Gigi Becali și Dan Șucu / Foto: captură Digi Sport

Video Exclusiv ”Băi, cum te iei tu de Becali?”. Momentul în care Dan Șucu a fost strigat ”sclavule” de propriii copii

articol scris de Digi Sport
19.03.2024, 23:51
  • Media: Liga Digisport, joi, 15:30, DGS 1

  • Media: Fotbal Club, joi, 19:30, DGS 1

Dan Șucu (60 de ani), finanțatorul majoritar al celor de la Rapid, a răbufnit, prezent fiind în studioul emisiunii Fotbal Club, de la Digi Sport.

Omul de afaceri nu este deloc de acord cu modul în care cei de la FCSB realizează transferurile în SuperLiga și a lansat un nou atac la Gigi Becali.

Dan Șucu: ”Lucrurile stau în felul următor”

Șucu i-a transmis milionarului din Pipera că prima liga din România nu se numește ”Liga Becali”, dar și că diriguitorii liderului doar forțați ajung să respecte regulamentul.

Totul a plecat de la acuzațiile lansate de către cei de la Rapid către Sepsi, după ce Marius Ștefănescu nu a jucat contra FCSB-ului, în primul meci din play-off.

”Vorbim despre o audiență a fotbalului românesc. Lucrurile stau în felul următor: audiența TV în primele 30 de etape de sezonul acesta, comparativ cu sezonul regulat de anul trecut, a crescut cu 22%. E ceva măsurat, noi știm lucrurile acestea.

Noi vindem publicitate, ne interesează aceste cifre. A revenit și Dinamo, e un campionat mai credibil. A venit și calificarea la EURO. Ar trebui să fie un motiv de bucurie pentru toți.

Dar dacă ne întoarcem înapoi, mai pierdem o ocazie”, a spus Șucu, prezent la ”Fotbal Club”.

”Oamenii ăștia nu pot respecta competiția”

Acționarul giuleștenilor a explicat cum a ajuns Rapid să negocieze pentru Louis Munteanu și a profitat de ocazie pentru a le da iar peste nas roș-albaștrilor.

”Eu cred că FCSB a hotărât că 'de aici încolo nu am cum să mai fac întâlniri sau înțelegeri între patroni, că nu se mai poate, dar mă duc și-l ating pe cel mai bun jucător de la adversari'.

E foarte simplu. Oamenii ăștia nu înțeleg nimic!

Să vă dau un exemplu cum am procedat noi, spre deosebire de ei, în cazurile Alhassan și Luis Phelipe. Discuția noastră despre Louis Munteanu este cam în felul următor. Noi am luat legătura cu Fiorentina de o lună. Nu am scos niciun cuvânt, nimic, până la meciul dintre ei și noi, din respect pentru Hagi și pentru competiție.

Băiatul a venit și ne-a dat două goluri acasă.

Da, ne interesează Louis. Dar nu a știut nimeni nimic pentru că am discutat doar cu Fiorentina și atât. Nu cred că cei de la Fiorentina au spus ceva.

Asta este o atitudine de normalitate, cealaltă nu. A venit Micovschi, copilul nostru de la Arad și ne-a dat gol pe Giulești, era să ne încurce. Nu am pus niciun fel de opreliște. Asta este o atitudine de normalitate, cealaltă, nu este. 

Atenție, dacă cineva ia o hotărâre, un organ de control, un oficial din Federația Română de Fotbal, de la Ligă ia o hotărâre împotriva lor, începe jihadul!

Începem cu jigniri, începem cu invective (n.r. - se referă la Gigi Becali). Cine aplică regulamentele? Mi-aduc aminte ce spunea domnul acela de la FRF, tuns scurt, Vișan parcă: 'Băi, cum te iei tu de Becali? Cum îți permiți tu să te iei, ce vorbim noi aici?'.

Cum credeți că m-am simțit eu când am ajuns acasă și copiii mă strigau 'sclavule', prin casă. Despre ce vorbim? Unde e normalitatea?

Oamenii ăștia nu pot respecta competiția decât dacă sunt forțați. Ideea de conformare voluntară nu există. Ei trebuie să fie forțați să intre în regulamentele pe care le respectăm toți. Unii le respectăm voluntar, alții sunt obligați să le respecte”, a mai spus Șucu, la Digi Sport.

Etichete: gigi becali , dan sucu , dan sucu rapid , dan sucu gigi becali


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Anunț oficial despre starea lui Florin Piersic: „I s-au infectat sondele din inimă. Situaţia era a unui pacient cu septicemie”

Doctorul Horia Roşianu de la Institutul Inimii din Cluj Napoca a afirmat, miercuri, că actorul Florin Piersic avea septicemie atunci când s-a internat în unitatea medicală. Potrivit acestuia, trebuiau îndepărtate proteza de genunchi şi stimulatorul cardiac, care erau focare secundare de infecţie.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

”Cea mai frumoasă femeie din lume”, gata să spună totul despre Ilie Năstase: ”Nu mai pot să trăiesc în minciună. E dureros”

Video Scandal uriaș după Real Madrid - Bayern: nemții au egalat în minutul 90+13, dar degeaba! Eroare gravă de arbitraj

Al-Khelaifi a răbufnit după eliminarea PSG-ului din semifinalele UEFA Champions League!

Dan Șucu a început negocierile! Lovitura pregătită în secret la Rapid: peste 300 de meciuri în Premier League!

Qatarul trece la fapte după eșecul din Champions League: transfer de 100.000.000€ la PSG!

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Mihai Stoica nu s-a putut abține, după ce a văzut Real Madrid - Bayern Munchen

Un oficial al lui Bayern a continuat scandalul și a dezvăluit ce i-a spus arbitrul după meciul cu Real Madrid

Surpriză! Joselu a înscris dubla decisivă, dar altcineva a fost desemnat omul meciului Real Madrid - Bayern Munchen

Specialistul a explicat tot, după faza decisivă care a declanșat un scandal uriaș la Real - Bayern + Momentul, cadru cu cadru

Citeşte şi

Exclusiv Atenție, Gigi Becali! Claudiu Niculescu a descoperit ”perla” de 17 ani din Liga 2: ”Trebuie urmărit cu atenție”

Oficial Rapid și-a numit noul director sportiv

PEROZShakira, îndrăzneață într-o rochie albă tare decupată, la petrecerea de după Met Gala. A defilat ca pe podiumul de modă

FILM NOWA renunțat la rochia elegantă de la Met Gala pentru o fustă total transparentă, un maiou scurt și pantofi sport. Soția lui Matt Damon, mama a 4 copii, în formă maximă la 47 de ani

The Sun anunță că legendarul antrenor e la un pas să semneze cu Rapid! Lovitura lui Șucu a ajuns în ziarele din Anglia citeşte ştirea pe Prosport.ro

Înjurături de nedescris la Roma: campioana de Grand Slam care i-a făcut zob pe italieni VIDEO citeşte ştirea pe ziare.com

Copilul care și-a falsificat certificatul de naștere din dragoste pentru Steaua. Cum a ajuns Abăluță să joace în Ghencea citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Doja Cat, ca ieșită din duș, direct la Met Gala 2024. A plecat din hotel în prosop, la eveniment a apărut într-un tricou ud

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Doja Cat, ca ieșită din duș, direct la Met Gala 2024. A plecat din hotel în prosop, la eveniment a apărut într-un tricou ud

Digi World

Un neurochirurg de 83 de ani, triatlonist pasionat, își împărtășește cele 4 principii pentru o viață lungă și sănătoasă. Până la 40 de ani de abia putea urca scările

Digi Animal World

Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”