Gigi Becali a anunțat s-a întâlnit deja cu Dan Alexa

Exclusiv "Ar fi o șansă mare!" Varianta ideală de antrenor pentru Gigi Becali: "Sper să ia campionatul!"

23.12.2018, 23:44
  • SuperLiga: U Cluj - Dinamo, sâmbătă, 20:00, DGS 1

  • SuperLiga: Botoșani - Voluntari, sâmbătă, 14:30, DGS 1

Nicolae Dică și-a dat demisia de la FCSB, după eșecul din derby-ul cu CFR Cluj, scor 0-2. Fostul tehnician al roș-albaștrilor a dezvăluit, în exclusivitate la Digi Sport, că decizia de a părăsi FCSB a fost luată înaintea meciului și nicidecum în urma rezultatului negativ și a declarațiilor date de Gigi Becali.

Gigi Becali a anunțat că are deja o listă cu 3 antrenori. Primele două nume au fost făcute publice chiar de finanțatorul FCSB: Dan Alexa și Mihai Teja. Al treilea nume a fost ținut secret de Gigi Becali, dar deconspirat la Digi Sport Special: Marius Șumudică.

Gigi Becali a anunțat că primul cu care a purtat discuții a fost actualul tehnician al celor de la Dunărea Călărași, Dan Alexa. "E adevărat că m-am văzut cu Dan Alexa azi (n.r. - duminică). Nu am hotărât nimic. E posibil să mă văd și cu Mihai Teja", a spus, enigmatic, Gigi Becali care a dat asigurări că decizia în ceea ce privește noul antrenor o va lua după Crăciun.

Bun prieten cu Dan Alexa și fost colaborator al lui Gigi Becali, Laurențiu Reghecampf îl sfătuiește pe finanțatorul FCSB să îl aleagă pe acesta. "Reghe" e convins că Alexa îi poate îndeplini cea mai mare dorință a lui Gigi Becali. La începutul lunii trecute, Dan Alexa a fost aproape să ajungă la Astra Giurgiu, dar mutarea a căzut în ultimul moment. 

"Varianta cea mai bună sper să o aleagă patronul Stelei şi să ia campionatul. Dacă mă întrebaţi pe mine, vă spun numele unui apropiat de-ai mei, Dan Alexa. Face parte din familia noastră şi e un prieten", a spus Laurențiu Reghecampf, în exclusivitate la Digi Sport Special.

Laurențiu Reghecampf spune că rezultatele îl recomandă pe Dan Alexa la FCSB

Dan Alexa este unul dintre cei mai apreciați antrenori ai noului val, deși echipa antrenată de el, Dunărea Călărași, nu a mai câștigat un meci în Liga 1 din 15 septembrie 2018, scor 3-2 cu FC Botoșani. De atunci, au urmat 13 meciuri fără victorie pentru echipa lui Alexa: 8 înfrângeri și 5 remize.

E drept, între timp a reușit să elimine FCSB din Cupa României, pe 1 noiembrie 2018, scor 2-1, lucru ce poate cântări decisiv în alegerea lui Gigi Becali.

"A avut rezultate foarte bune, e tânăr, s-a impus prin seriozitate şi prin tot ce a făcut până acum în fotbal şi ar fi o şansă foarte mare pentru el să ajungă la Steaua (n.r. - actuala FCSB)", a mai spus Laurențiu Reghecampf.

Dan Alexa trebuie să gestioneze și relația cu Gigi Becali

Gigi Becali este recunoscut pentru faptul că nu ezită să le dea indicații televizate antrenorilor. Exemplul cel mai elocvent este cel de la finalul derby-ului cu CFR Cluj, ultimul meci al lui Nicolae Dică la FCSB. Patronul a recunoscut chiar că i-a cerut lui Nicolae Dică să facă o schimbare în timpul partidei de pe Arena Națională.

"Așa e, am cerut o schimbare, cu mult înainte să fie cartonașul roșu. Să intre Rusescu în locul lui Nedelcu, să jucăm 4-1-4-1", a dezvăluit Gigi Becali la Digi Sport 1.

Reghecampf e convins că Dan Alexa, dar și Mihai Teja, pot "negocia" mai bine astfel de situații.

