Exclusiv "Băiatul a semnat!". Becali a făcut lumină în cazul celui mai încurcat transfer făcut în ultimul timp de FCSB

04.01.2019, 14:22
  • Liga 2: CS Mioveni - Csikszereda, joi, 17:00, DGS 1

  • Premier League: Chelsea - Tottenham, joi, 21:30, DGS 1

Iulian Cristea a semnat cu FCSB. Singura întrebare e legată de eligibilitatea sa: fie vicecampioana se va înţelege cu Gaz Metan pentru transfer, fie fotbalistul va juca pentru echipa lui Teja abia din vară, când îşi încheie socotelile cu echipa din Mediaş.

FCSB a semnat astăzi cu Florentin Matei, însă roş-albaştrii şi-au asigurat şi spatele: apărarea va fi întărită cu Iulian Cristea, fostul jucător al lui Teja la Gaz Metan.

Informaţia nu e nouă, Becali susţinând de câteva zile că s-a înţeles pentru mutare. Totuşi, au apărut probleme între cluburi şi nu se ştie clar dacă vor putea fi rezolvate. Chiar şi aşa, ştim cu siguranţă că apărătorul va îmbrăca tricoul FCSB: dacă nu de acum, din vară. Pentru că el intrase în ultimele şase luni de contract cu Mediaş şi a putut semna din postura de jucător liber de contract.

Patronul roş-albaştrilor le-a oferit medieşenilor 100.000 de euro, pentru ca fotbalistul să fie transferat încă de acum, însă pretenţiile grupării Gaz Metan au fost mai mari (aproximativ 160.000 de euro au cerut pentru fundaş). Gigi nu e dispus să pună vreun euro peste preţul pe care el îl consideră ca fiind cel corect şi e dispus să îl aştepte până în vară pe fotbalist.

"Am văzut că a zis Mărginean că Edi hotărăște soarta lui Cristea. Mai mult de 100.000 nu dau, le-am zis. Gata, băiatul a semnat, am notificat clubul, dar administratorul judiciar nu poate să spună că renunță la 100.000, că se pierd aceşti bani în astea 4 luni, până la vară. Dacă vor să-l țină, să-l țină, dar noi o să facem o notificare către administratorul judiciar. Din vară a semnat, dar dacă îi dăm 100.000 facem un alt contract, cu clubul", a dezvăluit Becali, la Digi Sport Matinal.

Transfer Cristea: direct în primul "11"

Fundaşul central venit de la Gaz Metan ar avea postul de titular asigurat încă de acum, dacă cluburile bat palma, Becali fiind extrem de supărat pe Mihai Bălaşa.

Adus cu surle şi trâmbiţe de la Roma, Bălaşa părea că s-a integrat perfect în mecanismul echipei.

A devenit în scurt timp unul dintre liderii vestiarului, iar evoluţiile constant bune l-au determinat pe Becali să considere că a dat lovitura. Mai mult, fundaşul central a ajuns într-o perioadă scurtă chiar să poarte pentru o perioadă banderola de căpitan.

În aceste condiţii, Becali aproape că i-a dublat salariul, dorind să îl motiveze suplimentar şi să îl determine să se gândească exclusiv la ce are de făcut la echipă. Un scurt-circuit s-a produs însă în jocul apărătorului central, care, şi pe fondul accidentărilor, a avut aproape mereu evoluţii oscilante. Randamentul mai slab a fost văzut de Gigi drept o consecinţă a lipsei de seriozitate, iar patronul încearcă acum să îl treacă pe banca de rezerve, pentru a-l "trezi".

"Bălașa avea 8.000 pe lună. Eu i-am făcut 15.000, crescuse, am văzut că e fotbalist. Am greșit, el când a văzut că are 15.000, nu mai joacă. Cel mai slab fundaș central pe care l-am avut la Steaua e Bălașa, face circ pe teren. Ia stai pe bancă. Altul la rând, până când se potrivește piesa”, a spus Becali de curând la Digi Sport Special.

Etichete: transferuri fcsb , cristea fcsb , iulian cristea , iulian cristea fcsb , cristea gaz metan


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Doi soți români au fost arestați pentru viol în grup în Italia. Ce au descoperit polițiștii în telefonul femeii

Doi soți români au fost arestați în Catania, Italia, fiind acuzați de viol în grup și vătămare corporală, victima lor fiind o tânără din Republica Moldova. Bărbatul de 41 de ani și soția lui de 37 au fost reținuți după ce polițiștii au descoperit în telefonul femeii filmări cu agresiunile sexuale la care a fost supusă tânăra moldoveancă.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Femeia care și-a cumpărat un avion pentru a nu mai plăti mereu două locuri a intrat pe teren și internetul ”a explodat”

Exclusiv ”A semnat”. Dan Șucu și Victor Angelescu au rezolvat prima ”mutare” pentru sezonul următor

Carlo Ancelotti a spus lucrurilor pe nume, după Bayern Munchen - Real Madrid 2-2

Lovitura primită de Petrolul Ploiești

Vestea primită de Horațiu Moldovan! Decizia luată de Atletico Madrid

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Ce a titrat L'Equipe, după înfrângerea PSG-ului cu Borussia Dortmund din semifinalele Champions League

Reacția lui Gianluigi Buffon, după ce Man și Mihăilă au promovat cu Parma în Serie A

Daniel Niculae, prima reacție după comunicatul lui Dan Șucu. Ce mesaj a postat

Video Cristiano Ronaldo, reușită candidată la golul anului. Comentatorii au fost în delir. ”Dublă” a lui CR7

Citeşte şi

A auzit că-l vrea Gigi Becali la FCSB și i-a dublat salariul. ”Ar fi putut semna oriunde”

Câți bani a plătit Gigi Becali pentru transferuri la FCSB în ultimii nouă ani: putea cumpăra jumătate de Haaland

PEROZElizabeth Hurley, irezistibilă într-o rochie minusculă din dantelă și latex. "Nu ieși așa în public pentru că o să provoci accidente"

FILM NOWPierce Brosnan, transformat total pentru cel mai nou film al său. Cum arată fostul James Bond, în imaginile surprinse pe platourile de la „Giant”

Ultrașii lui Dinamo, mesaj la ceas de seară, în fața stadionului, pentru Andrei Nicolescu: „Cu torțe ne mobilizează...” citeşte ştirea pe Prosport.ro

Ronnie O'Sullivan, eliminat! Surprize mari la Campionatul Mondial de snooker, n-a mai rămas niciun jucător din Top 10 citeşte ştirea pe ziare.com

Toți șoferii care au asta în mașină iau amendă 2.900 lei și permisul suspendat. Se confiscă pe loc citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Oana Radu susține că două luni a dormit pe unde a apucat, după divorț, din cauza fostului soț. "Mi-au dispărut lucruri personale"

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Oana Radu susține că două luni a dormit pe unde a apucat, după divorț, din cauza fostului soț. "Mi-au dispărut lucruri personale"

Digi World

Cum să fierbi ouăle de Paște fără să le spargi. Metoda simplă pe care trebuie să o încerci

Digi Animal World

Un motan degerat, lihnit de foame, a bătut la o fereastră. Ce s-a întâmplat apoi a uimit o lume întreagă