Marius Șumudică / Foto: Profimedia

Exclusiv Asalt final pentru Marius Șumudică: ”N-am primit niciodată atâtea telefoane să mă convingă un club!”

articol scris de Digi Sport
13.03.2024, 09:37
  • SuperLiga: FC Voluntari - U Cluj, duminică, 21:30, DGS 2

  • Superliga: Dinamo - UTA Arad, duminică, 21:30, DGS 1

Marius Șumudică (53 de ani) a plecat de la Gaziantep după aproape jumătate de an. În prezent liber de contract, antrenorul român a revenit în țară.

Astfel, cluburile din SuperLigă l-au contat pe ”Șumi”. A primit oferte din play-out, de la FC Voluntari și Petrolul Ploiești.

Marius Șumudică, dorit insistent de Petrolul Ploiești

Petrolul a fost echipa care a insistat cel mai mult pentru serviciile lui Șumudică. Tehnicianul a fost sunat și de Marian Copilu, finanțatorul prahovenilor, dar și de către suporteri. 

Cu toate acestea, Șumudică a transmis că nu are de gând să ajungă pe ”Ilie Oană”. Antrenorul nu se simte pregătit să revină în SuperLigă, acolo unde a antrenat-o ultima oară pe CFR Cluj.

”Mi-e greu să refuz Petrolul, mi-e greu să-l refuz pe Marian. M-au sunat și suporterii astăzi. M-au sunat să mă convingă să merg la Petrolul. E un club foarte mare, dar îmi pare rău, în momentul de față chiar nu mă simt pregătit.

Nu mi-aș dori să se înțeleagă greșit refuzul meu din partea domnului Copilu și a suporterilor. N-am primit atâtea telefoane să mă convingă un club cum am primit azi.”, a declarat Marius Șumudică, la ”Digi Sport Special”. 

Marius Șumudică vrea să antreneze în Golf sau Turcia

După ce a revenit în țară, Marius Șumudică a declarat că se simte ușurat după despărțirea de Gaziantep, deoarece, printre altele, a avut probleme cu presa locală.

De aceea, antrenorul român vrea să facă o pauză de ”două, trei luni”, iar apoi să revină în antrenorat. Marius Șumudică a dezvăluit și destinația preferată.

”Dacă vreo echipă va rămâne fără antrenor, există și posibilitatea să rămân în țară, dar prioritatea e să plec în străinătate, să mă odihnesc două, trei luni și apoi plec. Ori mă întorc în Golf, ori în Turcia, vedem”, a afirmat Marius Șumudică.

  • ”Șumi” a condus-o pe Gaziantep în 27 de meciuri de-a lungul acestui sezon, iar antrenorul român a reușit 10 victorii, șase rezultate de egalitate și 11 înfrângeri.

Etichete: marius sumudica , petrolul ploiesti , superliga


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Cele mai ciudate ținute care au șocat publicul la controversatul Eurovision 2024

Costumele de la Eurovision 2024 au atras atenția la fel de mult ca piesele interpretate de cântăreți.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Englezii l-au descoperit pe ”românul care e atât de bogat încât a uitat că are una dintre cele mai tari mașini din istorie”

Gigi Becali, nervos când a văzut ce s-a întâmplat la Arena Națională: ”La revedere! Au făcut ce au vrut”

FCSB a primit o lovitură chiar în seara în care a sărbătorit titlul! Ce se întâmplă în UEFA Champions League

Nota primită de Radu Drăgușin, la prima apariție după 6 meciuri în care a fost ”uitat” pe bancă la Tottenham

Florinel Coman a rupt tăcerea, după ce qatarezii n-au mai vrut să-i achite clauza de 5.000.000€

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Exclus! Verdict categoric despre transferul de 46.000.000€ al lui Radu Drăgușin

MM Stoica a transmis doar TREI cuvinte a doua zi după ce FCSB a fost încoronată

Dezastru! România va vedea încă un Mondial la TV, în ciuda victoriei din prima manșă a barajului

Video Cum s-a purtat Dan Petrescu imediat după finalul meciului cu FCSB

Citeşte şi

Dinamo - UTA, Voluntari - U Cluj, Oțelul - Botoșani, Poli Iași - Petrolul, FCU Craiova - Hermannstadt, LIVE VIDEO, 21:30. Finalele pentru salvare

Galeria FCSB-ului are planul făcut pentru derby-ul cu Rapid

PEROZAre sau nu operații la față? Cum arăta Mădălina Ghenea în copilărie, la 12 ani. Înaltă, subțire și inocentă, era o superbitate de copil

FILM NOWUna dintre marile dorințe ale Sandrei Bullock are legătură cu Keanu Reeves: Vreau să fac asta înainte de a muri, înainte de a părăsi această planetă

Transformarea spectaculoasă a lui Alexandru Tudor, omul de încredere al lui Gigi Becali. Nimeni nu l-a recunoscut citeşte ştirea pe Prosport.ro

Gest bădărănesc al lui Florinel Coman după ce a fost scos de pe teren. Cum se justifică fotbalistul citeşte ştirea pe ziare.com

Cel mai periculos lucru de pe Pământ: dacă stai lângă el 5 minute, te omoară în 2 zile și este foarte aproape de România citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Misterul e atuul ei. Ipostaza în care s-a lăsat pozată Antonia i-a dat gata pe fani: "A venit iepurașul"

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Misterul e atuul ei. Ipostaza în care s-a lăsat pozată Antonia i-a dat gata pe fani: "A venit iepurașul"

Digi World

Alimentele pe care ar trebui să le eviți pentru a reduce riscul de a dezvolta cancer

Digi Animal World

Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”