Pablo Cortacero / Foto: Captură Digi Sport

Anunț sumbru pentru Dinamo! "Nu vă ascund asta. Pablo Cortacero s-ar putea întoarce"

articol scris de Digi Sport
12.03.2022, 12:09
  • EHF European League: Skjern - Dinamo, marți, 19:45, DGS 3

  • Champions League: Bayern Munchen - Real Madrid, marți, 22:00, DGS 1

Iuliu Mureșan, administratorul special al lui Dinamo, a anunțat că la finalul sezonului intenționează să plece de la gruparea din Ștefan cel Mare.

Considerat unul dintre responsabili și omul care a insistat pentru aducerea lui Flavius Stoican și îndepărtarea lui Mircea Rednic, Iuliu Mureșan și-a asumat practic prin această decizie faptul că și el are o parte de vină pentru rezultatele dezastruoase.

Răzvan Zăvăleanu anunță că Pablo Cortacero s-ar putea întoarce la Dinamo

Răzvan Zăvăleanu, administratorul judiciar al lui Dinamo, a vorbit despre problemele pe care clubul le-ar putea avea dacă Iuliu Mureșan o să decidă să plece în vară. Acesta spune că în mod normal, acționarul majoritar, firma lotul, deținută de Pablo Cortacero, are puterea de a numi un înlocuitor pentru Mureșan.

"Eu am discutat cu domnul Mureşan şi am convenit că echipa are mare nevoie de aportul lui în această perioadă în care avem de depus şi dosarul de licenţiere şi alte probleme de rezolvat din punct de vedere sportiv.

Nu vă ascund că am discutat şi despre acest lucru (n.r. revenirea acţionarilor principali în funcţiile de decizie). Într-adevăr, dacă domnul Mureşan va pleca, noul administrator special va fi numit de acţionari, iar acţionarul majoritar este firma Lotus", a spus Răzvan Zăvăleanu, conform Fanatik.

Iuliu Mureșan a anunțat când ar putea pleca de la Dinamo: "După ce luăm licența, văd ce fac!"

Iuliu Mureșan a vrut să plece în mai multe rânduri de la Dinamo, după rezultate foarte slabe ale ”câinilor”, însă administratorul special al formației din Ștefan cel Mare și-a respectat angajamentul.

Totuși, Mureșan spune că este decis să plece odată ce echipa va obține licența pentru noul sezon și este foarte probabil ca plecarea sa să se producă până la încheierea acestui sezon.

Mă simt vinovat pentru ce se întâmplă la Dinamo. Eu am vrut să plec și recent. Mă împiedică un lucru deocamdată. E administrativ. Eu nu pot să îmi deleg semnătura. E foarte greu să fiu schimbat. Pot pleca prin demisie. Am vrut să îmi dau demisia, dar ar dura ceva timp.

Fiind licențierea, sunt obligat să stau să asigur din punct de vedere administrativ aceste lucruri. Din punct de vedere sportiv, se implică mai mult Florin Răducioiu și antrenorii. Am vrut să plec și nu pot din acest motiv. Nu vreau să mai rămân după încheierea sezonului. Nu știu dacă mă prinde sfâșitul sezonului.

Eu am vrut să plec înaintea lui Stoican. E o problemă cu obținerea licenței. După ce depunem dosarul de licențiere nu trebuie să mai aștept decizia. Practic, vom ști dacă luăm licența când vom depune actele. După ce luăm licența, văd ce fac. S-ar putea să plec”, a declarat Iuliu Mureșan la emisiunea Fotbal Club.

Etichete: dinamo , iuliu muresan , patron , pablo cortacero , dorin Șerdean , razvan zavaleanu , administrator special


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
O olandeză cu depresie va fi eutanasiată, pentru că „nu mai poate face față”. Are doar 28 de ani

O olandeză de 28 de ani, sănătoasă din punct de vedere fizic, a decis să fie eutanasiată, pentru că - spune ea - nu mai poate lupta cu depresia, autismul și cu tulburarea Borderline.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Video Cea mai în formă jucătoare din lume, un car de nervi în meciul cu Jaqueline Cristian: ”Vino aici! Mai mult respect”

Video&Foto Cum s-a comportat Dan Șucu la finalul meciului dintre Rapid și Universitatea Craiova

Barcelona nu mai stă la discuții: îi reziliază contractul fotbalistului pe care a plătit 36.000.000€. Anunțul spaniolilor

A făcut 5-4 în minutul 90+5 și a scris istorie! Echipa care, după 121 de ani, va juca în premieră în cupele europene

”Tatăl meu `a explodat`!” Fiica unui antrenor a spus totul: ”Eram minoră și e o infracțiune”. Cu ce se ocupă tânăra

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

La doar câteva ore de la revenirea la CFR Cluj, Dan Petrescu le-a transmis un avertisment jucătorilor

Foto ”De ce aveți nevoie de 6 bodyguarzi ca să vă escorteze?”. Reacția lui Dan Șucu

Anunțul făcut de tatăl lui Kylian Mbappe despre starul de la PSG

FCSB revine în Ghencea! ”E semnat contractul cu CSA. Sper să nu se supere Meme”

Citeşte şi

Skjern - Dinamo, LIVE VIDEO, 19:45, DGS 3. ”Dulăii” au avantaj minin în lupta pentru Final Four-ul EHF European League

După ce FCSB a câștigat titlul, Giani Kiriță a făcut un anunț neașteptat

PEROZO tânără a creat isterie în mediul online după ce a dezvăluit de ce îi plac bărbații în vârstă: „Mă simt în siguranță”

FILM NOWFiicele lui Nicole Kidman, apariție rară pe covorul roșu alături de mama lor. Puștoaicele au atras toate privirile

Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță, iar la câteva zile s-a afișat cu un manechin citeşte ştirea pe Prosport.ro

Simona Halep, invitată să joace la Paris! Anunțul surprinzător al francezilor. Cum va reacționa românca citeşte ştirea pe ziare.com

Toți șoferii care au asta în mașină iau amendă 2.900 lei și permisul suspendat. Se confiscă pe loc citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Lady Gaga, în fustă scurtă de tenis, la sport cu iubitul. Solista și Michael Polansky își trăiesc iubirea discret

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Lady Gaga, în fustă scurtă de tenis, la sport cu iubitul. Solista și Michael Polansky își trăiesc iubirea discret

Digi World

O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

Digi Animal World

Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”