Adrian Mititelu și Răzvan Burleanu / Foto: Colaj Digi Sport & Sport Pictures

Avertismentul lui Adrian Mititelu pentru Răzvan Burleanu: ”Să nu uite că a obținut postul datorită Craiovei!”

articol scris de Digi Sport
26.02.2023, 18:05
  • SuperLiga: CFR Cluj - Rapid, duminică, 21:30, DGS 1

  • SuperLiga: Petrolul - Oțelul, duminică, 15:30, DGS 1

Adrian Mititelu (54 de ani) speră că U Craiova 1948 va avea câștig de cauză la apel, iar partida cu Sepsi Sfântu Gheorghe se va rejuca.

Patronul oltenilor susține că, deși au existat scandări xenofobe, regulamentul nu prevede întreruperea partidei, motiv pentru care este convins că decizia pierderii la ”masa verde” a meciului cu Sepsi nu va fi păstrată.

Adrian Mititelu: ”Mircea Sandu a părăsit postul ăsta din cauza scandalului cu U Craiova 1948!”

Totuși, Mititelu crede că Sepsi se bucură de anumite favoruri din partea Federației, dar și a arbitrilor, iar o calificare în play-off este în opinia sa greu de obținut.

Mititelu ținut să transmită un avertisment pentru Răzvan Burleanu. Finanțatorul grupării din Bănie a declarat că Mircea Sandu a plecat de la FRF în urma scandalului cu U Craiova 1948, acesta fiind motivul, în opinia lui Mititelu, pentru care Burleanu a avut șansa de a deveni președintele FRF.

Deși merităm pe deplin, ca în toată istoria noastră, ne lovim de ziduri, de bariere, în afara legilor, a regulamentelor. Acest club a fost blestemat să aibă probleme cu Federația. Dacă ar fi să înșir toate nedreptățile care i s-au făcut acestui club mi-ar trebui câteva ore.

E foarte greu. Lăsând la o parte că Sepsi beneficiază de un sprijin și a devenit un fel de Flacăra Moreni a zilelor noastre, rămâne o echipă puternică.  Avem șanse, dar va fi foarte greu. Sepsi are la Farul, dar nu înseamnă că e un meci pierdut. Dacă arbitrajul va fi în nota obișnuită, adică indiferent ce fac, să le dea gol valabil când mingea iese jumătate de metru în afara terenului, ba penalty inexistent.

Asta arată ceva, că în România și-au propus ca în play-off să fie o echipă în care să fie și minoritatea maghiară. La fel ca în Parlament. Poate afacerile pe care le învârt apropiații premierului maghiar să aibă legătură și cu interesul ca această echipă să fie promovată în fotbalul din România.

Eu refuz să cred că președintele Comisiei de Apel se poate compromite. Întreruperea meciului nu este prevăzută în regulament pentru scandări xenofobe. Noi nu avem nicio vină. Noi nu puteam face nimic. Domnul Dioszegi putea să spună ca cei de la Craiova să fie evacuați. Noi nu aveam nicio obligație, nicio răspundere. Cum pot să răspund eu pentru ce fac niște oameni. Cum să răspund eu pentru faptele altora. Este o aberație.

Burleanu nu poate să intre în istorie cu o astfel de decizie. Sepsi ne poate bate pe teren, dar frustrarea pe termen lung va fi uriașă. Eu cred că noi merităm să fim în play-off. Fotbalul are nevoie de U Craiova 1948 în play-off. Putem anima competiția, putem face spectacol. Dacă Sepsi merge în play-off cu cele trei puncte făcute cadou de Federație va fi o mare dezamăgire. Sepsi va fi o echipă urâtă în România, iar FRF va fi foarte hulită.

Jucăm frumos. Am jucat frumos și în tur, dar acum avem și rezultate. De-a lungul activității mele fotbalistice, nimeni nu poate să conteste că echipele mele au jucat fotbal. Am lansat jucători care au însemnat ceva pentru fotbalul nostru.

Din păcate, nu am putut să culeg și eu strugurii. După ce că în 2011 mi-a luat 40 de jucători, mi-a distrus clubul, m-a desființat pe urma unui abuz, pe care l-a recunoscut și Burleanu, să vii să îmi iei meritul sportiv de a intra în play-off pe o aberație numai pentru a satisface anumite pretenții nu se face. Craiova este ultimul club din România căreia să îi faci lucrul ăsta.

