Gigi Becali este patronul FCSB / Foto: Digi Sport

Exclusiv Becali a făcut lista de achiziții la FCSB! Vrea doi internaționali de tineret din Liga 1! Atacantul pe care l-a ofertat

14.01.2020, 23:44
  • SuperLiga: Farul - Sepsi, vineri, 20:00, DGS 1

  • Liga 2, play-off: Șelimbăr - Gloria Buzău, vineri, 17:00, DGS 1

Gigi Becali a anunțat doi jucători din Liga 1 pe care i-ar lua la FCSB, în acest moment. Finanțatorul roș-albaștrilor a recunoscut că îi dorește pe Andrei Chindriș, de la FC Botoșani, și pe Virgil Ghiță, de la Viitorul. Ambii sunt fundași centrali și internaționali U21.

Becali vrea să achiziționeze doar jucătorii tineri și de viitor, pe care să-i poată vinde mai departe și a anunțat că ”a luat toată crema fotbalului românesc”. Finanțatorul FCSB susține că a vorbit deja cu Gică Hagi pentru Ghiță, dar acesta l-a refuzat momentan.

Eu am luat crema fotbalului românesc. La ora asta nu mă mai interesează niciunul. Mă interesează doar unul de la Botoșani, Chindriș, și Ghiță, fundașul central de la Viitorul.

Pentru că eu cumpăr doar tineri. Am vorbit acum câteva luni de zile cu Gică și mi-a zis că nu discutăm de Ghiță, acum”, a anunțat Gigi Becali la Digi Sport Special.

Cine este Andrei Chindriș

Născut la Cluj, Chindriș a evoluat la juniorii celor de la ”U”, de unde a fost cumpărat de Botoșani. Moldovenii l-au împrumutat ulterior la Clinceni și la Miroslava. Fundașul central a revenit la echipa lui Valeriu Iftime în vara lui 2018 și a reușit să se impună ca titular la formația pregătită de Marius Croitoru.

21 de ani are Andrei Chindirș.

650.000 de euro este cota de piață a lui Chindirș, conform transfermarkt.com.

Cine este Virgil Ghiță

Născut la Pitești, Ghiță a început fotbalul în localitatea natală, de unde a fost luat de Academia Hagi. Acesta a făcut pasul către Viitorul în 2017 și este unul dintre jucătorii pe care Gică Hagi vrea să încaseze o sumă frumoasă de bani.

21 de ani are Virgil Ghiță.

1.000.000 de euro este cota de piață a lui Ghiță, conform transfermarkt.com.

Gigi Becali îl vrea și pe Adrian Petre

Un alt jucător pe care a pus ochii Gigi Becali este Adrian Petre. Finanțatorul FCSB vrea să-l repatrieze pe atacant din Danemarca, asta după ce roș-albaștrii au rămas fără un număr 9 veritabil.

Am o ofertă de 800.000 de euro plus 20% și eu le-am zis 500.000 de euro plus 10%, deci suntem aproape. El cred că vrea să vină. Nu am negociat eu, MM a negociat cu el”, a anunțat Gigi Becali la Digi Sport Special.

FCSB a rămas fără atacant după ce Gigi Becali a renunțat la Lukasz Gikiewicz, Juvhel Tsoumou, Ioan Hora și Harlem Gnohere. Astfel că Bogdan Vintilă are nevoie de un număr 9.

21 de ani are Adrian Petre. Acesta va împlini 22 de ani pe 11 februarie.

1,3 milioane de euro este cota de piață a lui Adrian Petre, conform transfermarkt.com.

Gigi Becali a făcut curățenie la FCSB

În altă ordine de idei, Gigi Becali a făcut curățenie la echipă. FCSB s-a despărțit deja de 5 jucători, dintre cei aflați pe ”lista neagră”. Gigi Becali a renunțat  la: Bozhidar Chorbadzhiyski, Juvhel Tsoumou, Ioan Hora și Thierry Moutinho. În urmă cu ceva timp și-a reziliat contractul și polonezul Lukasz Gikiewicz. Harlem Gnohere se va transfera în Arabia Saudită, iar Gigi Becali vrea să scape și de Diogo Salomao, Claudiu Belu și Alexandru Stan, jucătorii cărora nu le-a permis să meargă în cantonament.

