Sorin Cârțu, președintele de la Universitatea Craiova / Foto: Captură Digi Sport

Video Exclusiv "Are avere". Pe cine vede Cârțu favorită la titlu și ce recomandări i-a făcut lui Neagoe: "L-aș fi băgat de la început"

articol scris de Digi Sport
04.04.2023, 18:35
  • Media: Fotbal Club, vineri, 20:00, DGS 1

  • Fotbal: Anglia - Islanda, vineri, 21:40, DGS 2

Universitatea Craiova a remizat cu campioana CFR Cluj, scor 1-1, în etapa a doua din play-off, iar Sorin Cârțu și-a "făcut calculele" în ceea ce privește lupta la titlu.

Sorin Cârțu: "Farul are avere de puncte și de aia își permite să riște"

Universitatea Craiova ocupă locul patru în play-off, la patru puncte de FCSB, la cinci puncte de CFR Cluj și la șapte puncte de Farul.

În runda a treia, Universitatea Craiova va juca la Ovidiu cu Farul, pe 8 aprilie, în direct pe Digi Sport 1.

"Putem spune că suntem într-un moment bun, aveam nevoie să mai micșorăm handicapul, trebuie să recunoaștem că suntem cam departe de ceea ce ne-am propus, dar speranțe avem pentru campionat și cupele europene.

Absolut, obiectivul e cupele europene. Sunt 6 echipe și te poți aștepta la orice când joacă între ele. O echipă, cu două-trei victorii, deja se lansează bine pentru obiectiv.

Deocamdată nu a apărut asta, pentru că meciurile sunt de așa natură. Cine pierde, e cam scoasă din obiectiv. La poziția pe care o are Farul, nu înseamnă că e lipsită de griji.

Deocamdată, pentru Farul, acum încep meciurile grele, cu noi, cu FCSB, cu CFR, o să fie dificil de gestionatși să te gândești la puncte multe. Farul are avere, o avere de puncte și de aia își permite să riște. O înfrângere pentru Farul nu înseamnă același lucru ca pentru FCSB, Rapid sau celelalte", a spus Sorin Cârțu, la Fotbal Club.

Sorin Cârțu: "I-am spus lui Neagoe că l-aș fi băgat pe Roguljic"

Președintele oltenilor a comentat și pe marginea jucătorilor aleși de antrenorul Eugen Neagoe. Universitatea Craiova are un fotbalist important indisponibil la jocul cu Farul.

"Neagoe e un antrenor pe care îl caracterizează echilibrul jocurilor, nu e un superofensiv, dar nici un defensiv. Ați văzut și schimbările pe care le face. Cu Baiaram, de exemplu, eu i-am și spus că l-aș fi băgat pe Roguljic, sau pe Crețu l-aș fi băgat de la început.

Baiaram vine după operația de acum două luni, nu a făcut pregătirea de iarnă și încă nu e în ritm. A fost la națională, a contat și asta. În discuțiile pe care le-am avut cu Săndoi, i-am spus că poate s-a grăbit că l-a schimbat pe Ișfan.

Și a zis că la pauză avea niște pungi de gheață la inghinali și că i-a fost frică. Era risc mare de făcut întindere. Iar la Baiaram a fost o contractură puternică, nu e vorba de întindere. El poate chiar să joace cu Farul.

Ișfan, nu, la el e o leziune, nu-l avem pentru meciul cu Farul. Să știi că începuse bine jocul. Îl așteptăm încă, are calitate, poate că se omogenizează mai greu, este totuși o schimbare.

Markovic e bine, e apt pentru partida de la Farul. Mă bucur că intră în concurență puternică cu Koljic. Cine e mai bun, să joace. Sunt decizii și decizii, dar e bine cum a intrat Koljic și e mai așezat în ultimul timp, de când i-a apărut și fetița, plus relația familială.

Noi încă îl așteptăm pe Koljic după acea accidentare horror. Aia a fost voită, aia cu Mihalache", a explicat Cârțu.

Sorin Cârțu: "La FCSB, e o situație mai specifică"

"Nu mă întreba de FCSB, că nu mă interesează. Acolo e o situațiemai  specifică și o știm, ce să comentez? E treaba lor, eu sunt la altă echipă. O să se spună imediat că atac sau că mă iau de FCSB și nu vreau polemică. Eu o simt pe FCSB aceeași cu care am concurat tot timpul. Ambele plecăm cu locul 1 de ani de zile și apoi ajungem pe 2 sau 3.

