Bătaie în vestiarul lui CFR după înfrângerea cu Steaua Roşie Belgrad, scor 1-2 / Foto: captură sport.ro

Video Bătaia de la CFR Cluj, prin ochii unui jucător. Tatăl lui l-a sunat imediat: "Am vorbit prin video să văd dacă are semne"

articol scris de Digi Sport
27.08.2021, 23:39
  • BASCHET: Fenerbahce - Monaco, miercuri, 20:45, DGS 3

  • Champions League: Borussia Dortmund - PSG, miercuri, 22:00, DGS 1

Bătaia din vestiarul lui CFR Cluj și din birourile clubului continuă să țină capul de afiș în fotbalul românesc. Denis Ciobotariu a fost și el de față la scandal, iar tatăl său susține că a ajuns pe final și că nu a fost lovit, așa cum se zvonea.

Denis Ciobotariu a fost de față la bătaia de la CFR Cluj

Totuși, pentru a fi sigur că nu a fost și el lovit, Liviu Ciobotariu l-a sunat prin apel video, pentru a vedea dacă are urme pe față.

"Aseară am vorbt cu Denis, după meci, mi-a spus că a fost o altercație, că a încercat să aplaneze o situație, dar în niciun caz nu a fost lovit, cum s-a spus. O să vorbesc și în seara asta cu el, dar am vorbit prin video, nu avea nimic pe față. A zis că a intervenit când deja se cam terminase altercația", a spus Liviu Ciobotariu.

Scandalul de la CFR Cluj i-a lăsat un gust amar lui Liviu Ciobotariu.

"Nu îmi place să comentez ce e la alte echipe, dar e clar că nu a fost în regulă ce s-a întâmplat și nu e ok, mai ales pentru o echipă care e un brand, a câștigat campionate, este echipa care ne reprezintă în Europa, dar e problema lor, și-o vor rezolva", a spus Liviu Ciobotariu.

Galerie Foto

Haos la Cluj! Bătaie la CFR după înfrângerea cu Steaua Roşie. Pe imagini apare şi preşedintele Marian Copilu

Situaţia de la CFR Cluj a degenerat grav, joi noapte, după meciul cu Steaua Roşie Belgrad, scor 1-2, chiar dacă prin demiterea staff-ului tehnic în frunte cu Marius Şumudică şi a preşedintelui Marian Copilu, patronul Ioan Varga încerca închiderea oricărui conflict de la echipă.

Însă poate că tocmai acţiunea în forţă a patronului a tulburat şi mai rău apele, iar la cabine s-a ajuns chiar la bătaie. Momente de-a dreptul ruşinoase petrecute la un club care ţine foarte mult la imagine.

Scenele incredibile s-au petrecut la ceva timp după fluierul final şi au fost surprinse de sârbi.

În incidentul de la vestiare sunt implicaţi juristul Ioan Ivașcu şi kinetoterapeuții Viorel Boncoi și Radu Pralea. Pe imaginile filmate se aud înjurături, iar o voce strigă să nu se mai lovească. Lucruile s-au calmat doar după intervenţia oamenilor de ordine care i-au despărţit pe bătăuşi.

Marius Şumudică şi Marian Copilu, demişi. Dan Petrescu, posibil viitor antrenor al ardelenilor

La finalul partidei retur cu formația sârbă, Radu Naum, moderatorul emisiunii Fotbal Club, de la Digi Sport, a dezvăluit că patronul de la CFR Cluj, Ioan Varga, a anunțat că Marius Șumudică, întreg staff-ul său și președintele clubului, Marian Copilu, au fost demiși.

Iar cea mai plauzibilă variantă de anbtrenor ar fi o revenire a lui Dan Petrescu, care s-ar afla la al treilea mandat la echipa alături de care a câştigat trei titluri de campioan al României.

Reinstalarea lui este facilitată de plecarea președintelui Marian Copilu, oficialul cu care antrenorul nici nu mai vorbea în ultima perioadă la echipă.

A doua zi, Marius Șumudică nu a fost primit la antrenament. Portarii nu i-au dat voie să intre în baza de pregătire.

Duminică, de la ora 21:00, este programat derby-ul CFR Cluj-FCSB, în direct pe Digi Sport 1 digisport.ro.

Etichete: liviu ciobotariu , bataie cfr cluj , denis ciobotariu , marian copilu , nelu varga


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
O olandeză cu depresie va fi eutanasiată, pentru că „nu mai poate face față”. Are doar 28 de ani

O olandeză de 28 de ani, sănătoasă din punct de vedere fizic, a decis să fie eutanasiată, pentru că - spune ea - nu mai poate lupta cu depresia, autismul și cu tulburarea Borderline.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Barcelona nu mai stă la discuții: îi reziliază contractul fotbalistului pe care a plătit 36.000.000€. Anunțul spaniolilor

Video&Foto Cum s-a comportat Dan Șucu la finalul meciului dintre Rapid și Universitatea Craiova

A făcut 5-4 în minutul 90+5 și a scris istorie! Echipa care, după 121 de ani, va juca în premieră în cupele europene

Angajata lui Gigi Becali de la FCSB nu s-a mai ferit și a spus totul: ”Era o povară”. Acum vede lucrurile diferit

Au mers la teatru, dar comportamentul lor a fost inacceptabil! Spectatorii au cerut să fie dați afară: ”Erau chiar lângă noi”

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Exclusiv ”Ancelotti e numărul 1. L-a depășit pe Guardiola” / ”Am văzut pasa anului”. Concluziile serii după magicul Bayern-Real 2-2

Carlo Ancelotti a spus lucrurilor pe nume, după Bayern Munchen - Real Madrid 2-2

Foto MM Stoica n-a mai răbdat și i-a răspuns lui Tudorel Stoica. ”Trăiești o mare dezamăgire”

Reacția presei din Spania, după Bayern Munchen - Real Madrid 2-2

Citeşte şi

Video Sepsi a acuzat arbitrajul din partida cu CFR, după ce a avut doi eliminați: ”Ne-am obișnuit, așa e la noi!”

Nelu Varga a făcut anunțul, după ce Cristi Manea a prins cale liberă către Galatasaray

PEROZO tânără a creat isterie în mediul online după ce a dezvăluit de ce îi plac bărbații în vârstă: „Mă simt în siguranță”

FILM NOWFiicele lui Nicole Kidman, apariție rară pe covorul roșu alături de mama lor. Puștoaicele au atras toate privirile

Situație ”explozivă” la națională înainte de EURO 2024! Jucătorul român riscă să rateze turneul final din Germania citeşte ştirea pe Prosport.ro

Simona Halep, invitată să joace la Paris! Anunțul surprinzător al francezilor. Cum va reacționa românca citeşte ştirea pe ziare.com

Toți șoferii care au asta în mașină iau amendă 2.900 lei și permisul suspendat. Se confiscă pe loc citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Lady Gaga, în fustă scurtă de tenis, la sport cu iubitul. Solista și Michael Polansky își trăiesc iubirea discret

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Lady Gaga, în fustă scurtă de tenis, la sport cu iubitul. Solista și Michael Polansky își trăiesc iubirea discret

Digi World

O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

Digi Animal World

Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”