150.000 de euro, pe lună, este suma pe care o economisește omul de afaceri, doar din salarii, după ce a făcut curățenie la FCSB. Becali consideră că plătea acei bani degeaba, și a decis să renunțe la jucătorii pe care nu-i folosea.

Etichete: gigi becali , adrian petre , transferuri fcsb , virgil ghita , andrei chindris


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
După ce a câștigat 1 milion $ la loterie, o femeie s-a gândit să mai joace un bilet și a avut o surpriză neașteptată

O femeie care a câștigat 1 milion de dolari la loterie s-a decis după câteva săptămâni să își mai încerce încă o dată norocul și a mai jucat un bilet. A avut parte de o surpriză de proporții.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

La o lună și jumătate de la moartea fostului ei iubit, Aryna Sabalenka ar avea o nouă relație. Milionarul ar fi căsătorit

A cerut-o în căsătorie, apoi, în decurs de doar o săptămână, a fost surprins cu alte trei femei: ”Viața e frumoasă”

Foto Are 38 de ani și a iscat multe discuții după ce s-a aflat ce dietă ține. ”N-ar trebui să te lauzi cu asta”

Nemaiîntâlnit în SuperLigă: 1.000.000 € dacă merge cu FCSB în Champions League! Anunțul lui Gigi Becali

După ce Drăgușin a fost ”uitat” pe bancă 5 meciuri la rând, englezii au răbufnit

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

După ce a promovat cu Parma în Serie A, Dennis Man a spus care este obiectivul lui

Răsturnare de situație! Thomas Tuchel ar putea continua la Bayern Munchen și din vară: ce a spus antrenorul

Reacția lui Marco Reus, după ce a fost anunțată plecarea sa de la Borussia Dortmund: ”Am lămurit lucrurile”

Exclusiv George Copos lasă de înțeles că Mircea Lucescu vrea la Rapid. ”E unic! L-aș aduce cu ochii închiși”

Citeşte şi

Fotbalistul dorit de Gigi Becali ar fi perfect pentru FCSB: ”E top! Își poate arăta calitățile mai bine acolo”

Mircea Sandu, mesaj pentru Gigi Becali după ce FCSB a câștigat titlul: ”Chiar dacă s-a oferit la Liverpool, e greu”

PEROZCum arată Adelina Pestrițu în costum de baie, după ce a renunțat la implanturile mamare. Vedeta are o siluetă de invidiat

FILM NOW"A fost un dezastru. Lui Dwayne nu-i păsa deloc". The Rock ar fi întârziat deseori și 7-8 ore la filmările de la "Red One"

Adrian Șut, poate fi primul transfer de milioane pe care Gigi Becali îl face! Clubul de tradiție din Spania vrea să-l cumpere citeşte ştirea pe Prosport.ro

Mihai Mărgineanu a rămas șocat de ce a văzut în Vama Veche: "Bă, voi știți ce mai fac copiii voștri?" citeşte ştirea pe ziare.com

Pensia pe care o primește Rică Răducanu. Ce sumă încasează în fiecare lună citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Delia, în costum de baie asortat cu o cagulă tricotată cu coarne, în piscina de acasă. Nu-i pasă de gura lumii și trăiește cum îi place

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Delia, în costum de baie asortat cu o cagulă tricotată cu coarne, în piscina de acasă. Nu-i pasă de gura lumii și trăiește cum îi place

Digi World

Ce se poate întâmpla dacă mânânci prea multe ouă. Avantajele și dezavantajele consumului de ouă

Digi Animal World

Un câine s-a trezit în miezul nopții ca să păzească jucăriile spălate și lăsate la uscat în balcon: ”Se temea să nu-i fie furate!”