Arlauskis a întrerupt interviul lui Deac și Manea / Foto: Captură Digi Sport

Video Exclusiv Arlauskis a întrerupt interviul lui Deac și Manea: "Japoniaaa!". Ce mesaj a primit portarul lui CFR Cluj

articol scris de Digi Sport
19.05.2021, 16:25
  • SuperLiga: U Cluj - Dinamo, sâmbătă, 20:00, DGS 1

  • SuperLiga: Botoșani - Voluntari, sâmbătă, 14:30, DGS 1

CFR Cluj a cucerit al patrulea titlu consecutiv în Liga 1. Ardelenii au învins FC Botoșani, în penultima etapă din play-off, scor 1-0 și și-au asigurat trofeul înaintea duelului direct cu FCSB.

La mai puțin de 24 de ore după meci, Ciprian Deac și Cristian Manea, doi dintre titularii obișnuiți ai campioanei, au vorbit la emisiunea Liga Digi Sport despre performanța realizată, dar și despre momentele dificile din acest sezon.

Arlauskis a întrerupt interviul lui Deac și Manea

La un moment dat, cei doi au fost întrerupți de Giedrius Arlauskis, care și-a manifestat entuziasmul în fața camerei: "Să sperăm că nu va pleca așa repede. Da, îi cam place să stea pe la birouri mai mult", a spus Deac despre portarul lituanian de la CFR, care a revenit în Gruia în martie, de la Al Shabab.

  • Arlauskis a câștigat de șase ori titlul în România: câte unul cu Unirea Urziceni și FCSB, iar ultimele patru cu CFR Cluj

"M-am bucurat foarte mult, pentru că îmi doresc an de an să câștig campionatul. Pentru asta îmi doresc să muncesc, mă simt foarte împlinit și văd că munca de un an de zile nu a fost de prisos. Sincer, a fost foarte mult stres, pentru că de când sunt la acest club e o presiune foarte mare. An de an trebuie să câștigăm campionatul, nu există locul 2.

Nouă ne place această presiune, s-a văzut că știm să câștigăm meciurile importante și cred că acolo se face diferența. Suntem jucători maturi și știm foarte bine să gestionăm aceste momente.

Nu știu dacă a fost acesta cel mai greu campionat câștigat. Eu cred că cel câștigat în sezonul trecut a fost. Dacă vă amintiți, în ultimele 3-4 etape, am rămas foarte puțini. Ne-a lovit crunt COVID-ul și am rămas foarte puțini", a mai spus Ciprian Deac, la Liga Digi Sport.

Cristi Manea: "Primul titlu a fost cel mai greu"

Deși are doar 23 de ani, Ciprian Manea are în palmares deja patru titluri cu CFR Cluj. Fundașul a explicat care a fost cel mai greu campionat pentru el și a recunoscut că a avut emoții mari în acest sezon.

"Cred că primul titlu a fost cel mai greu. Am fost foarte mulți jucători noi și e greu să clădești o echipă de la început. Toate echipele din play-off sunt destul de puternice, iar cum a fost în anul acesta nu a fost niciodată.

Fiecare echipă are victorie în play-off. Ne-am temut, în fiecare an am intrat de pe primul loc în play-off, dar anul acesta a fost mai diferit. A fost ca la maraton, am tras pe ultima sută de metri și am reușit să câștigăm", a spus și Manea.

VIDEO Arlauskis a întrerupt interviul lui Deac și Manea

Etichete: liga 1 , cfr cluj , ciprian deac , giedrius arlauskis , cristi manea


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
După ce a câștigat 1 milion $ la loterie, o femeie s-a gândit să mai joace un bilet și a avut o surpriză neașteptată

O femeie care a câștigat 1 milion de dolari la loterie s-a decis după câteva săptămâni să își mai încerce încă o dată norocul și a mai jucat un bilet. A avut parte de o surpriză de proporții.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Femeia care l-a refuzat pe ”Dumnezeu” e cu 11 ani mai în vârstă decât iubitul ei: ”A renunțat la tot pentru mine”

Foto După ce s-a lăsat filmată la duș, alături de soțul ei, a semnat contractul vieții. ”Ne vedem acolo”

Foto Are 38 de ani și a iscat multe discuții după ce s-a aflat ce dietă ține. ”N-ar trebui să te lauzi cu asta”

Exclusiv ”Dacă mă cheamă Gigi Becali și-mi dă 35.000 €, aș zice NU”. A câștigat 4 trofee cu FCSB, dar nu vrea să revină

Exclusiv ”Daniel Niculae, OUT de la Rapid - Șumudică, antrenor”. Mutări spectaculoase în Giulești. Cine va fi președinte

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Video Exclusiv A intrat în direct la TV și a recunoscut. Dan Petrescu îl vrea președinte la CFR Cluj

”De ce FCSB?”. Marius Ștefănescu, enigmatic: ”Ce să fac, să mă pun rău cu patronul?”

La șase zile după ce a câștigat titlul, Darius Olaru a spus de la cine a primit cel mai emoționant mesaj

Ce concluzie a tras Gică Hagi, după 1-4 cu Sepsi: ”Gol pe centru ca la copii”. Precizarea făcută de ”Rege”

Citeşte şi

Motivul pentru care Dan Petrescu a revenit la CFR Cluj: ”Aș fi vrut o pauză mai lungă”

Dan Petrescu, criticat dur după ce a revenit la CFR: ”Nu mi-a plăcut niciodată”

PEROZCum arată Adelina Pestrițu în costum de baie, după ce a renunțat la implanturile mamare. Vedeta are o siluetă de invidiat

FILM NOW"A fost un dezastru. Lui Dwayne nu-i păsa deloc". The Rock ar fi întârziat deseori și 7-8 ore la filmările de la "Red One"

Adrian Șut, poate fi primul transfer de milioane pe care Gigi Becali îl face! Clubul de tradiție din Spania vrea să-l cumpere citeşte ştirea pe Prosport.ro

Fostul antrenor al lui Dinamo a dat lovitura în afaceri! Vinde pantofi scumpi în Franța citeşte ştirea pe ziare.com

Pensia pe care o primește Rică Răducanu. Ce sumă încasează în fiecare lună citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Delia, în costum de baie asortat cu o cagulă tricotată cu coarne, în piscina de acasă. Nu-i pasă de gura lumii și trăiește cum îi place

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Delia, în costum de baie asortat cu o cagulă tricotată cu coarne, în piscina de acasă. Nu-i pasă de gura lumii și trăiește cum îi place

Digi World

Ce se poate întâmpla dacă mânânci prea multe ouă. Avantajele și dezavantajele consumului de ouă

Digi Animal World

Un câine s-a trezit în miezul nopții ca să păzească jucăriile spălate și lăsate la uscat în balcon: ”Se temea să nu-i fie furate!”