Adrian Mutu are 42 de ani / Foto: Profimedia

Avertisment pentru Adrian Mititelu jr.: ”Trebuie răbdare cu Mutu, nu va dărâma zidurile din prima!”

articol scris de Digi Sport
07.06.2021, 17:38
  • Baraj SuperLiga: Dinamo - Csikszereda, luni, 20:00, DGS 1

  • Serie A: Bologna - Juventus, luni, 21:45, DGS 2

Adrian Mutu a preferat să lase naționala de tineret și a acceptat să preia pe U Craiova 1948, echipa care a promovat pe prima scenă după ce a câștigat Liga 2.

A fost o mutare surprinzătoare, mai ales că mulți îl vedeau la cealaltă echipă din Bănie și chiar la campioana CFR Cluj.

Decizia nu l-a mirat însă pe directorul tehnic al FRF, Mihai Stoichiță, care știa cât de mult își dorește ”Briliantul” să fie antrenor zi de zi, nu doar selecționer. 

Iar Stoichiță a avut și câteva sfaturi pentru Adrian Mititelu jr., cel care ia deciziile la club.    

”E bine că a ales un proiect foarte bun, acolo unde Adrian Mititelu îi pune pe masă condiții extrem bune, iar dacă ai răbdare cu Adi și nu vrei să îți dărâme toate zidurile din prima, atunci o să vedeți unde o să ajungă echipa cu acest antrenor.

Adi Mutu, deși a fost un fotbalist ofensiv vă garantez că este un antrenor echilibrat. Nu se aruncă niciodată pe atac nebunește, doar de dragul spectacolului, ci are un echilibru între apărare și atac.

Mihai Stoichiță: ”Mutu va face treabă bună la Craiova”

Nu o să vedeți niciodată la Adi Mutu că neglijează apărarea. Este atent la toate detaliile, iar lui Mutu nu îi place să vorbească prea mult, ci îi place să muncească. O să vă convingeți la Craiova de toate aceste lucruri.

Eu zic că o să facă treabă bună în viitorul sezon de Liga 1, deși nu o să îi fie deloc ușor. Liga 2 este diferită de Liga 1, iar lotul trebuie întărit foarte mult.

La Craiova este un jucător foarte talentat, iar eu știu că selecționerii sunt cu ochii pe el. Este vorba de căpitanul Albu, cel care este un puști foarte talentat și în mod sigur o să crească mult în valoare cu un antrenor ca Adi Mutu.

Acest puști are multe calități, însă totul depinde doar de el.Și tânârul Popa este un portar de perspectivă, este mai mereu convocat pe la loturile naționale, iar noi îi vom urmări cu atenție pe acești băieți”, a declarat Stoichiță într-un interviu pentru ediție.ro

Etichete: adrian mutu , mihai stoichita , adrian mititelu jr , adrian mutu u craiova 1948


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
"Măcelarul din Teheran a murit! Drag popor al Iranului, bucură-te!". Cine sunt iranienii fericiți că Raisi a murit

În timp ce regimul islamic încearcă să se replieze pe repede înainte după moartea președintelui Raisi, mulți iranieni se bucură de dispariția unuia dintre cei mai duri reprezentanți ai represiunii. De numele fostului președinte supranumit "Măcelarul din Teheran" se leagă epurările masive, de zeci de mii de morți, din 1979 până acum, dar și faptul că el a implicat Iranul pentru prima dată într-un război direct cu Israelul.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Nota surprinzătoare primită de Radu Drăgușin după ce a jucat 103 de minute în ultimul meci al sezonului pentru Tottenham

OUT de la FCSB după eșecul cu Rapid! Gigi Becali: ”Poate găsește să se ducă undeva”. Alți doi jucători vor fi împrumutați

Foto "Dezgustător". Ce a făcut Tyson Fury, după ce a pierdut "Lupta Secolului" în fața lui Oleksandr Usyk

Gigi Becali n-a stat prea mult pe gânduri, după ce Răzvan Lucescu a luat titlul cu PAOK

Fanii lui Tottenham, după ce l-au văzut din nou titular pe Radu Drăgușin: ”Nemernicul a avut la dispoziție jumătate de sezon”

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Video Dinamo - Csikszereda 2-0. ”Câinii”, la un pas de salvarea de la retrogradare după ”dubla” lui Dennis Politic

Ce au încercat să facă suporterii Csikszeredei la meciul cu Dinamo și cum a reacționat presa maghiară

Davide Ancelotti, în fața primei experiențe ca principal! E pe lista unei echipe din TOP 5 Europa

CSA Steaua i-a găsit înlocuitor lui Daniel Oprița

Citeşte şi

Foto FCSB U15 a câștigat titlul de campioană a României. A umilit CSA Steaua în finală. ”Să se audă în toată țara!”

Cum l-a numit presa britanică pe Adrian Mutu, după ce "Briliantul" s-a pozat cu Cristiano Ronaldo

PEROZUn bărbat și-a părăsit iubita după o excursie cu cortul: „Nu o voi ierta niciodată pentru ceea ce a făcut”

FILM NOWJennifer Lopez și Ben Affleck, zâmbete largi în fața paparazzilor, tensionați în rest. Detaliul care i-a "scăpat" actorului, după zvonurile divorțului

Gigi Becali forțează un alt transfer de Liga Campionilor: vrea o altă vedetă creată în „laboratorul” lui Gică Hagi citeşte ştirea pe Prosport.ro

Imagini cu noul antrenor al Rapidului beat mort: ”Poate îi cam place șprițul...” VIDEO citeşte ştirea pe ziare.com

Semnul de circulație care pune în dilemă șoferii români. Ce reprezintă indicatorul rutier de fapt citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Antonia și-a pus fanii pe jar cu noile fotografii. Artista, în dresuri transparente și cu decolteul la vedere: „Alex e norocos”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Antonia și-a pus fanii pe jar cu noile fotografii. Artista, în dresuri transparente și cu decolteul la vedere: „Alex e norocos”

Digi World

De câte ori purtați o pijama înainte de a o pune în coșul de rufe? Cât de des ar trebui să spălăm hainele cu care dormim

Digi Animal World

Reacția unei pisici când o șopârlă își desprinde coada pentru a scăpa din ghearele ei: „Nu știe ce s-a întâmplat”