Gigi Becali / Foto: captură Digi Sport

Exclusiv Atacantul care i-a spus "NU" lui Gigi Becali și a semnat cu o altă echipă din Liga 1

articol scris de Digi Sport
13.08.2022, 11:47
  • Liga 2: CS Mioveni - Csikszereda, joi, 17:00, DGS 1

  • Premier League: Chelsea - Tottenham, joi, 21:30, DGS 1

FCSB s-a calificat în play-off-ul Conference League, iar Gigi Becali a anunțat noi investiții la echipă.

Adam Nemec l-a refuzat pe Gigi Becali și a semnat cu FC Voluntari

Roș-albaștrii au oficializat, în cursul zilei de vineri, transferul mijlocașului Vadim Rață (29 de ani), de la FC Voluntari. Patronul vicecampioanei a dezvăluit că nu se va opri aici: mai vrea încă doi fotbaliști de profil ofensiv.

Digi Sport a aflat că unul dintre atacanții aflați pe lista lui Gigi Becali în această vară a fost Adam Nemec (36 de ani). 

Atacantul slovac ajunsese la final de contract cu FC Voluntari, la finalul sezonului trecut, astfel că putea ajunge gratis la orice altă echipă.

Fostul jucător al lui Dinamo a fost ofertat de Gigi Becali, însă a refuzat propunerea. Motivul: stilul patronului roș-albaștrilor nu este pe placul fotbalistului. Mai exact, Adam Nemec nu a vrut să se expună, în condițiile în care Gigi Becali iese și critică public jucătorii, după evoluții care îl nemulțumesc.

Vârful slovac a primit și o ofertă de a semna un nou contract cu FC Voluntari, pe care a decis, în cele din urmă, să o accepte. Adam Nemec a parafat o înțelegere valabilă până în vara lui 2023 cu gruparea ilfoveană.

Adam Nemec / Foto: Sport Pictures

Gigi Becali a dezvăluit suma plătită pentru Vadim Rață! Cum l-a convins Mihai Stoica să îl transfere pe mijlocaș

Gigi Becali a explicat cum a decis să îl transfere pe Rață. Patronul de la FCSB a recunoscut că fotbalistul transferat de la FC Voluntari a fost de mai mult timp în vederile sale, însă ilfovenii au cerut o sumă mult prea mare pentru fotbalist, din punctul de vedere al finanțatorului roș-albaștrilor.

Totuși, Becali a transmis că în cele din urmă, ilfovenii au făcut un compromis și au acceptat să îl transfere pe Rață pentru 300.000 de euro.

L-am avut pe listă pe Rață. Am încercat să îl iau săptămâna trecută, dar o luaseră razna cu banii. Au cerut 500 de mii, că vor face un consiliu de administrație. Aveți ceva la cap? Ce consiliu de administrație? Le-am dat 225 de mii.

Aseară, pe la 12, le-am zis să convoace consiliul că le dau 300 de mii. Au convocat probabil noaptea consiliul de administrație. Recunosc că nu îl cunosc deloc. Am mai întrebat de el în anumite situații. Meme spunea tot timpul că Rață este Olaru. I-am zis că dacă e Olaru trebuie să îl luăm”, a declarat Gigi Becali pentru Liga Digi Sport

FCSB a ajuns la 9 transferuri în această vară

David Miculescu (21 de ani), Bogdan Rusu (32 de ani), Eduard Radaslavescu (18 ani), Radu Boboc (23 de ani) și Marco Dulca (23 de ani) sunt cei 5 jucători transferați de FCSB în prima săptămână a lunii august.

În această vară, la vicecampioana României au mai sosit Rachid Bouhenna (31 de ani), Joyskim Dawa (26 de ani) și Joonas Tamm (30 de ani).

Odată cu oficializarea mutării lui Vadim Rață, bucureștenii ajung la 9 transferuri. Totuși, Gigi Becali nu vrea să se oprească aici și a anunțat alți doi fotbaliști interesanți pentru vicecampioana României: Andrea Compagno și Pavol Safranko.

Etichete: gigi becali , adam nemec , transferuri fcsb , jucatori fcsb


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Doi soți români au fost arestați pentru viol în grup în Italia. Ce au descoperit polițiștii în telefonul femeii

Doi soți români au fost arestați în Catania, Italia, fiind acuzați de viol în grup și vătămare corporală, victima lor fiind o tânără din Republica Moldova. Bărbatul de 41 de ani și soția lui de 37 au fost reținuți după ce polițiștii au descoperit în telefonul femeii filmări cu agresiunile sexuale la care a fost supusă tânăra moldoveancă.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Femeia care și-a cumpărat un avion pentru a nu mai plăti mereu două locuri a intrat pe teren și internetul ”a explodat”

Angajata lui Gigi Becali de la FCSB nu s-a mai ferit și a spus totul: ”Era o povară”. Acum vede lucrurile diferit

FCSB revine în Ghencea! ”E semnat contractul cu CSA. Sper să nu se supere MM”

Exclusiv ”A semnat”. Dan Șucu și Victor Angelescu au rezolvat prima ”mutare” pentru sezonul următor

Cristi Chivu, în fața loviturii carierei! Ajax îi propune un contract pe 5 ani

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Ce a titrat L'Equipe, după înfrângerea PSG-ului cu Borussia Dortmund din semifinalele Champions League

Reacția lui Gianluigi Buffon, după ce Man și Mihăilă au promovat cu Parma în Serie A

Daniel Niculae, prima reacție după comunicatul lui Dan Șucu. Ce mesaj a postat

Video Cristiano Ronaldo, reușită candidată la golul anului. Comentatorii au fost în delir. ”Dublă” a lui CR7

Citeşte şi

Exclusiv Dinu Gheorghe, mesaj direct pentru Dan Șucu: ”Gigi Becali l-a avertizat”

Fotbaliștii de la FCSB îl așteaptă pe Gigi Becali la sărbătoarea de titlu: ”Ne-am bucura să fie alături de noi”

PEROZElizabeth Hurley, irezistibilă într-o rochie minusculă din dantelă și latex. "Nu ieși așa în public pentru că o să provoci accidente"

FILM NOWPierce Brosnan, transformat total pentru cel mai nou film al său. Cum arată fostul James Bond, în imaginile surprinse pe platourile de la „Giant”

Ultrașii lui Dinamo, mesaj la ceas de seară, în fața stadionului, pentru Andrei Nicolescu: „Cu torțe ne mobilizează...” citeşte ştirea pe Prosport.ro

Ronnie O'Sullivan, eliminat! Surprize mari la Campionatul Mondial de snooker, n-a mai rămas niciun jucător din Top 10 citeşte ştirea pe ziare.com

Toți șoferii care au asta în mașină iau amendă 2.900 lei și permisul suspendat. Se confiscă pe loc citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Oana Radu susține că două luni a dormit pe unde a apucat, după divorț, din cauza fostului soț. "Mi-au dispărut lucruri personale"

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Oana Radu susține că două luni a dormit pe unde a apucat, după divorț, din cauza fostului soț. "Mi-au dispărut lucruri personale"

Digi World

Cum să fierbi ouăle de Paște fără să le spargi. Metoda simplă pe care trebuie să o încerci

Digi Animal World

Un motan degerat, lihnit de foame, a bătut la o fereastră. Ce s-a întâmplat apoi a uimit o lume întreagă