Gicu Grozav a semnat cu Dinamo

Becali i-a oferit lunar 25.000 de euro, dar a refuzat! Explicațiile lui Grozav

05.10.2018, 12:48
  • SuperLiga: Poli Iași - UTA, duminică, 18:15, DGS 1

  • SuperLiga: CFR Cluj - Sepsi, duminică, 21:00, DGS 1

Gicu Grozav (28 de ani) a devenit pentru a doua oară jucătorul lui Dinamo, dar a părut la fel de emoționat la fel ca la prima sa experiență în tricoul roș-lbilor, petrecută în a doua parte a returului de campionat din sezonul 2014-2015. Mijlocașul ofensiv a dezvăluit, printre altele, și de ce a refuzat oferta lui Gigi Becali de a semna cu FCSB, chiar dacă aceasta a fost una de cinci stele. 

”Nu o să pot să merg acolo (nr.: la FCSB) pentru că nu aș dormi liniștit. În țară pot să joc doar la 3 echipe, atât (n.r. - Dinamo, U Cluj și Petrolul), a spus Grozav, la conferința sa de prezentare care a avut loc vineri dimineață.
Becali i-a promis lui Grozav un salariu lunar în valoare de 25.000 de euro, dar fotbalistul a refuzat pentru că inima i-a spus să revină în ”Ștefan cel Mare”, chiar dacă a făcut-o pe un salariu mult mai mic, 10.000 de euro. 

Grozav a mai specificat că pe adresa sa au mai fost alte oferte, toate din străinătate, dar că nu a fost mulțumit de acestea și așa a ajuns să parafeze înțelegerea pe doi ani cu bucureștenii. Dacă nu ar fi ajuns la o înțlegere nici cu Ionuț Negoiță. atunci Grozav era tentat să ”coboare” până în eșalonul secund pentru că își dorea mult să joace.

”Mi-am dorit să rămân afară, am refuzat însă 2-3 oferte și așa s-a ajuns la Dinamo. În țară a fost prima variantă, dacă nu se rezolva asta poate mergeam și în Liga 2. Am o clauză de reziliere, o clauză OK, dar nu vreau să mă gândesc la asta. Mă concentrez la maximum să dau tot pentru Dinamo”, a mai spus Grozav.

Becali a apreciat devotamentul lui Grozav pentru Dinamo și a spus că acest jucător a demonstrat deja că este ”câine adevărat!”. ”E un jucător valoros. Băiatul ăsta e adevărat. Eu am văzut mulți, că sunt albastru-roșu, că sunt alb-roșu, că sunt câini... Bă, dar ăsta e adevărat câine! Dacă i-am dat eu 25.000 pe lună și mi-a zis: «Bai, nea Gigi, iartă-mă...» Nici nu mi-a zis el. Am vorbit cu el, după aia i-a spus lui MM: «Spune-i lui nea Gigi să mă ierte, că am și eu un defect»."

"Adică el e dinamovist prea înrăit și că preferă să meargă el pe zece mii. Îți dai seama cât de adevărat... Tot respectul, adevărat dinamovist!

Mi-a zis: «Domne, eu nu joc la două echipe în România». Dar mie nu-mi spunea, îmi mulțumea. «Mulțumesc, nea Gigi!». Dar îi era rușine să-mi zică. «Spune-i lui nea Gigi să nu mă mai sune, că eu nu joc la două echipe, eu din respect nu-l refuz pe el. Dar la două echipe nu joc. Eu la CFR Cluj și la Steaua nu joc în România»", a mai spus Becali.

Etichete: dinamo , gheorghe grozav , gicu grozav dinamo , grozav a semnat cu dinamo , grozav fcsb , grozav becali , grozav oferta fcsb


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
„Putin nu a ordonat uciderea lui Navalnîi”. Răsturnare de situație în cazul morții disidentului rus

Agenţiile de informaţii americane au stabilit că preşedintele rus, Vladimir Putin, probabil nu a ordonat uciderea politicianului de opoziţie Alexei Navalnîi într-o tabără de prizonieri din Arctica în februarie, a relatat sâmbătă Wall Street Journal, transmite Reuters.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

S-a aflat de ce Parma l-a exclus din lot pe Dennis Man! Anunțul făcut în Italia

Dennis Man, OUT din lotul Parmei. Ce se întâmplă cu internaționalul român în Italia

Promovare! Vor juca din nou în prima ligă, la 8 ani de când au marcat întreaga lume a fotbalului

Foto Mihai Stoica, umplut de sânge la Arena Națională, după ce FCSB a câștigat titlul!

Video FCSB este noua campioană a României! Titlul, asigurat matematic după 2-1 cu Farul

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Cum a numit-o Gică Hagi pe FCSB, după ce a câștigat titlul chiar după victoria cu Farul

Foto Mesajul controversat publicat de FCSB, după câștigarea titlului

Mihai Stoica a spus ce urmează pentru FCSB, după ce a devenit campioană

Reacția lui Florinel Coman, după ce FCSB și-a adjudecat titlul la meciul cu Farul

Citeşte şi

Dinamo e amenințată cu retrogradarea, iar Zeljko Kopic e resemnat: ”Ar fi un miracol să ne salvăm!”

Exclusiv Ionel Dănciulescu nu a iertat pe nimeni după Dinamo - FC Voluntari 1-1

PEROZAvea tot viitorul în față, dar a paralizat de la o supă. În 24 de ore, viața unei tinere de 23 de ani s-a transformat într-un calvar

FILM NOWMichael Douglas sfidează trecerea timpului. Cum reușește actorul să arate atât de bine la aproape 80 de ani: „Arată cu 20 de ani mai tânăr”

Lista tuturor adversarelor pe care FCSB le va întâlni în preliminariile Ligii Campionilor, tur cu tur! citeşte ştirea pe Prosport.ro

FCSB e campioana României după 9 ani! Meciul decisiv, contra lui Gică Hagi citeşte ştirea pe ziare.com

Omul de la care vine expresia "Să moară Cibilan!". Ultimul haiduc al Bucureștilor, de la întors banii cu lopata la o baracă în sărăcie lucie citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Reacția Biancăi, dansatoarea lui Dorian Popa, după ce a fost acuzată că l-a despărțit pe artist de Babs: „În ce filme sunteți?”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Reacția Biancăi, dansatoarea lui Dorian Popa, după ce a fost acuzată că l-a despărțit pe artist de Babs: „În ce filme sunteți?”

Digi World

O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

Digi Animal World

Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”