Cristian Balaj / Foto: Profimedia

Balaj a ”intervenit” în disputa dintre Mutu și Tachtsidis: ”A demonstrat că are caracter”

articol scris de Digi Sport
26.04.2024, 21:48
  • Premier League: Man. City - West Ham, duminică, 18:00, DGS 1

  • SuperLiga: Rapid - FCSB, duminică, 21:00, DGS 1

Cristi Balaj (52 de ani), fostul președinte al CFR-ului, a reacționat, după ce Panagiotis Tachtsidis (33 de ani) l-a făcut ”praf” pe Adrian Mutu (45 de ani), fostul antrenor al grupării din Gruia.

Panagiotis Tachtsidis a spus la finalul meciului cu Universitatea Craiova, scor 1-0, că Adrian Mutu ”nu are caracter”, după ce a plecat de la CFR Cluj în urma eliminării din Cupa României, după un 0-4 cu cei de la Corvinul Hunedoara.

Înainte de a pleca de la gruparea ardeleană, Adrian Mutu nu a avut cel mai prietenos discurs la adresa mijlocașului grec, care la meciul contra Corvinului i-a lăsat pe ardeleni în 10 oameni, după ce a încasat un cartonaș roșu.

Ce a spus Cristi Balaj, după disputa apărută între Adrian Mutu și Panagiotis Tachtsidis

Cristi Balaj nu a fost de acord cu declarația lui Panagiotis Tachtsidis de la finalul meciului cu Universitatea Craiova și a transmis că se va întâlni, cel mai probabil cu mijlocașul grec, despre care a spus că a avut șansa să plece de la CFR Cluj, dar nu a făcut-o.

Putem să spunem orice, dar nu că Mutu nu are caracter. Am stat lângă el şi când s-a decis întreruperea relaţiilor contractuale cu CFR Cluj. A demonstrat că are caracter, a existat şi un context pe care Tachtsidis nu îl cunoaşte.

Avem anumite prevederi contractuale, nu pot să dezvălui. Dacă o să vorbesc cu Tachtsidis, probabil mă voi întâlni cu el. Am fost unul dintre cei care l-am protejat. Nu se va supăra pe mine, dar a greşit la Hunedoara prin ce a făcut.

Sunt convins că îi pare rău. Nu înseamnă că ne-am fi calificat dacă ar fi rămas în teren. A greşit şi prin afirmaţiile pe care le-a făcut acum. Mutu este un bărbat în adevăratul sens al cuvântului, un om de caracter. Are coloană.

Nu am cum să nu vorbesc frumos şi despre Tachtsidis. Îl cunosc foarte bine şi lumea nu ştie că în iarnă, Tachtsidis a avut ofertă importantă mult mai bună decât contractul pe care îl are la CFR Cluj şi a ales să rămână aici.

A avut o ofertă din străinătate din zona arabă. Una dintre ele mi-a arătat-o. Suma era foarte mare. Câştiga de patru ori mai mult decât la CFR Cluj. L-am protejat pentru că a avut acea situaţie familială delicată, cu mama lui.

A mai avut meciuri nereuşite, dar trebuie să recunoaştem că este un jucător de o calitate incredibilă. S-a pregătit serios şi a rămas la CFR Cluj pentru a face performanţă. Nu l-au interesat banii.

Nu ştiu dacă va continua, există o stare de animozitate. Ştim că vine Dan Petrescu, rămâne de văzut ce vor discuta. Are calităţi extraordinare. Meciurile reuşite sunt mai multe decât cele în care nu a evoluat conform aşteptărilor”, a spus Cristi Balaj, potrivit Fanatik

Declarația dură a lui Panagiotis Tachtsidis la adresa lui Adrian Mutu

Văd că se vorbeşte mult despre mine, nu ştiu cine spune lucruri urâte despre mine, nu-mi pasă, deoarece ştiu cum este în fotbal. S-a văzut calitatea mea în teren, ştiu ca sunt unul dintre cei mai buni jucători din campionat, nu dau explicaţii celor care m-au criticat după acel cartonaş roşu, ştiu că am făcut o greşeală mare.

