Mirel Rădoi este convins că Matei și Stoian vor aduce un plus în jocul roș-albaștrilor

”Asta era cheița care lipsea în jocul Stelei!” Mirel Rădoi laudă transferurile roș-albaștrilor

18.01.2019, 13:51
  • SuperLiga: Universitatea Craiova - FCSB, luni, 21:00, DGS 1

  • Champions League: PSG - Borussia Dortmund, marți, 22:00, DGS 1

Mirel Rădoi (37 de ani) a plecat joi seară în Antalya, pentru a pune la punct câteva detalii legate de amicalul pe care România U21 îl va susține cu reprezentativa similară a Spaniei, test programat la 21 martie, dar și pentru a-i vedea în pregătire pe fotbaliștii de la FCSB, aflați în pregătire la Marbella. Oficialul FRF a asistat la primul amical din ”era Mihai Teja”, dintre FCSB și FC Luzern, scor 0-0, fiind încântat de noile transferuri realizate de gruparea vicecampioană.

”Sunt foarte bune transferurile pe care le-au făcut. Cred că asta era cheița care lipsea în jocul Stelei. Cei de acolo aveau nevoie de jucători care creează superioritate, care au ultima pasă, care își asumă riscuri pe faza de atac”, a spus Mirel Rădoi, la Pro X.

Altfel, selecționerul naționalei de tineret a precizat că aceste mutări pe piața de mercato nu trebuie deloc să-i demoralizeze pe jucătorii tineri din lot, cum ar fi cazul lui Olimpiu Moruțan. ”Pentru jucătorii tineri de la FCSB poate fi o provocare, trebuie să dea mai mult decât dădeau până acum că să își câștige locul în echipa”, a mai spus Rădoi.

Florentin Matei și Adrian Stoian, transferurile lăudate de Mirel Rădoi

Florentin Matei a fost schimbat în minutul 41 al amicalul cu FC Luzern, acuzând o accidentare. Până atunci însă, Matei și-a luat în serios rolul de coordonator de joc, acesta fiind cel mai bun jucător al roș-albaștrilor de pe teren. Florentin Matei a contribuit la toate fazele periculoase ale celor de la FCSB și a părut că se înțelege perfect pe partea stngă cu Florinel Coman. De altfel, ocazia lui "Mbappe" din minutul 20 a venit la capătul unei combinații de efect cu Matei. 

Florentin Matei a făcut și faza defensivă în partida cu FC Luzern, "Messi" fiind obligat de colegi și de către Mihai Teja să facă acest lucru. "Hai, Florentin, hai! Matei, coboară. Atenție la marcaj, Matei! Bravo, Matei!", au fost îndemnurile pentru prima achiziție făcută de Gigi Becali în această iarnă, care s-au putu auzi în prima repriză.

Florentin Matei s-a lovit în minutul 41 și a fost înlocuit de Mihai Teja cu cealaltă achiziție de "lux" a roș-albaștrilor, Adrian Stoian. Ca și Matei, mijlocașul adus de FCSB de la Crotone a avut o evoluție consistentă. Acesta a fost folosit de Mihai Teja în centru, într-un sistem de 4-3-3, iar experiența meciurilor din Italia s-a văzut. Acesta a inițiat acțiunile periculoase ale echipei din repriza a doua și nu a ezitat să își coordoneze colegii, deși se afla la meciul de debut.

Etichete: adrian stoian , mirel radoi , florentin matei , transferuri fcsb


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Un bărbat a fost găsit crucificat pe un gard, cu cuie bătute în mâini. Poliția a vorbit de un "un atac sinistru de tip paramilitar"

Un bărbat a fost transportat la spital în urma unei agresiuni grave într-o parcare din localitatea nord-irlandeză Bushmills, în primele ore ale dimineţii de duminică. Tânărul în vârstă de 20 de ani a fost găsit ţintuit de un gard, cu un cui în fiecare mână, relatează BBC.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

O actriță celebră din SUA a văzut un român și a izbucnit imediat în râs. Ce a urmat

A văzut cum a apărut în public la Miami și a întrebat-o direct: ”Ești bolnavă?”. Răspunsul dat imediat de model

45.000€ pe lună! A cerut cel mai mare salariu din SuperLigă ca să se transfere la FCSB

S-a terminat! Își face bagajele și pleacă, după doar 6 meciuri jucate la Tottenham

Foto Radu Drăgușin nu se mai ferește! Cum a fost surprins pe bancă, în timp ce Tottenham pierdea cu Liverpool

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Oficial În plin sezon, o echipă din SuperLigă a făcut primul transfer

Video UTA Arad - FCU Craiova 3-1. Echipa lui Mircea Rednic a câștigat play-out-ul! Oltenii tremură la retrogradare

Adio, Barcelona!? Cine e jucătorul pe care Xavi "nu îl mai bagă deloc în seamă"

Interzis de tribune: și-a dat acordul să semneze, dar fanii au făcut petiție să nu fie pus antrenor!

Citeşte şi

Gigi Becali a aflat prețul pentru atacantul mult dorit. Are 16 goluri marcate în acest sezon

A auzit că-l vrea Gigi Becali la FCSB și i-a dublat salariul. ”Ar fi putut semna oriunde”

PEROZO fostă concurentă la Miss Ecuador, amanta unui baron al drogurilor, ucisă la comandă. Cine se află în spatele asasinatului

FILM NOWSuri Cruise, ca un model pe străzile din NYC, în pantaloni scurți, pulover și adidași. Fiica lui Tom Cruise și a lui Katie Holmes urmează să plece la facultate în toamnă

Transformarea extraordinară a lui Ioan Neculaie, unul dintre cei mai bogați români, după numeroasele operații estetice! citeşte ştirea pe Prosport.ro

Echipa din Cluj transferă un mijlocaș de valoare. Se vor bate la campionat la anul? citeşte ştirea pe ziare.com

Complet interzis pentru șoferii care fac asta pe drumurile din România, pare un gest nevinovat. Amenda este usturătoare citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Doja Cat a purtat un cearșaf pe post de rochie, pe străzile din NY. Fanii s-au împărțit în două tabere: Ți-a ales Kanye West ținuta?

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Doja Cat a purtat un cearșaf pe post de rochie, pe străzile din NY. Fanii s-au împărțit în două tabere: Ți-a ales Kanye West ținuta?

Digi World

O iluzie optică a făcut vâlvă pe rețelele sociale. Poți să ”vezi” cele trei creaturi din imagine în 15 secunde?

Digi Animal World

Un câine s-a trezit în miezul nopții ca să păzească jucăriile spălate și lăsate la uscat în balcon: ”Se temea să nu-i fie furate!”