Florin Prunea / Foto: Captură Digi Sport

Exclusiv Au parte jucătorii străini de un tratament preferențial la Dinamo? Opinia lui Florin Prunea

articol scris de Digi Sport
10.12.2021, 09:32
  • Premier League: Man. United - Arsenal, duminică, 18:30, DGS 1

  • Superliga: Dinamo - UTA Arad, duminică, 21:30, DGS 1

Dinamo trece printr-o perioadă extrem de dificilă atât financiar, cât și din punct de vedere fotbalistic, iar Florin Prunea este de părere că la clubul din Ștefan cel Mare se fac anumite greșeli în ceea ce privește relațiile dintre tehnician și jucători.

Jucătorii străini au parte de un tratament preferențial la Dinamo?! Opinia lui Florin Prunea

Florin Prunea a avut o intervenție telefonică în cadrul emisiunii Fotbal Club, unde a vorbit despre situația grea prin care trece Dinamo.

Fostul mare portar este de părere că jucătorii români sunt tratați diferit față de cei străini la formația din Ștefan cel Mare. Prunea spune că străinii au parte de un tratament preferențial chiar dacă, de multe ori, prestațiile acestora sunt mai slabe decât ale jucătorilor români.

Florin Prunea a dat și un exemplu în acest sens, situația fundașului dreapta, Petar Gluhakovic. Prunea a comparat felul în care a fost tratat Constantin Nica, care, după o greșeală, a fost trimis la echipa a doua, cu felul în care este tratat Gluhakovic, jucătorul transferat recent la formația din Ștefan cel Mare, dar care nu a impresionat în tricoul ”câinilor”.  

Chiar numai jucătorii români sunt problema la Dinamo? Văd că doar ei sunt îndepărtați. Din străini, nimeni. Vă dau un singur exemplu, iar o să zică lumea că vorbesc eu. Cum a fost tratat Nica și fundașul dreapta adus? Nica a greșit la meciul cu UTA, a doua zi a fost trimis la echipa a doua. Băiatul ăsta, a jucat ultimul meci în 27 noiembrie anul trecut, în ultimii doi ani jumăte a jucat șapte meciuri.

A venit, săracul, nepregătit, nu e el de vină, și știți ce s-a întâmplat. Nu a fost trimis la echipa a doua. Chiar numai românii? De asta zic că e nevoie de unitate, să se strângă rândurile. Acum nu mai știu dacă se mai poate face asta”, a declarat Florin Prunea la Fotbal Club.

Prunea, despre situația de la Dinamo: "Nu știu dacă mai sunt 30 de jucători în România care câștigă atât de mult"

Fostul conducător de la Dinamo, Florin Prunea, este de părere că antrenorul Mircea Rednic a greșit când i-a atacat public pe jucători.

Prunea este de părere că Dinamo nu va putea scăpa prea ușor de fotbaliștii pe care Mircea Rednic i-a trecut pe lista neagră. Prunea spune că există jucători cu salarii mari la Dinamo, cum ar fi Steliano Filip:

Cu datul afară mai ușor! Ăștia care amenință, nu prea merge cu datul afară. Sigur că au venit câțiva străini și nu a confirmat niciunul, dar pe de altă parte, sunt jucătorii care sunt la echipa a doua, Nica, Steliano Filip, Matei, Neicuțescu, ăștia nu au clauză să poți să-i dai afară când vrei.

Iau un singur exemplu, pe Filip. Dacă e adevărat salariul de 7000 de euro cu bonusuri spre 9000 de euro... păi, tu știi ce înseamnă asta? Nu știu dacă mai sunt 30 de jucători în România care câștigă atât. Atunci cred că va fi un contract greu de desfăcut", a spus Florin Prunea, în cadrul emisiunii Fotbal Club, la Digi Sport.

Etichete: dinamo , rednic , florin prunea


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Mihai Leu, internat de urgenţă din cauza unor complicaţii după o operaţie

Campionul la box şi raliu Mihai Leu a fost internat de urgenţă, vineri seară, la spitalul din Hunedoara, de unde a fost transferat apoi la Bucureşti.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Englezii l-au descoperit pe ”românul care e atât de bogat încât a uitat că are una dintre cele mai tari mașini din istorie”

Video Ianis Hagi a jucat cu locul 2 din Spania, după 5 meciuri la rând pe bancă, și a fost decisiv! Nota primită

Oficial OUT de la Bayern! Vândut la doar două zile după eliminarea din Champions League

Pică recordul! Nebunie pe piața transferurilor: clauza de 127.000.000€, gata să fie achitată!

Antrenor pentru FCSB! Urmează întâlnirea decisivă pentru semnarea contractului

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Exclusiv Gigi Becali nu s-a mai abținut după FCSB - CFR: ”Spune, bă, adevărul! Nota 2 pentru obrăznicie”

Video Faza serii! Gestul lui Joyskim Dawa, după ce un copil a izbucnit în plâns și i-a spus de unde a venit special pentru meci

Ange Postecoglou a dat verdictul, după cele 20 de minute jucate de Radu Drăgușin

Florinel Coman a rupt tăcerea, după ce qatarezii n-au mai vrut să-i achite clauza de 5.000.000€

Citeşte şi

Zeljko Kopic, pregătit de ”meciul sezonului” pentru Dinamo! 3 fotbaliști sunt în afara lotului

Exclusiv A venit în urmă cu cinci luni în Giulești, dar Florin Prunea i-a găsit deja înlocuitor: Un jucător de 17 ani

PEROZFiica lui Ion Țiriac, vacanță în Namibia cu nepotul cel mare, Alexander. Distracție la proprietatea de milioane a fostului tenismen

FILM NOWElizabeth Hurley, fabuloasă în prag de 59 de ani, într-o rochie decupată în zona bustului. Și crăpătura de pe picior a fost de mare efect

Transformarea spectaculoasă a lui Alexandru Tudor, omul de încredere al lui Gigi Becali. Nimeni nu l-a recunoscut citeşte ştirea pe Prosport.ro

Fabulos: cum s-a prezentat Djokovic la antrenament după incidentul de ieri VIDEO citeşte ştirea pe ziare.com

Până la 10 ani fără permis și, în situații extreme, închisoare pe viață. Singurele măsuri care ar putea face ordine printre șoferii români citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Are 53 de ani, dar ar putea fi confundată cu o tânără de 30. Loredana Groza, zeiță într-o fustă scurtă și corset: „Cea mai frumoasă!”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Are 53 de ani, dar ar putea fi confundată cu o tânără de 30. Loredana Groza, zeiță într-o fustă scurtă și corset: „Cea mai frumoasă!”

Digi World

Alimentele pe care ar trebui să le eviți pentru a reduce riscul de a dezvolta cancer

Digi Animal World

Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”