Nu ştiu ce a spus acest tip despre mine, nici măcar nu-mi pasă, pentru că ne-a lăsat într-un moment foarte dificil pentru noi, după acel 4-0 (n.r. contra Corvinului), a lăsat echipa şi a plecat. Pentru mine nu are caracter, a vrut să se salveze, când echipa este într-un moment greu trebuie să stai să lupţi alături de echipă, nu să pleci.

Nu cred că voi rămâne la acest club, deoarece nu cred că mă doresc. Mai am câteva jocuri la acest club, voi da 100% în teren, după care vedem ce se întâmplă.

Toţi au spus că sunt terminat, că nu mai joc nimic, dar le-am arătat tuturor că am dat totul în fiecare meci şi le-am demonstrat că sunt un jucător de mare calitate”, a spus Panagiotis Tachtsidis, la finalul meciului cu Universitatea Craiova.

Clasamentul play-off-ului SuperLigii

Clasamentul play-off-ului din SuperLiga / Foto: captură Digi Sport

VIDEO Rezumat Universitatea Craiova - CFR Cluj 0-1

Etichete: adrian mutu , cristi balaj , cristi balaj cfr cluj , panagiotis tachtsidis , panagiotis tachtsidis cfr cluj , adrian mutu cfr cluj


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Și-a cumpărat o dubă și a transformat-o într-o locuință de lux cu 140.000 $. Cum arată în interior și cu cât vinde acum casa pe roți

După ani de zile în care a trăit și a amenajat rulote, o tânără a făcut o pasiune pentru transformarea lor și chiar a intrat într-o comunitate a cărei membri lucrează la proiecte similare.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Foto Gestul lui Ronald Gavril față de Anamaria Prodan, după ce a câștigat centura WBC Latino

Oficial Simona Halep, OUT! Fostul lider mondial a luat decizia

"A fost frânt!" Le-a cerut coechipierilor să nu-i paseze în meciul cu Manchester City și englezii au aflat totul

S-a supărat și nu mai semnează prelungirea cu Real Madrid! I-au promis un salariu uriaș și i-au garantat locul de titular

Dennis Man, gata să semneze "contractul carierei"! Fotbalistul a sosit în România

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Live Video&Text Oțelul - U Cluj 0-1, Digi Sport 1. Anselmo a deschis scorul. Gălățenii au ratat un penalty

Marius Șumudică îl ironizează pe Tavi Popescu, înainte de Rapid - FCSB. Unde mai are de lucrat ”perla” lui Becali

100 de milioane de euro pentru Barcelona

Eroul Corvinului Hunedoara vrea să se transfere la un ”colos” din SuperLiga

Citeşte şi

Cristi Balaj și-a dat acordul și revine în SuperLiga, la mai bine de o lună de la despărțirea de CFR

Cum l-a numit presa britanică pe Adrian Mutu, după ce "Briliantul" s-a pozat cu Cristiano Ronaldo

PEROZUn bărbat și-a părăsit iubita după o excursie cu cortul: „Nu o voi ierta niciodată pentru ceea ce a făcut”

FILM NOWBilly Zane, de nerecunoscut în primele imagini din filmul „Waltzing With Brando”. Starul din „Titanic” îl interpretează pe Marlon Brando

Rapid, oferte pentru Juan Bauza şi Karlo Muhar! Dan Şucu e all-in cu transferurile de la Mititelu şi Varga citeşte ştirea pe Prosport.ro

Emma Răducanu, mișcare îndrăzneață. S-a retras de la Roland-Garros și așteaptă o minune citeşte ştirea pe ziare.com

Doliu în sportul din România! A murit un mare campion, Sorin Pop avea 56 de ani citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Lili Sandu, superbă în costum de baie, în vacanță în Abu Dhabi. Cele din două piese o pun în valoare cel mai bine

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Lili Sandu, superbă în costum de baie, în vacanță în Abu Dhabi. Cele din două piese o pun în valoare cel mai bine

Digi World

Cum arată o zi din viața antreprenorului care vrea să devină adevăratul Benjamin Button. Ia 100 de suplimente pe zi și-și mănâncă cina la 11 dimineața

Digi Animal World

Modul inedit prin care se relaxează un porcușor de Guineea. Adoră ca stăpâna lui să-i cânte la pian