Edi Iordănescu / Foto: Captură Digi Sport

Exclusiv Astra confirmă discuțiile cu Edi Iordănescu: "Ni-l dorim foarte mult". De ce poate pica mutarea

articol scris de Digi Sport
30.09.2020, 19:06
  • SuperLiga: CFR Cluj - Rapid, duminică, 21:30, DGS 1

  • SuperLiga: Petrolul - Oțelul, duminică, 15:30, DGS 1

Dani Coman, președintele Astrei, a confirmat informația publicată de digisport.ro, conform căreia Bogdan Andone a fost demis din funcția de antrenor.

În plus, Coman a recunoscut și că principala țintă a giurgiuvenilor este Edi Iordănescu, negând varianta Eugen Neagoe.

Astra Giurgiu îl vrea pe Edi Iordănescu. Dani Coman: "Ni-l dorim foarte mult, dar, în momentul de față, nu vrea să antreneze"

Totuși, oficialii Astrei au o misiune dificilă. Președintele clubului spune că Edi Iordănescu nu își dorește să antreneze în viitorul apropiat din cauza unor probleme personale.

"Da, am încheiat colaborarea cu Bogdan Andone și staff-ul pe care îl avea. Eu, așa cum le-am spus jucătorilor, nu am decât cuvinte de laudă la adresa lor. Împreună am făcut lucruri extraordinare. Am terminat pe locul 3 campionatul, dar, după cum știm toți, pe antrenori îi țin doar rezultatele. Din păcate, din 15 puncte avem doar unul și am considerat că e un moment în care trebuie să schimbăm ceva.

(n.r - Eugen Neagoe e o variantă?) Nu. Eu mă uit acum la băieți, la antrenament, iar de pregătirea lor se va ocupa Radu Alexandru, Bogdan Pârvu, Bebe Bărbulescu și Ionuț Boșneag, antrenor cu portarii. Cei pe care vi i-am enumerat mai devreme sunt cei care au fost în staff la Mediaș.

Da, ni-l dorim pe Edi foarte mult. Am avut o discuție cu el și ieri, și azi. E o variantă foarte bună, dar vom vedea zilele următoare. În momentul de față, Edi nu vrea să antreneze din diverse motive. Are niște probleme și nu se știe ce va fi peste o săptămână. Nu e vorba de probleme medicale", a declarat Dani Coman, la Fotbal Club.

Secunzii lui Edi Iordănescu au condus antrenamentul Astrei de azi

Antrenamentul de astăzi al Astrei a fost condus de către secunzii lui Edi Iordănescu (42 de ani), tehnician liber de contract după aventura la Gaz Metan Mediaș.

Nu e prima dată când secunzii lui Edi Iordănescu țin antrenamentele în locul antrenorului de 42 de ani. La Mediaș, ei au continuat să lucreze timp de o lună după plecarea din Ardeal a lui Iordănescu Jr..

Edi Iordănescu a mai antrenat-o pe Astra Giurgiu în perioada iunie 2017 - aprilie 2018, când a înregistrat 15 victorii, 10 remize și 10 înfrângeri.

Ultima oară, Edi Iordănescu a pregătit-o pe Gaz Metan Mediaș, formație cu care și-a reziliat contractul la sfârșitul lunii mai, în plin campionat.

Etichete: dani coman , edi iordanescu , astra giurgiu , eugen neagoe , bogdan andone


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Cine a ucis-o pe Karen în 1966? Misterul a fost elucidat abia acum, iar descoperirea a provocat stupoare

La aproape 60 după comiterea unei crime brutale, poliția l-a găsit și arestat pe autor datorită tehnicilor criminalistice de ultimă generație.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

E gata să plece la 5.000 km distanță, după ce amanta a născut al doilea copil, iar soția al patrulea. Pe cine ia cu el

Mihai Neșu, adevărul despre divorț: ”Ei nu i-a plăcut niciodată”. S-a spus că soția l-a părăsit după accidentul teribil

Exclusiv ”Daniel Niculae, OUT de la Rapid - Șumudică, antrenor”. Mutări spectaculoase în Giulești. Cine va fi președinte

OUT de la FCSB, după șapte ani! ”Roș-albaștrii” îi caută deja înlocuitor

Exclusiv A fost dat afară de la FCSB, s-a antrenat singur, iar acum e campion: ”Oamenii nu știu”. Ce urmează pentru fotbalist

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Video Exclusiv ”E teribil. Inimaginabil”. Florin Prunea i-a făcut ”praf” în direct la TV, după ”U” Cluj - Dinamo 3-3

”Ce relație ai cu Valentin Mihăilă?”. Dennis Man a răspuns imediat și l-a descris în câteva cuvinte pe colegul de la Parma

Foto Ce s-a întâmplat în capitala Spaniei, după ce Real Madrid a câștigat titlul în La Liga. Cum au procedat ”Galacticii”

Ioan Ovidiu Sabău a spus lucrurilor pe nume, după ”U” Cluj - Dinamo

Citeşte şi

Exclusiv ”Dacă-l luați pe Prunea, v-am distrus!”. Răsturnare de situație! ”Petrescu m-a vrut și înaintea lui Balaj”

Reacția lui Bogdan Andone, după remiza din play-out cu FC Voluntari

PEROZCum arată Adelina Pestrițu în costum de baie, după ce a renunțat la implanturile mamare. Vedeta are o siluetă de invidiat

FILM NOWMike Myers, greu de recunoscut la 60 de ani. Interpretul lui Austin Powers a renunțat să-și mai vopsească părul

Patronul din Superligă care se umple de bani de pe urma transferului uriaș pe care-l va face Gigi Becali! „Iau milioane” citeşte ştirea pe Prosport.ro

Au speriat-o de moarte: ce a pățit Iga Swiatek după ce a învins-o pe bielorusa Sabalenka, salvând trei mingi de meci VIDEO citeşte ştirea pe ziare.com

Pensia pe care o primește Rică Răducanu. Ce sumă încasează în fiecare lună citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Adele, elegantă, pe tocuri, la un meci din NBA, alături de partenerul ei de viață. „Cât de frumoasă ești!”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Adele, elegantă, pe tocuri, la un meci din NBA, alături de partenerul ei de viață. „Cât de frumoasă ești!”

Digi World

O iluzie optică a făcut vâlvă pe rețelele sociale. Poți să ”vezi” cele trei creaturi din imagine în 15 secunde?

Digi Animal World

Un câine s-a trezit în miezul nopții ca să păzească jucăriile spălate și lăsate la uscat în balcon: ”Se temea să nu-i fie furate!”