Gigi Becali și Răzvan Burleanu / Foto: Colaj Digi Sport

Video Exclusiv Becali continuă războiul cu Burleanu: ”Tu vorbești?” Cine poate scoate fotbalul românesc din groapă: ”Vino, bă, și salvează”

articol scris de Digi Sport
01.07.2023, 23:48
  • Baraj SuperLigă: Botoșani - Mioveni, vineri, 20:00, DGS 1

  • Media: Digi Sport Special, vineri, 22:00, DGS 1

Gigi Becali (65 de ani) a lansat un nou atac nemilos la adresa președintelui Federației Române de Fotbal, Răzvan Burleanu (39 de ani).

Patronul de la FCSB continuă astfel războiul pornit în urmă cu câteva zile, când a vrut să formeze o coaliție împotriva regulii under-21, cea care obligă echipele din SuperLiga României să folosească un jucător sub 21 de ani pe toată durata partidelor din campionat.

Gigi Becali: ”Sunt chestii de abuz în serviciu, de tiranii, niște mizerii!”

Faptul că anumite echipe s-au împotrivit, dar și reacția dură a lui Răzvan Burleanu, l-au făcut pe Gigi Becali să ”explodeze”.

Gigi Becali l-a acuzat pe președintele FRF că a fost numit în mod abuziv la Federația Română de Fotbal și că a modificat regulamentele după bunul său plac.

Totodată, finanțatorul de la FCSB a sugerat că Răzvan Burleanu nu mai este dorit la FRF, însă actualul președinte ”ține cu dinții” de această funcție.

Acum, repede, trebuie vreo două milioane. Nu ne jucăm cu milioanele! Alții spun ’cum să dai tu două milioane?’ Sunt două milioane de euro, tu ai avut vreodată două milioane în viața ta? Când ai venit la FRF nu aveai nici 17 euro! Eu trebuie să respect ordinele tale? Ai ceva la bibilică, în cap?

Dacă nu știam valoarea și pierdeam noțiunea banului, ajungeam ca mulți oameni de afaceri care au ajuns faliment și în depresii. Eu tot timpul am avut mulți bani, că așa mi-a dat Dumnezeu, dar am știut ce înseamnă și cinci mii, și zece mii și milionul. Nu am fost zgârcit niciodată, dar am știut valoarea banului.

Acum, să vedem, e posibil ca locul doi să fi fost mai bun decât primul loc. Vom ști la calificări, dacă se califică FCSB, iar CFR și Farul nu se califică în grupe, înseamnă că e bine așa. Eu trebuie să repet, pentru că se uită. Sunt niște oameni care spun că am trei posibilități sau să îmi iau jucăriile.

Tu vorbești de jucării? Eu am adus 200 de milioane, tu nu ai adus nici 200 de lei. Eu am adus 200 de milioane de euro din calificări și vânzări de jucători. I-am adus în țara românească, i-am băgat în banca din România și am dat la ei, la jucători, la angajați. Aproape o sută de milioane, taxe și impozite.

Tu nu ai produs 17 euro în viața ta și îi spui unuia care a adus 200 de milioane de euro să își ia jucăriile? Du-te, bă, că jucăriile alea sunt ale mele, cu sudoare. Când ai venit, aveai un hârb de mașină! Domn'le, ’caracter infracțional’, dar ce, mă, am evadat de la pușcărie și am furat bicicleta?

El așa a zis, că am caracter infracțional! Voi nu știți la ce mă refer, dar să audă el. Băi, nu am evadat și am furat bicicleta. Dacă un copil e atât de obraznic... Păi, stai, bă, copil obraznic, El schimbă regulile cum vrea el, mărim mandatele, îi dă putere Securitatea și face ce vrea cu fotbalul românesc.

Atunci, hai să vedem, hai să facem plângeri de abuz în serviciu. Cum să fii tu singurul candidat? Ce ai făcut să fii singurul candidat? Sunt chestii de abuz în serviciu, de tiranii, de niște mizerii pe care le fac ei acolo. Niciunul din Generația de Aur nu calcă la Federație.

Vine Stoichiță și comandă Federația. Îl știu pe Stoichiță, nu e băiat rău, dar nu e atât de mare conducător să comande! Vine Rotaru și face schimbările la echipa națională. E posibil asta, a ajuns o batjocură echipa națională? Se sistem ai tu? Tu nu ai niciun sistem! Nu te mai suportă nimeni la echipa națională și o ții cu forța! Ce înseamnă asta?”, a declarat Gigi Becali la emisiunea Liga Digi Sport.

Gigi Becali: ”Gică Popescu, vino, bă, și salvează, că doar tu poți!”

Omul de afaceri a numit și persoana care i-ar putea locul lui Răzvan Burleanu. În opinia patronului de la FCSB, Gică Popescu este singurul care ”poate salva” fotbalul românesc.

Trebuie făcut ceva, nu știu! Gică Popescu, vino, bă, și salvează, că doar tu poți! La ce influență au acum, e posibil ca nici Gică Popescu să nu câștige în fața lui, în sclavagismul ăsta numit România.

Nu mai are putere Securitatea, la revedere, a plecat securitatea lui Băsescu. Nu sunt scenarii, dacă au dat pușcării cum au vrut ei.