Sigur că Farul, că are punctele alea și gestionează în alt mod partidele, e și experiența lui Hagi, știe cum să joace astfel de momente, e și tinerețea care îți dă elanul ăla maxim pentru orice meci.

Mai contează și experiența, dar vedem. Mie mi-a plăcut cum a arătat FCSB aseară. Mai e și Rapid, cu forța lor de inter când joacă acasă, e foarte greu de combătut.

Sunt 5 echipe apropiate valoric, niciuna nu a cedat gândirea pozitivă pentru obiectiv. Noi nu am cedat, deși în gândirea noastră e că ar fi trebuit să mai avem 4-5 puncte", a concluzionat Cârțu.

În etapa următoare, Universitatea Craiova întâlnește liderul Farul.

VIDEO cu rezumatul meciului Universitatea Craiova - CFR Cluj 1-1:

Etichete: liga 1 , universitatea craiova , sorin cartu , craiova , superliga


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Tortură în stil mafiot la o stână din Bacău. Proprietarul i-a turnat picioarele în beton unui cioban, ca să nu-l denunțe la poliție

Caz șocant la Bacău, unde un cioban a fost băgat cu picioarele în găleți cu ciment proaspăt de proprietarul stânii și amenințat. Șeful este bănuit că făcea trafic de droguri după ce în urma perchezițiilor la domiciliu poliția a descoperit în casa lui substanțe ilegale.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

"Alcoolul schimbă vieţi!" Transformarea lui Leonard Doroftei: a slăbit 20 de kilograme în câteva luni

Cum a numit-o Novak Djokovic pe soția sa, după momentele cum rar se văd din timpul meciului de la Roland Garros

Au bătut palma! Gicu Grozav a ales și urmează să semneze contractul

MERCATO 2024 | Toate transferurile verii sunt AICI. Kylian Mbappe a semnat cu Real Madrid

16.000.000 €? Un campion cu FCSB poate prinde transferul carierei

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

"A doua lovitură!" Gazzetta dello Sport a făcut anunțul în privința revenirii lui Radu Drăgușin în Italia

Exclusiv ”Ajunge! Gata, păi ce facem?”. Gigi Becali schimbă iar strategia la FCSB

"O să fiu criticată!" Simona Halep, răspuns tranșant în legătură cu româncele din tenis: "Sunt sinceră!"

Reacția presei din Cehia, după ce Rapid a bătut palma cu Sparta Praga pentru transferul lui Krasniqi

Citeşte şi

Andrei Prepeliță a anunțat care este obiectivul Gloriei Buzău în sezonul următor al SuperLigii

Dat afară în sezonul trecut, antrenorul este pregătit să revină în SuperLiga: ”Am primit un telefon!”

PEROZSuri Cruise, surprinsă de paparazzi în timp ce alerga în Central Park. Fiica lui Tom Cruise și-a etalat abdomenul plat fără rețineri

FILM NOWKim Cattrall, apariție rară alături de iubitul ei, mai tânăr cu 14 ani decât ea. Actrița a arătat fabulos într-o rochie scurtă

Adrian Mititelu, scandal ”monstru” cu Gigi Becali! A luat decizia să nu mai vorbească niciodată cu patronul FCSB citeşte ştirea pe Prosport.ro

Semifinală cu scandal la Roland Garros: Cori Gauff a izbucnit în plâns în timpul confruntării cu liderul mondial Iga Swiatek citeşte ştirea pe ziare.com

Ce trebuie să faci prima oară când preiei camera de hotel în concediu: mulți români nu știu aceste detalii citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Loredana Groza, în fustă mini plisată și dresuri plasă. În câteva zile face 54 de ani, dar nu renunță la aparițiile provocatoare

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Loredana Groza, în fustă mini plisată și dresuri plasă. În câteva zile face 54 de ani, dar nu renunță la aparițiile provocatoare

Digi World

Semnul de pe unghii pe care nu trebuie să-l ignori: "Ar putea fi o formă gravă de cancer de piele"

Digi Animal World

Turiștii din Italia sunt în alertă. Plajele au fost invadate de „viermele de foc”, care poate ajunge până la 30 centimetri