Stadionul Steaua, luminat / Foto: captură youtube @SteauaTV

Video Exclusiv Becali anunță câte meciuri vrea să joace pe Ghencea și suma uriașă așteptată din bilete

articol scris de Digi Sport
12.07.2023, 10:56
  • Baraj SuperLigă: Botoșani - Mioveni, vineri, 20:00, DGS 1

  • Media: Digi Sport Special, vineri, 22:00, DGS 1

Gigi Becali (65 de ani) a primit cu satisfacție imensă decizia Ministerului Apărării ca FCSB să poată închiria Stadionul Ghencea, pentru prima dată de la construirea noii arene.

Hotărârea i-a dezamăgit crunt pe suporterii celor de la Steaua, oameni care au trecut alături de echipa Armatei și au susținut gruparea în ligile inferioare, iar acum se simt trădați de conducătorii de la CSA Steaua.

Becali vrea să scoată 500.000 de euro din bilete la fiecare meci din Ghencea. El susține că nu vrea să joace mai mult de 6-7 meciuri pe sezon în Ghencea

Becali deja face calcule financiare pentru că pe lângă satisfacția obținerii unei asemenea victorii, el vrea să facă și o rețetă financiară importantă.

Pe de altă parte, patronul FCSB-ului anunță că nu are de gând să joace toate meciurile de pe teren propriu pe Stadionul Ghencea.

Vor să facă pe bătaie? Să se bată cu Peluza Nord atunci.

Eu știu că Ciolacu a spus în ședința de Guvern să se revină la normal cu FCSB și Ghencea, că e anormal ce se întâmplă.

O să jucăm în funcție de rețeta financiară. Cu Dinamo jucăm acolo. Jucam pe Arena Națională dacă era liber, nu mai era scandalul ăsta. Eu nu vreau să fac ceva ostentativ, pe vremuri mai instigam și eu, că voiam să le demonstrez. Acum, nu mai vreau.

Eu nu vreau să pun monopol pe stadionul lor, n-o să jucăm doar acolo, doar câteva meciuri, cinci-șase meciuri.

Probabil cât a plătit atunci echipa națională. Cât este legea, plătesc, cât spune legea. Dacă legea spune că e 7 lei, dau 7 lei. Vom pune niște prețuri în așa fel încât să fie atractive, ca să câștigăm bani.

Dacă nu-i atractiv, nu cumpără oamenii și nu mai câștig bani. Pun prețuri ca să fie plin stadionul, să fac bani. Pun prețuri mijlocii, ca să fac bani mulți. Vreau să iau și eu 400-500.000 de euro”, a declarat Gigi Becali la Fotbal Club.

FCSB-Dinamo este programat sâmbătă, d ela ora 21:30, meci transmis în direct pe Digi Sport 1, pe aplicația Digi Sport și pe siteul digisport.ro pe teritoriul României.

Video cu intervenția lui Gigi Becali la emisiunea Fotbal Club, după ce Ministerul Apărării a acceptat să închirieze stadionul celor de la FCSB

Etichete: gigi becali , stadionul steaua , fcsb ghencea


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Motivul tulburător pentru care bărbatul dispărut și găsit în viață după 27 de ani, la doar 100 de metri de casa lui, nu a cerut ajutor

Un tânăr care a fost răpit în urmă cu 27 de ani și a fost găsit acum, în viață, în beciul vecinului său, la doar 100 de metri de casă, nu a strigat după ajutor din cauza unui motiv tulburător, scrie presa algeriană.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Exclusiv Ilie Dumitrescu a văzut ipostaza cu ”pătrățelele” fotbaliștilor de la Corvinul și a reacționat: ”Vrei să-ți spun ceva?”

Presa din Grecia, tranșantă după ce PAOK-ul lui Lucescu a ajuns să aibă titlul la mâna ei: "La gunoi!"

Foto A "măcelărit" imnul în fața a 70.000 de oameni și a ajuns să fie batjocorit în întreaga țară: "Retrage-te!"

Ofertă de 1.3 milioane de euro pentru Louis Munteanu! Ce urmează pentru atacant

Dennis Man a solicitat 2.000.000€: clubul urgentează negocierile

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

”Poate ajunge FCSB în grupele Ligii Campionilor?” Helmut Duckadam a dat răspunsul printr-un singur cuvânt

Lovitură de teatru la Barcelona: Xavi, ca și dat afară!

Pus la zid în întreaga țară după ce a "măcelărit" imnul Italiei, Al Bano a reacționat

”Întăriri” pentru Real Madrid în finala Champions League

Citeşte şi

Exclusiv Întrebat dacă ar semna cu FCSB, antrenorul care a uimit pe toată lumea a dat imediat răspunsul

Atenție, Gigi Becali! Cum poate rămâne FCSB fără antrenor: ”E visul lui!”

PEROZO femeie și fiica ei au fost date afară dintr-un supermarket, din cauza felului în care erau îmbrăcate: „Mi s-a părut ridicol!”

FILM NOWCum arată Eva Green la 18 ani de când a fost fată Bond. A făcut furori în două apariții în aceeași zi la Cannes

Tatăl lui Luca Mihai, mărturie de impact: „Nu am mai spus asta, trei zile băiatul meu a fost între noi și alt Pământ!” citeşte ştirea pe Prosport.ro

WTA Roma: Sabalenka promite "răzbunare" în fața lui Swiatek. "Cu ajutorul vostru, o să o înving" citeşte ştirea pe ziare.com

Autorizațiile de construire pot fi anulate ușor, la ce trebuie să fii atent. Exemplul din București, valabil în toată România citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Antonia, într-o salopetă descheiată până la abdomen, "asortată" cu o atitudine de femme fatale. "Pur și simplu perfectă"

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Antonia, într-o salopetă descheiată până la abdomen, "asortată" cu o atitudine de femme fatale. "Pur și simplu perfectă"

Digi World

A dat peste o adevărată comoară într-o unitate de depozitare abandonată pe care a dat 410 $. Profitul e unul fabulos

Digi Animal World

Momentul când o veveriță însetată se ține după un turist pentru a primit o gură de apă: „E atât de neajutorată”