Exclusiv Antrenorul pe care Gigi Becali îl regretă, dar pe care nu-l mai poate lua: "Acum e imposibil să-l mai aduci"

06.12.2018, 18:48
  • Cupa României, finala: Corvinul - Oțelul, miercuri, 20:30, DGS 1

  • Premier League: Manchester United - Newcastle, miercuri, 22:00, DGS 2

VIDEO Sepsi - FCSB 4-2 | Gigi Becali nu a iertat pe nimeni, după unul dintre cele mai umilitoare eşecuri suferite de FCSB în ultimii ani. Patronul i-a criticat pe jucători şi nu l-a menajat nici pe antrenorul Nicolae Dică.

Deşi insistă că nu-l va demite pe tehnician, Becali nu poate trece cu vederea faptul că vicecampioana României are un joc dezamăgitor, care nu reflectă investiţiile importante făcute în ultimii ani. Finanţatorul roş-albaştrilor a dat exemplul lui Gică Hagi, care a reuşit la Viitorul să dea o identitate echipei şi propune un stil plăcut. Asta deşi nu a cheltuit sume mari pe transferuri.

Când i s-a amintit că în trecut a lucrat cu Hagi, dar l-a dat afară şi chiar l-a umilit, Becali a încercat să se apere: "Nu era Gică atât de valoros atunci. Și el recunoaște: 'Băi, Gigi, am învățat mult'. Acum e imposibil să-l mai aduci".

Gică Hagi a antrenat Steaua pentru o scurtă perioadă, în 2007. A rezistat pe bancă doar 11 meciuri (6 victorii, 3 egaluri, două înfrângeri) şi, din cauza intervenţiilor repetate ale lui Gigi Becali la echipă, a decis să demisioneze, în urma eşecului suferit cu Slavia Praga, scor 1-2, în grupele UEFA Champions League.

După despărţirea de roş-albaştri, Hagi a mai pregătit-o doar pe Galatasaray, înainte de a se ocupa exclusiv de Viitorul, alături de care a cucerit titlul în Liga 1, în 2017. Mai mult decât atât, a reuşit să-i menţină pe constănţeni printre forţele Ligii 1, deşi a continuat să-şi vândă cei mai buni jucători. Pe majoritatea, chiar lui Gigi Becali.

"Păi, el i-a vândut pe toți și a adus ce a vrut de pe acolo: fundașul ăla central de a dat autogol (Luchin - n.r.), l-a adus de la mine pe Achim. Adică cei la care am renunțat eu i-a luat el. I-a pus el acolo și pasează tiki-taka. Păi, eu îi iau ce e mai bun, crema de la el, și ai mei nu joacă nimic. Deci, e o nebunie", a recunoscut Becali.

În urma eşecului suferit la Sf. Gheorghe, FCSB a rămas pe locul 2 în Liga 1, însă distanţa faţă de liderul CFR Cluj a crescut la 5 puncte.

Etichete: liga 1 , gica hagi , gigi becali , becali hagi , sepsi fcsb 4-2


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Bărbatul omorât în bătaie de doi tineri de 16 și 20 de ani lângă Parcul Crângași a încercat să apere două fete

Bărbatul de 46 de ani care a fost omorât de doi tineri, de 16 și 20 de ani, lângă Parcul Crângași din București, a încercat să apere două fete, fiicele iubitei lui, care îl însoțeau.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Nota primită de Radu Drăgușin, după ce a jucat peste 100 de minute cu Manchester City

Nu mai există dubii: Tottenham i-a decis viitorul lui Radu Drăgușin!

Cristi Tănase nu a stat pe gânduri, după ce soția a obținut ordin de restricție împotriva sa pentru 12 luni

Video Ce a spus Ange Postecoglou despre Radu Drăgușin chiar pe gazon, imediat după meciul cu Manchester City

Radu Drăgușin i-a făcut pe spanioli să exclame ”Incredibil! Inexplicabil!” în meciul cu City. Reacția lui spune totul

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Live Video&Score Corvinul - Oțelul 0-1, ACUM pe DGS 1. Gol superb marcat de gălățeni. Duel pentru trofeu și Europa League

Real Madrid, bună de plată! Câte milioane de euro trebuie să dea pentru că a ajuns în finala UCL

Foto Atmosferă de senzație în finala Cupei României! Duel în teren, dar și în tribune

Reacție-fulger! Ce a scris L'Equipe după ce Simona Halep a decis să abandoneze la Paris

Citeşte şi

Denis Alibec i-a răspuns lui Gigi Becali, iar patronul FCSB-ului nu a rămas dator

Video Gigi Becali, glumă după glumă după ce a ieșit din post: a spus cum vrea să numească stadionul de 100.000 de locuri

PEROZKim Kardashian, cu părul blond și îmbrăcată într-o rochie mulată, un look în stilul Pamela Anderson, anii '90: „Babewatch”

FILM NOWCum arată Eva Green la 18 ani de când a fost fată Bond. A făcut furori în două apariții în aceeași zi la Cannes

Prima reacție milionarului Dorin Mateiu, bărbatul de 57 de ani care s-ar iubi cu Simona Halep! Ce zice de relație citeşte ştirea pe Prosport.ro

Simona Halep a vorbit despre finalul carierei: ”Vreau să mă retrag de pe teren” VIDEO citeşte ştirea pe ziare.com

Adevărul despre aflarea locației unui contact din WhatsApp, fără să știe citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Fosta iubită a lui Dorian Popa, super distracție în Dubai. Bruneta de 41 de ani și-a luat la ea numai ținute scurte, decupate și mulate

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Fosta iubită a lui Dorian Popa, super distracție în Dubai. Bruneta de 41 de ani și-a luat la ea numai ținute scurte, decupate și mulate

Digi World

Boala despre care se cunosc „şocant” de puţine lucruri, potrivit experţilor

Digi Animal World

Momentul când un câine prinde o sticlă de apă precum un om. Stăpânul său a rămas șocat