"Cred că toţi cei aflaţi pe lista patronului sunt capabili să gestioneze relaţia cu Gigi. Din punctul ăsta de vedere, nu e foarte dificil. E important să ştii cum să te impui şi să explici planurile pe care le ai. Gigi e foarte corect, se ţine de cuvânt şi ajută în momentele dificile", a mai spus Laurențiu Reghecampf.

Marius Șumudică, varianta de "lux" a lui Gigi Becali

Într-o intervenție la Digi Sport Special, Marius Șumudică a spus că este tentat de o colaborare cu Gigi Becali.

"Nu ascund că mi-aș dori la un moment dat să lucrez cu Becali, fiindcă e un om care investește. Pune totul la dispoziție și e un tip pe care aș vrea să văd dacă îl dovedesc cu inteligența mea profesională.

Nu are nicio legătură cu trecutul meu, dar sunt un antrenor profesionist. Îmi doresc să fac performanță și vreau în continuare să iau titluri", a spus Marius Șumudică la Digi Sport Special.

Etichete: nicolae dica , laurentiu reghecampf , marius sumudica , gigi becali , dan alexa


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Unei femei i s-a cerut să se târască și să mugească la interviul pentru job. Experiențe bizare și umilitoare din procesul de recrutare

În timpul interviurilor pentru angajare, candidații pot avea parte de întâmplări neplăcute sau umilitoare și de multe ori sunt discriminați fățiș din cauza vârstei, a sexului sau a aspectului fizic. BBC a adunat într-un material cele mai ciudate experiențe avute în timpul interviurilor de persoane aflate în căutarea unui loc de muncă.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Foto După ce s-a lăsat filmată la duș, alături de soțul ei, a semnat contractul vieții. ”Ne vedem acolo”

Femeia care l-a refuzat pe ”Dumnezeu” e cu 11 ani mai în vârstă decât iubitul ei: ”A renunțat la tot pentru mine”

Exclusiv ”Dacă mă cheamă Gigi Becali și-mi dă 35.000 €, aș zice NU”. A câștigat 4 trofee cu FCSB, dar nu vrea să revină

Exclusiv ”Daniel Niculae, OUT de la Rapid - Șumudică, antrenor”. Mutări spectaculoase în Giulești. Cine va fi președinte

După ce Drăgușin a fost ”uitat” pe bancă 5 meciuri la rând, englezii au răbufnit

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Reacția presei din Ungaria, după scandările xenofobe de la Farul - Sepsi

S-a terminat: pleacă de la Real Madrid după 12 ani! Spaniolii au anunțat unde va merge

Mihai Neșu, adevărul despre divorț: ”Ei nu i-a plăcut niciodată”. S-a spus că soția l-a părăsit după accidentul teribil

I-a spus ”NU” FCSB-ului și acum e gata să meargă la CFR! Dan Petrescu îl cere insistent

Citeşte şi

Exclusiv Dani Coman a ales antrenorul ideal pentru Rapid: ”Cel mai îndreptățit să vină”

Scandal mare la U Cluj! Șumudică, ofertat! Sabău: ”Știu că s-a luat legătura cu el!”

PEROZCum arată Adelina Pestrițu în costum de baie, după ce a renunțat la implanturile mamare. Vedeta are o siluetă de invidiat

FILM NOW"A fost un dezastru. Lui Dwayne nu-i păsa deloc". The Rock ar fi întârziat deseori și 7-8 ore la filmările de la "Red One"

Adrian Șut, poate fi primul transfer de milioane pe care Gigi Becali îl face! Clubul de tradiție din Spania vrea să-l cumpere citeşte ştirea pe Prosport.ro

Fostul antrenor al lui Dinamo a dat lovitura în afaceri! Vinde pantofi scumpi în Franța citeşte ştirea pe ziare.com

Pensia pe care o primește Rică Răducanu. Ce sumă încasează în fiecare lună citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Misterul e atuul ei. Ipostaza în care s-a lăsat pozată Antonia i-a dat gata pe fani: "A venit iepurașul"

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Misterul e atuul ei. Ipostaza în care s-a lăsat pozată Antonia i-a dat gata pe fani: "A venit iepurașul"

Digi World

Ce se poate întâmpla dacă mânânci prea multe ouă. Avantajele și dezavantajele consumului de ouă

Digi Animal World

Un câine s-a trezit în miezul nopții ca să păzească jucăriile spălate și lăsate la uscat în balcon: ”Se temea să nu-i fie furate!”