Mihai Mincu și Gigi Becali / Foto: captură Digi Sport

Becali e convins că i-a servit o lecţie lui Mihai Rotaru, de la Universitatea Craiova, şi îşi ameninţă jucătorii"

06.08.2020, 13:07
  • Liga 2: CS Mioveni - Csikszereda, joi, 17:00, DGS 1

  • Premier League: Chelsea - Tottenham, joi, 21:30, DGS 1

Gigi Becali nu are niciun regret că a folosit şase copii între 16 şi 18 ani la meciul FSB-CFR Cluj, scor 0-2, şi crede că i-a servit o lecţie lui Mihai Rotaru, acţionarul Universităţii Craiova.

Reacţia aceasta o contrazice pe cea în care spunea că pe finalul campionatului va trimite pe teren cea mai bună formulă, că nu există ca el să precedeze la fel cum au făcut oltenii acum trei ani, când personal cerea scoaterea Universităţii din Liga 1.

Becali e fericit că şi-a testat copiii în meciul cu CFR Cluj şi anunţ că anul viitor va spulbera campioana şi pe Universitatea Craiova

CFR Cluj nu scapă nici ea de vorbele acide ale patronului de la FCSB şi este numită "o campioană desculţă".

Chiar dacă a pierdut cinci campionate la rând, Becali este sigur că sezonul viitor echipa antrenată fizic de Thomas Neubert va spulbera orice adversar. Dar pentru asta are nevoie de jucători dispuşi la orice sacrificiu pentru a se pregăti sub comanda neamţului.

Dacă CFR a bătut în meciul direct, atunci înseamnă că a fost mai buna decât Craiova, dar CFR îmi pare o campioană desculță. Aţi văzut şi voi cât s-a chinuit CFR cu copiii noştri de la echipa a doua. Nu mă intereseaza că Mihai Rotaru a pierdut titlu.

Cred că şi-a primit lectia meritată şi a vazut şi el cum este să joci cu copiii în meciurile în care speri ca adeversarul tău în lupta pentru titlu să se încurce. Am vrut să dăm şi noi şansa la cei tineri să joace aşa cum au făcut şi ei în meciul ăla cu Viitorul", a declarat Gigi Becali pentru ProSport.

Becali: "Cine nu poate să lucreze cu Neubert să ridice mana acum"

"Nu mă credeți? Dar gata, de la anul CFR şi Craiova nu vor mai mişca în fața noastră şi le transmit jucătorilor mei că nu voi mai accepta să aibă parcursul din acest campionat.

Cine crede că nu poate să lucreze cu Neubert să ridice mâna de acum, iar cine vrea să se apuce de serios de treabă, atunci va avea toată susținerea mea. Vintilă a plecat şi nu vreau să mai aud nicio vorbă şi nicio scuză despre el

Etichete: gigi becali , mihai rotaru , fcsb cfr , becali rotaru


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
"Nu există așa ceva". Reacția unui bărbat din Cehia la o terasă din România unde i s-au pus pe masă cârnați și mici

Turiștii care au ajuns în vestul țării, la Băile Felix, s-au bucurat de o baie în piscină, dar și de petrecerea cu spumă. Nu a lipsit nici mâncarea tradițională, gazdele au pregătit un adevărat festin pentru turiștii veniți din toate colțurile țării și chiar de peste hotare.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Femeia care și-a cumpărat un avion pentru a nu mai plăti mereu două locuri a intrat pe teren și internetul ”a explodat”

Vestea primită de Horațiu Moldovan! Decizia luată de Atletico Madrid

Carlo Ancelotti a spus lucrurilor pe nume, după Bayern Munchen - Real Madrid 2-2

Reacția lui Gianluigi Buffon, după ce Man și Mihăilă au promovat cu Parma în Serie A

Video Bayern - Real Madrid 2-2. Vinicius a reușit o ”dublă” și finalista Champions League se va decide în Spania!

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

"Pleci de la FCSB?" Ce răspuns a dat Risto Radunovic în presa din Muntenegru

Video Alex Mățan s-a calificat în finala Ligii Campionilor! A reușit două pase de gol și a fost eroul echipei

Exclusiv Dan Șucu, ironizat după cea mai recentă decizie de la Rapid. ”Gigi Becali are un concurent”

Cei de la Gazzetta dello Sport, ”vrăjiți” de Dennis Man! Topul în care românul e primul

Citeşte şi

Video Exclusiv Mihai Rotaru și Decebal Rădulescu, dialog încins la TV. ”Un mincinos patologic. Rapidist frustrat” / ”Nu vă e rușine?”

Exclusiv Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă și a spus cu cine a discutat înainte de a-l numi la Craiova

PEROZElizabeth Hurley, irezistibilă într-o rochie minusculă din dantelă și latex. "Nu ieși așa în public pentru că o să provoci accidente"

FILM NOWPierce Brosnan, transformat total pentru cel mai nou film al său. Cum arată fostul James Bond, în imaginile surprinse pe platourile de la „Giant”

Dat afară de Gică Hagi, Constantin Budescu s-a refugiat în vila de peste 500.000 de euro pe care o are la Ploiești citeşte ştirea pe Prosport.ro

Ronnie O'Sullivan, eliminat! Surprize mari la Campionatul Mondial de snooker, n-a mai rămas niciun jucător din Top 10 citeşte ştirea pe ziare.com

S-a schimbat legea RCA pentru toți șoferii din România, o lovitură fără precedent pentru români citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Oana Radu susține că două luni a dormit pe unde a apucat, după divorț, din cauza fostului soț. "Mi-au dispărut lucruri personale"

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Oana Radu susține că două luni a dormit pe unde a apucat, după divorț, din cauza fostului soț. "Mi-au dispărut lucruri personale"

Digi World

Cum să fierbi ouăle de Paște fără să le spargi. Metoda simplă pe care trebuie să o încerci

Digi Animal World

O familie din Mehedinţi a găsit un şarpe în dormitor. Au intervenit jandarmii, iar reptila a fost eliberată în natură