Edi Iordănescu i-a răspuns lui Gigi Becali

Anunţul lui Edi Iordănescu pune în pericol finanţarea. Se îngroaşă gluma la Gaz Metan! Reacţia suporterilor

25.09.2019, 16:56
  • SuperLiga: U Cluj - Dinamo, sâmbătă, 20:00, DGS 1

  • SuperLiga: Botoșani - Voluntari, sâmbătă, 14:30, DGS 1

Marţi noapte, după eliminarea surpriză din meciul Foresta Suceava-Gaz Metan Mediaş 2-1 a apărut o informaţie surprinzătoare: Edi Iordănescu vrea să plece de la echipă!

În ciuda unui parcurs remarcabil în actualul sezon, cu excepţia rezultatelor din ultimele două partide, cu Viitorul, 1-4, şi cu Universitatea Craiova 2-3, echipa nu pierduse niciun meci în ciuda problemelor de lot.

Romgaz ameninţă cu blocarea finanţării Gazului, suporterii sunt supăraţi şi ei

Anunţul făcut de Edi Iordănescu azi-noapte a agitat rău apele, iar repercusiunile pot fi neaşteptat de mari. Cei de la Romgaz, principalul finanţator al clubului, intenţionează să blocheze finanţarea dacă preşedintele Ioan Mărginean nu va găsi o modalitate să liniştească lucrurile.

În plus, suporterii sunt şi ei alături de antrenorul echipei, iar o dovadă în acest sens este mesajul pe care l-au postat astăzi că plecarea lui Iordănescu îi va determina şi pe ei să nu mai vină la stadion.

Edi Iordănescu a avut cel puţin 3 variante de la pleca de la Gaz Metan în ultima perioadă

Iordănescu s-a aflat în vară pe lista celor de la Atromitos, Grecia, echipă cu care ar fi putut evolua în cupele europene, dar nu a forţat lucrurile şi a preferat să rămână alături de lotul pe care l-a format după plecarea unui număr impresionant de jucători într-o singură vară. Tot înainte să înceapă campionatul, FCSB a mai făcut o încercare de a-l convinge, însă tot fără succes.

De asemenea, în urmă cu puţină vreme putea să accepte oferta din Arabia Saudită, de la o echipă care îi oferea un contract de 1,8 milioane de euro pentru 20 de luni, bani din care putea să-şi achite fără probleme şi clauza de reziliere. Atât pentru că nu ar vrea să ajungă atât de repede în ţările arabe, dar şi dintr-un soi de solidaritate cu jucătorii, fiul fostului selecţioner al României a preferat să rămână în continuare la ardeleni. În plus, fanii sunt alături de echipă, iar acest lucru a contat şi el.

Edi Iordănescu a anunţat că doreşte rezilierea contractului

Edi Iordănescu a anunțat că va cere rezilierea contractului în pauza pentru jocurile echipei naționale, la începutul lunii noiembrie. Tehnicianul medieșenilor vrea o despărțire amiabilă pentru că în caz contrar ar trebui să achite clauza de reziliere de 150.000 de euro.

Îmi pare foarte rău pentru tot ce se întâmplă şi îmi asum eu întreaga responsabilitate. Aşa am facut mereu la rău şi la bine, am lăsat să iasă mereu alte persoane în faţă şi nu mi-a plăcut niciodată să îmi însuşesc eu meritele.

Doresc ca zilele următoare să am o discuţie cu conducerea şi să îi anunţ că doresc încetarea de comun acord a colaborării la pauza competiţională pentru echipa naţională.

Nu pot lăsa echipa acum pentru că nu ar fi corect, dar până la întreruperea campionatului se poate pregăti o soluţie. Din păcate între mine şi conducere nu mai este comunicare de mai bine de 3 săptămâni, sau cel puţin nu aşa cum trebuie. Nu vreau să acuz pe nimeni, dar nu este în favoarea echipei să continuăm în felul ăsta", a afirmat Iordănescu pentru gazişti.ro.

 

Nu avem soluţii şi avem posturi total descoperite. Nu poţi merge în play-off cu 3 fundaşi centrali în lot, cu un fundaş dreapta de profil şi un singur atacant central. De 4 luni tot persistă această situaţie, suntem singura echipă din liga 1 care este în această situaţie”, a mai spus Edi Iordănescu.

Etichete: edi iordanescu , antrenor gaz metan , demisie iordanescu


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Cine a ucis-o pe Karen în 1966? Misterul a fost elucidat abia acum, iar descoperirea a provocat stupoare

La aproape 60 după comiterea unei crime brutale, poliția l-a găsit și arestat pe autor datorită tehnicilor criminalistice de ultimă generație.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Foto După ce s-a lăsat filmată la duș, alături de soțul ei, a semnat contractul vieții. ”Ne vedem acolo”

Femeia care l-a refuzat pe ”Dumnezeu” e cu 11 ani mai în vârstă decât iubitul ei: ”A renunțat la tot pentru mine”

Exclusiv ”Dacă mă cheamă Gigi Becali și-mi dă 35.000 €, aș zice NU”. A câștigat 4 trofee cu FCSB, dar nu vrea să revină

Exclusiv ”Daniel Niculae, OUT de la Rapid - Șumudică, antrenor”. Mutări spectaculoase în Giulești. Cine va fi președinte

După ce Drăgușin a fost ”uitat” pe bancă 5 meciuri la rând, englezii au răbufnit

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

”Penibil”. Eduard Florescu a rupt tăcerea, după acuzațiile de blat din Petrolul - FC Botoșani: ”Oameni de nimic!”

Foto Au promovat! Au revenit în prima ligă după 22 de ani: fanii nu au mai rezistat și au intrat pe teren

Live Video&Score Metz - CSM București, ACUM, DGS 1. Meci dificil pentru ”Tigroaice” în Franța

Elias Charalambous, mesaj special pentru Gigi Becali după titlul câștigat de FCSB

Citeşte şi

Exclusiv A fost la un pas de EURO 2024, dar acum trăiește momente grele

Veste bună pentru Edi Iordănescu: ”Are șanse să fie apt pentru EURO”

PEROZCum arată Adelina Pestrițu în costum de baie, după ce a renunțat la implanturile mamare. Vedeta are o siluetă de invidiat

FILM NOWMike Myers, greu de recunoscut la 60 de ani. Interpretul lui Austin Powers a renunțat să-și mai vopsească părul

Patronul din Superligă care se umple de bani de pe urma transferului uriaș pe care-l va face Gigi Becali! „Iau milioane” citeşte ştirea pe Prosport.ro

Fostul antrenor al lui Dinamo a dat lovitura în afaceri! Vinde pantofi scumpi în Franța citeşte ştirea pe ziare.com

Pensia pe care o primește Rică Răducanu. Ce sumă încasează în fiecare lună citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Adele, elegantă, pe tocuri, la un meci din NBA, alături de partenerul ei de viață. „Cât de frumoasă ești!”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Adele, elegantă, pe tocuri, la un meci din NBA, alături de partenerul ei de viață. „Cât de frumoasă ești!”

Digi World

O iluzie optică a făcut vâlvă pe rețelele sociale. Poți să ”vezi” cele trei creaturi din imagine în 15 secunde?

Digi Animal World

Un câine s-a trezit în miezul nopții ca să păzească jucăriile spălate și lăsate la uscat în balcon: ”Se temea să nu-i fie furate!”