Ia-l pe judecătorul Marino, care e la pensie și care e prietenul meu bun de tot. Putea să îmi dea suspendare, dar, în loc să îmi dea suspendare, mi-a dat șase luni. I-a spus vărului meu ’Ce să fac, mă?

M-au distrus, au venit peste mine și mi-au spus că îl iau pe frate-miu. Ziceau să îi mai dau lui Gigi spor de pedeapsă încă doi ani!’. Întrebați-l pe Marino, că acum e la pensie, nu îi mai e teamă! Ei voiau să îmi dea 6-7 ani de pușcărie, mizerabilii!”, a mai spus patronul de la FCSB.

Răzvan Burleanu, răspuns dur pentru Gigi Becali

Printre altele, conducătorul fotbalului românesc a menţionat că visează să trăiască într-o Românie în care în prim-plan nu vor mai fi oameni cu profil de infractori, ci oameni educaţi.

De asemenea Răzvan Burleanu i-a turnat "sare pe rană" lui Gigi Becali, în câteva cuvinte: "A ratat oportunitatea de a-şi transforma propriul club în cel mai important din regiunea noastră".

"Nu trebuie considerat domnul Becali emblematic pentru ceea ce înseamnă fotbalul românesc în prezent sau în viitor. Domnul Becali nu mai este un partener instituţional, ca persoană fizică, pentru noi ca federaţie şi pentru cele mai multe din cluburi din România.

Cred că într-o societate normală, un om care prejudiciază statul, care merge la închisoare şi care nu învaţă nimic din greşelile sale cu siguranţă e un om pierdut. Şi pentru lumea aceasta, dar şi pentru lumea cealaltă în care crede domnul Becali. Cred că domnul Becali a ratat oportunitatea să tacă.

De asemenea, a ratat oportunitatea de a-şi transforma propriul club în cel mai important din regiunea noastră. Acest club (n.r - FCSB) ar fi avut potenţialul să rivalizeze constant cu cluburi din regiunea noastră, precum Steaua Roşie Belgrad sau Dinamo Zagreb.

Acest club ar fi putut să aibă venituri de 4-5-6 ori mai mari. Sunt sigur că acest club, cu un alt management, ar fi avut cu siguranţă un alt viitor", a declarat Răzvan Burleanu.

Etichete: frf , gigi becali , razvan burleanu , fcsb , regula under 21


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Avertisment după ce o dansatoare a murit sufocată în timp ce avea relații intime cu iubitul ei

Un medic legist a emis un avertisment după ce o anchetă a stabilit că o femeie a fost strangulată de iubitul ei, în timp ce întrețineau relații intime.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Foto Ianis Hagi, lovit în față de Vinicius Junior! Gestul făcut imediat apoi de starul lui Real Madrid

Reacția "Împăratului" Fatih Terim, după ce Răzvan Lucescu l-a bătut a 3-a oară la rând: "Trebuie s-o spun!"

Exclusiv Ilie Dumitrescu a văzut ipostaza cu ”pătrățelele” fotbaliștilor de la Corvinul și a reacționat: ”Vrei să-ți spun ceva?”

Video Victorie istorică! Corvinul Hunedoara a câștigat Cupa României, după ce a învins-o pe Oțelul la penalty-uri

Presa din Grecia, tranșantă după ce PAOK-ul lui Lucescu a ajuns să aibă titlul la mâna ei: "La gunoi!"

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Exclusiv Surpriză! Jucătorul de la FCSB văzut în lotul României la EURO 2024

Video Exclusiv Helmut Duckadam a aflat ce antrenor aduce Rapidul și a făcut gluma serii

Allegri, OUT! Juventus și-a ales viitorul antrenor

45.000.000€ pentru "Messi al Turciei"! Real Madrid s-a decis pe loc

Citeşte şi

Exclusiv Întrebat dacă ar semna cu FCSB, antrenorul care a uimit pe toată lumea a dat imediat răspunsul

Ajunge la FCSB în vară, dar riscă să nu joace: ”Îi lipsesc multe”

PEROZO femeie și fiica ei au fost date afară dintr-un supermarket, din cauza felului în care erau îmbrăcate: „Mi s-a părut ridicol!”

FILM NOWCum arată Eva Green la 18 ani de când a fost fată Bond. A făcut furori în două apariții în aceeași zi la Cannes

Adrian Mititelu a început revoluția la FC U Craiova: a semnat cu 5 fotbaliști! Detalii secrete din Bănie citeşte ştirea pe Prosport.ro

Simona Halep a vorbit despre finalul carierei: ”Vreau să mă retrag de pe teren” VIDEO citeşte ştirea pe ziare.com

ITP la 6 luni pentru acești șoferi români, s-a schimbat legea. Care sunt mașinile vizate citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Fustă foarte scurtă, top minuscul și cizme cu toc cui, atuurile vestimentare pe care mizează Alexandra Stan. Dans senzual pe Instagram

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Fustă foarte scurtă, top minuscul și cizme cu toc cui, atuurile vestimentare pe care mizează Alexandra Stan. Dans senzual pe Instagram

Digi World

A dat peste o adevărată comoară într-o unitate de depozitare abandonată pe care a dat 410 $. Profitul e unul fabulos

Digi Animal World

Momentul când o veveriță însetată se ține după un turist pentru a primit o gură de apă: „E atât de neajutorată”