Să nu uite că Mircea Sandu a părăsit postul ăsta din cauza scandalului cu U Craiova 1948. El a obținut postul datorită Craiovei. Dacă nu se întâmpla acea nenorocire, Mircea Sandu era și acum președintele Federației”, a spus Adrian Mititelu.

Cosmin Matei l-a ironizat pe Adrian Mititelu

După victoria cu Hermannstadt, Cosmin Matei, jucătorul lui Sepsi, a venit cu o ironie după ce a aflat ce a declarat Adrian Mititelu.

Nu cred că se rejoacă meciul pentru că nu are de ce să se rejoace. Pe PlayStation dacă vor să îl joace. Decizia, după părerea mea, e finală şi cine greşeşte trebuie să plătească!”

Oricum astea că dacă joacă cu noi ne bat... Îi respectăm, sunt o echipă bună, dar şi noi suntem o echipa bună şi consider că putem face faţă cu brio. Avem un final cu echipe puternice, dar în momente de genul acesta se vede unde te afli şi este un test puternic pentru fiecare jucător!”, a spus Cosmin Matei.

Etichete: frf , adrian mititelu , sepsi , razvan burleanu , u craiova 1948


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Cine a ucis-o pe Karen în 1966? Misterul a fost elucidat abia acum, iar descoperirea a provocat stupoare

La aproape 60 după comiterea unei crime brutale, poliția l-a găsit și arestat pe autor datorită tehnicilor criminalistice de ultimă generație.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Foto După ce s-a lăsat filmată la duș, alături de soțul ei, a semnat contractul vieții. ”Ne vedem acolo”

E gata să plece la 5.000 km distanță, după ce amanta a născut al doilea copil, iar soția al patrulea. Pe cine ia cu el

Mihai Neșu, adevărul despre divorț: ”Ei nu i-a plăcut niciodată”. S-a spus că soția l-a părăsit după accidentul teribil

Exclusiv ”Daniel Niculae, OUT de la Rapid - Șumudică, antrenor”. Mutări spectaculoase în Giulești. Cine va fi președinte

Exclusiv A fost dat afară de la FCSB, s-a antrenat singur, iar acum e campion: ”Oamenii nu știu”. Ce urmează pentru fotbalist

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Exclusiv ”Dacă-l luați pe Prunea, v-am distrus!”. Răsturnare de situație! ”Petrescu m-a vrut și înaintea lui Balaj”

Foto Ce s-a întâmplat în capitala Spaniei, după ce Real Madrid a câștigat titlul în La Liga. Cum au procedat ”Galacticii”

Ioan Ovidiu Sabău a spus lucrurilor pe nume, după ”U” Cluj - Dinamo

Săptămâna și scandalul la Dinamo! Ce le-au strigat suporterii jucătorilor lui Kopic, după remiza cu ”U” Cluj

Citeşte şi

Exclusiv ”Te-ai trezit la 0-3 să strigi! O chestie ieftină” Reacție categorică după scandările xenofobe de la Farul - Sepsi

Reacția presei din Ungaria, după scandările xenofobe de la Farul - Sepsi

PEROZCum arată Adelina Pestrițu în costum de baie, după ce a renunțat la implanturile mamare. Vedeta are o siluetă de invidiat

FILM NOWMike Myers, greu de recunoscut la 60 de ani. Interpretul lui Austin Powers a renunțat să-și mai vopsească părul

Patronul din Superligă care se umple de bani de pe urma transferului uriaș pe care-l va face Gigi Becali! „Iau milioane” citeşte ştirea pe Prosport.ro

Fostul antrenor al lui Dinamo a dat lovitura în afaceri! Vinde pantofi scumpi în Franța citeşte ştirea pe ziare.com

Pensia pe care o primește Rică Răducanu. Ce sumă încasează în fiecare lună citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Adele, elegantă, pe tocuri, la un meci din NBA, alături de partenerul ei de viață. „Cât de frumoasă ești!”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Adele, elegantă, pe tocuri, la un meci din NBA, alături de partenerul ei de viață. „Cât de frumoasă ești!”

Digi World

O iluzie optică a făcut vâlvă pe rețelele sociale. Poți să ”vezi” cele trei creaturi din imagine în 15 secunde?

Digi Animal World

Un câine s-a trezit în miezul nopții ca să păzească jucăriile spălate și lăsate la uscat în balcon: ”Se temea să nu-i fie furate!”