Liviu Ciobotariu / Foto: Captură Digi Sport

Au bătut palma! Liviu Ciobotariu este așteptat miercuri, să semneze contractul

articol scris de Digi Sport
30.05.2023, 15:52
  • Fotbal: Franța - Canada, duminică, 22:10, DGS 1

  • Fotbal: Italia - Bosnia si Hertegovina, duminică, 21:45, DGS 2

Dacă nu apare vreo modificare de ultim moment, Liviu Ciobotariu (52 de ani) va antrena echipa Sepsi Sf. Gheorghe în sezonul 2023-2024.

Antrenorul care a antrenat-o în ultimele două sezoane pe Voluntari este așteptat miercuri la prânz la Sf. Gheorghe pentru a pune la punct ultimele detalii pentru ca apoi să devină noul antrenor al lui Sepsi. Ar fi vorba despre un contract pe două sezoane.

Antrenorul Liviu Ciobotariu este așteptat să semneze, miercuri, contractul cu Sepsi

Ciobotariu ar fi vrut să mai amâne momentul, mai ales că este sub contract cu Voluntari până pe 30 iunie, pentru că, așa cum a recunoscut, există interes pentru el din Emiratele Arabe Unite, iar condițiile ar fi superioare acolo. 

Pe de altă parte, înțelege că Sepsi trebuie să-și stabilească repede programul pentru că pe 15 iulie va începe SuperLiga, iar pe 27 iulie echipa va juca prima manșă a turului 2 preliminar din Conference League. O calificare în grupele Conference League este un obiectiv foarte important pentru club.

Probabil că echipa va avea două săptămâni vacanță înainte de reunire, iar în această perioadă trebuie definitivat și lotul.

Sigurjonsson l-ar însoți pe Ciobotariu la Sepsi Sf Gheorghe

Vitalie Damașcan ar rămâne sub comanda lui Ciobotariu, de data aceasta la Sepsi, pentru că i-a expirat împrumutul la Voluntari. 

De asemenea sunt șanse foarte mari ca echipa să semneze un contract cu un al jucător de la fosta echipă a lui Ciobotariu. Islandezul Runar Mar Sigurjonsson (32 de ani) ar juca pentru a treia echipă din România, după ce inițial a semnat cu CFR Cluj, unde avea cel mai mare salariu din SuperLigă, 38.000 de euro.

De la Sepsi vor pleca sigur Tudorie, Enrico Papa și Anass Achahbar, iar pentru Păun există înteres din partea FCSB-ului, pentru Marius Ștefănescu de la Universitatea Craiova și Rapid, iar pe Andres Dumitrescu l-ar dori Universitatea Craiova și o echipă din Polonia.

Bergodi a câștigat Cupa României și s-a despărțit de Sepsi

Cristiano Bergodi (58 de ani), cel care a antrenat formația din Covasna în ultimele 18 luni, a decis să nu-și prelungească înțelegerea și foarte probabil va prelua pe CFR Cluj.

Motivele despărțirii au fost simple. Noi am vrut să prelungim contractul, pentru că a fost cel mai bun antrenor care a fost la Sfântu Gheorghe, a făcut cele mai mari performanțe, dar dânsul are alte priorități.

Ne-a zis că vrea altă provocare, o provocare mai mare. Ne-am despărțit pe cale amiabilă. Noi am vrut să rămână. Nu cred că s-a înțeles cu un alt club, pentru că ne-ar fi zis.

Am vorbit deschis și ne-a zis că nu are nicio ofertă până în prezent. Dar, acum că ne-am despărțit, sigur o să aibă multe oferte, pentru că e un antrenor foarte valoros.

Până marți-miercuri, o să știm și noi (n.red. cine va fi noul antrenor de la Sepsi). Avem trei-patru antrenori pe listă. Acum trebuie să decidem”, a spus Atilla Hadnagy, conform Playsport

Mă gândesc la o schimbare, am și câteva oferte de afară. Nu știu, deocamdată am astea două zile, mă gândesc și o să vă dau un răspuns”, a declarat Liviu Ciobotariu.

”Mi se termină contractul pe data de 30 iunie. Nu ascund faptul că sunt contactat de mai multe echipe din zona Golfului și din România”, spunea, recent, Liviu Ciobotariu.

Etichete: transferuri sepsi , antrenor sepsi , sigurjonsson , sepsi ciobotariu


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
„Primul caz din istorie”. Ucrainenii au reușit să lovească cel mai modern avion al rușilor, Su-57, la 600 km de linia frontului

Serviciul de spionaj al armatei ucrainene (GUR) a anunțat duminică o lovitură grea pe care a primit-o armata rusă: un avion de luptă Su-57, cel mai modern al forțelor aeriene ale Moscovei, ar fi fost lovit pe pista unui aerodrom militar din Rusia, la aproape 600 de kilometri de linia frontului. Su-57 este un avion multirol de generația a cincea și doar câteva exemplare au fost fabricate până acum.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

I-au spus ADIO lui Florinel Coman: 11.000.000 € + bonusuri! ”Jucătorul e așteptat să facă vizita medicală”

Oficial A spus "nu" când FRF l-a sunat să joace pentru România, iar acum va îmbrăca tricoul altei țări la EURO

O sportivă din România, dată jos din mașină în mijlocul străzii: ”Am spus `NU`”

Video&Foto Dan Petrescu, socru mic. A dansat pe rupte la nunta fiicei Rebecca. Cu cine s-a fotografiat

MERCATO 2024 | Toate transferurile verii sunt AICI. Activitate în SuperLigă! Mutările efecutate de Rapid, CFR și UTA

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Exclusiv Gestul neașteptat făcut de Grameni și Sava, după ce au fost scoși din lotul României pentru EURO

Încă o lovitură: Real Madrid a bătut palma cu al 7-lea cel mai valoros fotbalist al lumii!

Gazzetta dello Sport a făcut anunțul! Ce se întâmplă cu Dennis Man și Valentin Mihăilă după EURO

Al-Nassr vrea să scape de Sadio Mane, după doar un an! Atacantul are deja o ofertă

Citeşte şi

Exclusiv Sepsi a făcut deja patru transferuri și șapte jucători au plecat! A semnat și antrenorul

Oficial A semnat: contract în SuperLiga până în 2025

PEROZCrede că e prea frumoasă și deșteaptă pentru ca bărbații să se apropie de ea. E singură de mult timp: "Sunt speriați de mine"

FILM NOWA fost soție de actor și obișnuia să strălucească. Acum trăiește pe străzi, caută prin tomberoane și tot ce mai are încape într-un cărucior de cumpărături

Soluția finală pentru atacul României lui Edi Iordănescu la EURO 2024, după dezastrul cu Liechtenstein citeşte ştirea pe Prosport.ro

Formula 1: calificări incredibile la Montreal. O singură dată s-a mai întâmplat așa ceva, pe vremea lui Schumacher și Villeneuve citeşte ştirea pe ziare.com

Ea este Miss Alabama 2024. Ce reacție a avut când a fost criticată că nu duce un stil de viață sănătos citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Elena Ionescu, parada costumelor de baie în Republica Dominicană. Mizează pe senzualitate și pe puterea ei de seducție

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Elena Ionescu, parada costumelor de baie în Republica Dominicană. Mizează pe senzualitate și pe puterea ei de seducție

Digi World

Cât detergent se pune în mașina de spălat. Mulți irosesc detergentul lichid

Digi Animal World

Un bărbat refuză să spună în public numele câinelui, după ce iubita sa l-a botezat: „Se simte jenat”