Video Becali: "Eu nu oblig jucătorii să plece. Nu sunt sclavi, sunt slujitori"

27.08.2018, 11:41
  • Liga 2: Gloria Buzău - Unirea Slobozia, marți, 19:00, DGS 1

  • Champions League: PSG - Borussia Dortmund, marți, 22:00, DGS 1

VIDEO Viitorul - FCSB 1-4 | Aflat pe lista posibilelor plecări de la FCSB, Daniel Benzar rămâne deocamdată în lotul lui Nicolae Dică. Mai mult decât atât, în victoria clară obţinută de roş-albaştri la Ovidiu a marcat golul de 3-1, astfel că, pentru moment, discuţiile despre un împrumut la FC Voluntari nu mai sunt de actualitate.

Patronul vicecampioanei, Gigi Becali, recunoaşte că a insistat pentru ca fratele mai mic al lui Romario Benzar să meargă la o altă echipă, unde să joace mai mult, dar nu are nimic împotrivă ca mijlocaşul de 20 de ani să rămână la FCSB.

"Am tot vorbit să îl dăm, dar eu nu oblig jucătorii să plece. I-am zis și lui Meme că poate să rămână dacă vrea. Jucătorii mei nu sunt sclavi, sunt slujitori. El are un contract și trebuie să îl respecte.

Mie îmi place de el, dar cât să joace, la ce fotbaliști avem? Eu zic că e mai bine pentru el să joace. Eu sunt sigur că va fi fotbalist, d-aia și vreau să îl dau, pentru a avea minute, pentru a crește", a explicat Becali, la Digi Sport.

VIDEO: Golul lui Daniel Benzar cu Viitorul

Daniel Benzar a mai fost împrumutat la FC Voluntari şi în a doua jumătate a sezonului trecut, când a marcat două goluri în 12 apariţii pentru ilfoveni.

Etichete: gigi becali , fc voluntari , fcsb , daniel benzar , video viitorul - fcsb


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
O femeie și-a reclamat soțul pentru ce a forțat-o să facă în dormitor. Dar un judecător i-a spus că în căsătorie e permis orice

Un judecător din India i-a respins plângerea unei femei care a spus că soțul ei a forțat-o să aibă relații intime „nenaturale”, întrucât, potrivit legii indiene, nu este ilegal ca un soț să-și oblige soția să întrețină acte sexuale.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

45.000€ pe lună! A cerut cel mai mare salariu din SuperLigă ca să se transfere la FCSB

Foto Radu Drăgușin nu se mai ferește! Cum a fost surprins pe bancă, în timp ce Tottenham pierdea cu Liverpool

Foto ”Ireal”. Donald Trump și un model au provocat indignare prin aparițiile de la Miami: ”Lumea ciudaților”

Foto E gata, FCSB l-a ratat! Camerele l-au surprins chiar înainte să plece la noua echipă

Marius Șumudică a reacționat, după ce Dan Șucu l-a ales pe Mircea Lucescu

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Exclusiv Ziua decisivă în care Dan Șucu trebuie să aleagă antrenorul Rapidului

Au venit primele oferte: Radu Drăgușin poate pleca de la Tottenham după șase luni! Urmează întâlnirea decisivă

Foto ”Ceva mai urât nu există”! A vrut să ”strălucească” la Gala Met, dar ”s-a făcut de râs” + O vedetă, ”imposibil de recunoscut”

Xavi, OUT? Barcelona a stabilit numele antrenorului favorit să preia echipa în 2025

Citeşte şi

Un antrenor din Premier League a întrebat de Gigi Becali

Video Fotbaliștii FCSB-ului au urcat în tribune după eșecul cu Universitatea Craiova! Ce au scandat

PEROZO fostă concurentă la Miss Ecuador, amanta unui baron al drogurilor, ucisă la comandă. Cine se află în spatele asasinatului

FILM NOWSuri Cruise, ca un model pe străzile din NYC, în pantaloni scurți, pulover și adidași. Fiica lui Tom Cruise și a lui Katie Holmes urmează să plece la facultate în toamnă

Transformarea extraordinară a lui Ioan Neculaie, unul dintre cei mai bogați români, după numeroasele operații estetice! citeşte ştirea pe Prosport.ro

Echipa din Cluj transferă un mijlocaș de valoare. Se vor bate la campionat la anul? citeşte ştirea pe ziare.com

Creatura nemaivăzută descoperită într-o peșteră: Are colți ascuțiți ca lamele și solzi puternic crestați pe burtă citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Doja Cat a purtat un cearșaf pe post de rochie, pe străzile din NY. Fanii s-au împărțit în două tabere: Ți-a ales Kanye West ținuta?

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Doja Cat a purtat un cearșaf pe post de rochie, pe străzile din NY. Fanii s-au împărțit în două tabere: Ți-a ales Kanye West ținuta?

Digi World

O iluzie optică a făcut vâlvă pe rețelele sociale. Poți să ”vezi” cele trei creaturi din imagine în 15 secunde?

Digi Animal World

Un câine s-a trezit în miezul nopții ca să păzească jucăriile spălate și lăsate la uscat în balcon: ”Se temea să nu-i fie furate!”