pe jar cu noile fotografii. Artista, în dresuri transparente și cu decolteul la vedere: „Alex e norocos”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Antonia și-a pus fanii pe jar cu noile fotografii. Artista, în dresuri transparente și cu decolteul la vedere: „Alex e norocos”

Digi World

De câte ori purtați o pijama înainte de a o pune în coșul de rufe? Cât de des ar trebui să spălăm hainele cu care dormim

Digi Animal World

Reacția unei pisici când o șopârlă își desprinde coada pentru a scăpa din ghearele ei: „Nu știe ce s-a întâmplat”