Laurenţiu Reghecampf şi Gigi Becali / Foto: Digi Sport

Exclusiv Anamaria Prodan, reacție virulentă în momentul în care a aflat despre posibilitatea ca Reghe să revină la FCSB

articol scris de Digi Sport
02.07.2021, 15:27
  • Liga 2: CS Mioveni - Csikszereda, joi, 17:00, DGS 1

  • Premier League: Chelsea - Tottenham, joi, 21:30, DGS 1

Anamaria Prodan și Gigi Becali au fost protagoniștii unui adevărat scandal, în momentul în care agenta a fost "sărită din schemă" la transferul lui Dennis Man, de la FCSB la Parma.

Ce spune Anamaria Prodan despre posibilitatea ca Laurențiu Reghecampf să revină la FCSB

Galerie Foto

În ultima vreme, au apărut informații conform cărora Laurențiu Reghecampf s-ar fi întâlnit cu patronul roș-albaștrilor, iar cei doi ar fi discutat inclusiv despre o revenire a antrenorului la FCSB.

Anamaria Prodan a avut o reacție virulentă și a dezvăluit că nici nu se pune problema ca Laurențiu Reghecampf să mai lucreze cu Gigi Becali. Asta după ce în spațiul mass-media s-a spus că de fapt antrenorul a fost cel care a insistat pe lângă Becali să revină la FCSB. S-a mai zvonit că Reghe ar fi fost cel care i-ar fi cerut iertare lui Becali și l-ar fi rugat să-l pună antrenor, pentru că nu ar avea oferte.
Becali l-ar fi mângâiat părintește pe cap și i-ar fi promis că-l va pune antrenor la FCSB doar dacă va divorța și doar dacă Dinu Todoran nu va avea rezultate.

Întâlnirea dintre cei doi nu înseamnă automat instalarea lui Reghecampf pe banca echipei, dar practic a fost redeschisă uşa unei noi colaborări. Ar fi a treia oară. Variantă care nu ar putea fi valabilă decât dacă antrenorul s-ar despărţi de soţia sa, cu care Becali s-a certat rău de tot după ce transferul lui Dennis Man s-a făcut prin Giovanni Becali, nu prin Anamaria Prodan. 

”Reghe stă pe milioane relaxat și nu se uită nici în gura lui Becali, nici în gura oamenilor care clevetesc! E prea mare și deștept ca să-i pese. Da, s-a mutat pe Lună! Și-a luat și acolo un bloc. Dacă nu mai este loc pe Terra, ne mutăm acolo. Și dacă nu are altă soluție decât FCSB, își va cumpăra echipă pe Lună și va antrena echipa lui!

Lăsând gluma la o parte, credeți că un om normal, demn, dârz bărbat într-un cuvânt, cu familie frumoasă, copii super inteligenți ar linge unde a scuipat? Nu! Niciodată! Îți spun deschis. Da, Gigi ar sta în genunchi, în ploaie să-l aibă pe Reghe! Dar, demnitatea, bărbăția, mândria și coloana vertebrală le deține doar Reghe, care toată viața lui i-a dat clasă lui Becali.

Când Reghe zice 'eu nu vreau să intru în asemenea discuții', toți ar trebui să se teamă. Căci, daca el vorbește, se face liniște! Ți-am spus ce principii are familia asta. Niciodată nu s-a abătut de la ele. Îmi vine in minte o vorbă, cu o cutie de carton. Mai bine dormim sub cerul liber decât să ne apucăm să ne schimbăm statutul din lideri absoluți în sclavi pe plantație”, a afirmat Anamaria Prodan, pentru digisport.ro.

Laurențiu Reghecampf a antrenat-o pe FCSB în două rânduri

Conform ultimelor informații, Becali ar fi gata să-l reinstaleze pe Laurenţiu dacă Dinu Todoran ratează intrarea echipei în grupele Conference League.

Laurenţiu Reghecampf este unul dintre antrenorii pe care MM Stoica l-ar susţine necondiţionat. Cei doi au reuşit performanţe remarcabile când au lucrat împreună, iar relaţia a trecut de zona terenului şi au devenit prieteni.

Laurențiu Reghecampf a antrenat în două rânduri echipa lui Gigi Becali, 2012-2014 și 2015-2017, când a obţinut două titluri, o Supercupă și o Cupă a Ligii.

Etichete: laurentiu reghecampf , gigi becali , anamaria prodan


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
"Nu există așa ceva". Reacția unui bărbat din Cehia la o terasă din România unde i s-au pus pe masă cârnați și mici

Turiștii care au ajuns în vestul țării, la Băile Felix, s-au bucurat de o baie în piscină, dar și de petrecerea cu spumă. Nu a lipsit nici mâncarea tradițională, gazdele au pregătit un adevărat festin pentru turiștii veniți din toate colțurile țării și chiar de peste hotare.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Femeia care și-a cumpărat un avion pentru a nu mai plăti mereu două locuri a intrat pe teren și internetul ”a explodat”

Vestea primită de Horațiu Moldovan! Decizia luată de Atletico Madrid

Carlo Ancelotti a spus lucrurilor pe nume, după Bayern Munchen - Real Madrid 2-2

Reacția lui Gianluigi Buffon, după ce Man și Mihăilă au promovat cu Parma în Serie A

Video Bayern - Real Madrid 2-2. Vinicius a reușit o ”dublă” și finalista Champions League se va decide în Spania!

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

"Pleci de la FCSB?" Ce răspuns a dat Risto Radunovic în presa din Muntenegru

Video Alex Mățan s-a calificat în finala Ligii Campionilor! A reușit două pase de gol și a fost eroul echipei

Exclusiv Dan Șucu, ironizat după cea mai recentă decizie de la Rapid. ”Gigi Becali are un concurent”

Cei de la Gazzetta dello Sport, ”vrăjiți” de Dennis Man! Topul în care românul e primul

Citeşte şi

Exclusiv ”Și-a achitat Reghecampf datoria de 300.000 de euro?”. Rotaru a spus câți bani a recuperat

Exclusiv Dinu Gheorghe, mesaj direct pentru Dan Șucu: ”Gigi Becali l-a avertizat”

PEROZElizabeth Hurley, irezistibilă într-o rochie minusculă din dantelă și latex. "Nu ieși așa în public pentru că o să provoci accidente"

FILM NOWPierce Brosnan, transformat total pentru cel mai nou film al său. Cum arată fostul James Bond, în imaginile surprinse pe platourile de la „Giant”

Dat afară de Gică Hagi, Constantin Budescu s-a refugiat în vila de peste 500.000 de euro pe care o are la Ploiești citeşte ştirea pe Prosport.ro

Ronnie O'Sullivan, eliminat! Surprize mari la Campionatul Mondial de snooker, n-a mai rămas niciun jucător din Top 10 citeşte ştirea pe ziare.com

S-a schimbat legea RCA pentru toți șoferii din România, o lovitură fără precedent pentru români citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Oana Radu susține că două luni a dormit pe unde a apucat, după divorț, din cauza fostului soț. "Mi-au dispărut lucruri personale"

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Oana Radu susține că două luni a dormit pe unde a apucat, după divorț, din cauza fostului soț. "Mi-au dispărut lucruri personale"

Digi World

Cum să fierbi ouăle de Paște fără să le spargi. Metoda simplă pe care trebuie să o încerci

Digi Animal World

O familie din Mehedinţi a găsit un şarpe în dormitor. Au intervenit jandarmii, iar reptila a fost eliberată în natură