Giedrius Arlauskis, în poarta CFR-ului/ Foto: Sport Pictures

Bălgrădean, transferat de CFR Cluj ca înlocuitor al lui Arlauskis! Unde va ajunge lituanianul din sezonul următor

04.03.2020, 14:56
  • Liga 2: CS Mioveni - Csikszereda, joi, 17:00, DGS 1

  • Premier League: Chelsea - Tottenham, joi, 21:30, DGS 1

Cristi Bălgrădean, titularul din poarta FCSB-ului, a semnat cu rivala CFR Cluj, echipă la care va evolua începând din vară, după ce îi expiră contractul cu vicecampioana. Portarul de 31 de ani va fi înlocuitorul lui Giedrius Arlauskis.

Potrivit realizatorului Digi Sport, Vali Moraru, goalkeeper-ul lituanian va pleca în Arabia Saudită, unde va avea un salariu impresionant.

”Bălgrădean e semnat de CFR pentru că la vară va pleca Arlauskis. Chiar dacă mai avea un an de contract CFR i-a promis lui Arlauskis că va putea pleca în vară dacă va avea o oferta. Din informațiile mele, Arlauskis va pleca în Arabia Saudită și va avea un salariu anual de 1 milion. Probabil dolari, dar mai contează? Încă nu a semnat, pare-se că o va face la sfârșitul lunii, când e întreruperea pentru barajul echipei naționale”, a scris Vali Moraru, pe pagina sa de Facebook.

Cât riscă să plătească CFR Cluj şi Bălgrădean pentru că nu a anunţat transferul

Dacă se va ajunge la Comisiile FRF, cazul pare, cel puţin la prima vedere, cât se poate de evident. Fotbalistul şi jucătorul care pleacă în Ardeal aveau obligaţia să anunţe în scris înţelegerea.

"Articolul 23 din Regulamentul privind Statutul şi Transferul Jucătorilor de Fotbal

n. Omisiunea unui club de a informa, în scris, un alt club cu privire la încheierea unui contract amator sau cu un jucător prefesionist aflat în perioada ultimelor 6 luni de contract cu clubul respectiv; omisiunea unui club de a informa jucătorul, cu minimum 30 de zile înaintea expirării contractului încheiat cu acesta, asupra faptului că nu mai doreşte încheierea unui contract pentru perioada următoare;

o. Omisiunea jucătorului de a informa clubul, în scris, cu privire la încheierea unui nou contract cu un alt club în perioada ultimelor şase luni de contract cu clubul la care este legitimat; contestarea cu rea-credinţă de către jucător a semnăturilor de pe documente de plată;

  • Pentru abaterile prevăzute de art.23, litera n. şi t., clubul în cauză se sancţionează cu penalitate sportivă astfel:
    Liga 1 - 1.500 de lei
  • Pentru abaterea prevăzută de articolul 23, litera o, jucătorii vor fi sancţionaţi cu penalitate, astfel:
    Liga 1 - 1.000 de lei

Cine este Cristi Bălgrădean

Cristian Bălgrădean (31 de ani) este jucătorul celor de la FCSB din luna februarie a anului 2018. Contractul său cu vicecampioana României expiră la finalul acestui sezon.

În cariera sa, Bălgrădean a mai trecut pe la Minerul Lupeni, FC Brașov, Liberty Salonta, UTA Arad, Dinamo, Unirea Urziceni, Universitatea Craiova și Concordia Chiajna.

Cupa României și Supercupa României sunt trofeele pe care le-a cucerit Bălgrădean în cariera sa, ambele cu Dinamo. Portarul este cotat de site-ul Transfermarkt la 1,3 milioane de euro.

Etichete: liga 1 , cfr cluj , cristi balgradean , fcsb


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Doi soți români au fost arestați pentru viol în grup în Italia. Ce au descoperit polițiștii în telefonul femeii

Doi soți români au fost arestați în Catania, Italia, fiind acuzați de viol în grup și vătămare corporală, victima lor fiind o tânără din Republica Moldova. Bărbatul de 41 de ani și soția lui de 37 au fost reținuți după ce polițiștii au descoperit în telefonul femeii filmări cu agresiunile sexuale la care a fost supusă tânăra moldoveancă.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Femeia care și-a cumpărat un avion pentru a nu mai plăti mereu două locuri a intrat pe teren și internetul ”a explodat”

Carlo Ancelotti a spus lucrurilor pe nume, după Bayern Munchen - Real Madrid 2-2

Vestea primită de Horațiu Moldovan! Decizia luată de Atletico Madrid

Lovitura primită de Petrolul Ploiești

Video Bayern - Real Madrid 2-2. Vinicius a reușit o ”dublă” și finalista Champions League se va decide în Spania!

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Concluziile trase de eroul lui Dortmund, după ce a adus victoria cu PSG: ”Rămânem umili”

Video Exclusiv Mihai Rotaru și Decebal Rădulescu, dialog încins la TV. ”Un mincinos patologic. Rapidist frustrat” / ”Nu vă e rușine?”

Ce a titrat L'Equipe, după înfrângerea PSG-ului cu Borussia Dortmund din semifinalele Champions League

Exclusiv După ce suporterii le-au strigat ”afară din Giulești”, Andrei Borza le-a transmis un mesaj fanilor

Citeşte şi

10.000 de bilete vândute într-o singură oră! Anunțul făcut de Mihai Stoica despre meciul cu CFR Cluj

Fotbaliștii de la FCSB îl așteaptă pe Gigi Becali la sărbătoarea de titlu: ”Ne-am bucura să fie alături de noi”

PEROZElizabeth Hurley, irezistibilă într-o rochie minusculă din dantelă și latex. "Nu ieși așa în public pentru că o să provoci accidente"

FILM NOWPierce Brosnan, transformat total pentru cel mai nou film al său. Cum arată fostul James Bond, în imaginile surprinse pe platourile de la „Giant”

Dat afară de Gică Hagi, Constantin Budescu s-a refugiat în vila de peste 500.000 de euro pe care o are la Ploiești citeşte ştirea pe Prosport.ro

Ronnie O'Sullivan, eliminat! Surprize mari la Campionatul Mondial de snooker, n-a mai rămas niciun jucător din Top 10 citeşte ştirea pe ziare.com

Toți șoferii care au asta în mașină iau amendă 2.900 lei și permisul suspendat. Se confiscă pe loc citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Oana Radu susține că două luni a dormit pe unde a apucat, după divorț, din cauza fostului soț. "Mi-au dispărut lucruri personale"

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Oana Radu susține că două luni a dormit pe unde a apucat, după divorț, din cauza fostului soț. "Mi-au dispărut lucruri personale"

Digi World

Cum să fierbi ouăle de Paște fără să le spargi. Metoda simplă pe care trebuie să o încerci

Digi Animal World

Un motan degerat, lihnit de foame, a bătut la o fereastră. Ce s-a întâmplat apoi a uimit o lume întreagă