Marian Băgăcean vrea să sărbătorească un nou titlu cu CFR Cluj

"Ar fi ceva superb să câștigăm iar titlul". Care sunt planurile CFR-ului pentru Europa

12.05.2019, 14:56
  • SuperLiga: Hermannstadt - Poli Iași, luni, 15:00, DGS 1

  • SuperLiga: Universitatea Craiova - FCSB, luni, 21:00, DGS 1

CFR Cluj se pregăteşte de o premieră istorică - cucerirea celui de-al doilea titlu consecutiv, iar preşedintele CA al echipei, Marian Băgăcean, are toate motivele să fie fericit.  Omul de afaceri a început să investească în fotbal sezonul trecut, încununat cu coroana de campion. "A fost ceva incredibil", spunea acesta în primăvara lui 2018. Acum, un an mai târziu, este la un pas de a retrăi aceeaşi bucurie.

Ardelenii au nevoie de un punct în confruntarea de diseară, cu CS U Craiova, pentru un nou trofeu în Liga 1, iar patronul și totodată președintele CA al echipei, recunoaşte că aşteaptă cu sufletul la gură deznodământului partidei cu oltenii.

"Ne pregătim de ultimul meci acasă, sunt foarte multe emoții, ne-am bucura să fim campioni la noi acasă din nou, al doilea an consecutiv. Așteptăm la stadion cât mai multă lume. Suntem implicați toți, de la primul la ultimul om din club. Nu sunt de mult timp în fotbal, dar două titluri consecutive ar fi ceva superb", a spus Marian Băgăcean înaintea meciului.

Preşedintele Consiliului de Administraţie al grupării din Gruia a dezvăluit că actualul sezon i s-a părut mult mai complicat decât cel anterior. Asta şi pentru că echipa a schimbat mai mulţi antrenori pe parcurs, până la revenirea lui Dan Petrescu

"Echipa merge bine, am avut o perioadă mai grea, am revenit și suntem pe drumul cel bun. CFR-ul are o istorie veche, cu trofee câștigate, sperăm să mai aducem unul. Toate sezoanele sunt grele, fiecare meci în parte este dificil, are tensiunea lui, dar cu echipa pregătită si galeria care să ne susțină sperăm să fim din nou campioni!", a declarat Băgăcean.

Vor să sărbătorească împreună cu suporterii

Echipa campioană speră ca stadionul să fie arhiplin la ultimul reprezentaţie de pe teren propriu din actualul sezon. Tocmai de aceea au vândut biletele atât online, cât și la casele de la stadion, care vor fi deschise până la startul partidei cu oltenii. 

În plus, dorința șefilor din Gruia este ca din ce în ce mai mulți oameni să vină alături de echipă în sezoanele care urmează, cu atât mai mult cu cât echipa va bifa prezențe în competițiile europene.

"Ne străduim să aducem la stadion cât mai mulți oameni, să-i facem fani fideli echipei, luptăm pentru Cluj, vrem să-i facem pe clujeni să simtă ce înseamnă să lupți cu tot sufletul pentru un trofeu. Ne dorim accesul în grupele Europa League cel puțin, Champions League e puțin cam greu deocamdată, dar de dorit, ne dorim din tot sufletul", şi-a anunţat ambiţiile pentru viitor Marian Băgăcean. 

În cazul în care obţine titlul în duelul cu Universitatea Craiova, CFR Cluj va câştiga pentru prima dată în istorie de două ori la rând titlul în Liga 1. Ultima echipă care a reuşit să câştige titlul în doi ani consecutivi în România a fost Steaua, formaţia roş-albastră reuşind între 2012 şi 2015 să câştige titlul de trei ori consecutiv.

Universitatea Craiova este ultima echipă din afara Bucureştiului care a reuşit să câştige două titluri consecutive în campionatul românesc.

Etichete: dan petrescu , marian bagacean


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
O regină a frumuseții din Ecuador a fost găsită de mafioți după ce a dezvăluit pe Instagram unde se află și nu a mai scăpat cu viață

O fostă concurentă la Miss Ecuador, Landy Parraga Goyburo a fost împușcată mortal în restaurantul unde lua masa, după o postare în care anunța unde era. Numele ei fusese legat de un traficant de droguri care fusese ucis în închisoare.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

O actriță celebră din SUA a văzut un român și a izbucnit imediat în râs. Ce a urmat

A văzut cum a apărut în public la Miami și a întrebat-o direct: ”Ești bolnavă?”. Răspunsul dat imediat de model

OUT de la FCSB, după șapte ani! ”Roș-albaștrii” îi caută deja înlocuitor

Foto Dan Petrescu a reînceput treaba la CFR Cluj, soția, Adriana, a plecat la mii de kilometri. Cine a însoțit-o

Exclusiv ”Dacă-l luați pe Prunea, v-am distrus!”. Răsturnare de situație! ”Petrescu m-a vrut și înaintea lui Balaj”

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Exclusiv Răsturnare de situație la CFR Cluj! Ioan Varga a făcut anunțul: "Rămâne la noi!"

Dan Petrescu nu s-a abținut și a făcut gluma serii, după ce a revenit cu succes la CFR

45.000€ pe lună! A cerut cel mai mare salariu din SuperLigă ca să se transfere la FCSB

I-a transmis mesajul lui Edi Iordănescu, imediat după CFR - Rapid: ”Aștept să mă cheme!”

Citeşte şi

Dan Petrescu: ”Nu vrem să-l ținem aici!”. CFR așteaptă 7 milioane de euro

Exclusiv Pe urmele lui Liverpool! Dan Petrescu a ordonat, Ioan Varga a executat. Investiție de 100.000 de euro

PEROZCum arată Adelina Pestrițu în costum de baie, după ce a renunțat la implanturile mamare. Vedeta are o siluetă de invidiat

FILM NOWAnne Hathaway, superbă în roșu, într-o rochie fără bretele, cu crăpătură lungă pe picior. E trecută de 40 de ani, dar e neschimbată de două decenii

Fotbalistul dorit de Gică Hagi într-un transfer cu schimb de jucători între el și Gigi Becali a luat decizia! citeşte ştirea pe Prosport.ro

Milionarul Arpad Paszkany, cadou de Paște de peste 100.000 de euro pentru noua iubită: ”A venit iepurașul” FOTO citeşte ştirea pe ziare.com

Pensia pe care o primește Rică Răducanu. Ce sumă încasează în fiecare lună citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Cher, adevăratul motiv pentru care se întâlnește cu bărbați tineri: „Cei de vârsta mea sunt toți morți!”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Cher, adevăratul motiv pentru care se întâlnește cu bărbați tineri: „Cei de vârsta mea sunt toți morți!”

Digi World

O iluzie optică a făcut vâlvă pe rețelele sociale. Poți să ”vezi” cele trei creaturi din imagine în 15 secunde?

Digi Animal World

Un câine s-a trezit în miezul nopții ca să păzească jucăriile spălate și lăsate la uscat în balcon: ”Se temea să nu-i fie furate!”