Gigi Becali, în mașina sa/ foto: Digi Sport

Becali nu glumește! Anunțul de ultimă oră făcut de finanțatorul FCSB! Ce se va întâmpla cu jucătorii de pe ”lista neagră”

10.01.2020, 18:36
  • BASCHET: Fenerbahce - Monaco, miercuri, 20:45, DGS 3

  • Champions League: Borussia Dortmund - PSG, miercuri, 22:00, DGS 1

Gigi Becali a confirmat informațiile oferite de Digi Sport în această dimineață. Adi Popa și Cristi Manea vor merge cu FCSB în cantonament, deși omul de afaceri își dorea să renunțe la ei, iar Thierry Moutinho, Diogo Salomao, Claudiu Belu și Alexandru Stan, se vor pregăti separat dacă nu vor să plece de la echipa pregătită de Bogdan Vintilă.

Becali susține că nu va obliga pe nimeni să plece de la FCSB, dacă nu-și dorește, dar a anunțat că la ultimii patru va renunța cu siguranță în vară.

Manea și Popa vor merge în cantonament cu echipa. Ce să le fac? Eu nu fac împotriva jucătorilor, numai cu înțelegere facem. Nu e obligat nimeni să se ducă la altă echipă. Dacă primesc oferte, eu nu vreau niciun ban, îi las gratis.

Moutinho, Salomao, Belu și Stan nu știu ce fac, e treaba lor, dar nu vor pleca în cantonament alături de ceilalți jucători. Dacă nu vor să plece, nu pleacă. Mai stau cinci luni până li se termină contractele și gata”, a anunțat Gigi Becali la Pro Tv.

Adi Popa și Cristi Manea, salvați în ultimul moment

Adi Popa și Cristi Manea au fost salvați în ultimul moment! Gigi Becali a anunțat că vrea să scape de ei și i-a pus pe lista de transferuri. Bogdan Vintilă îi va lua însă în cantonamentul care va avea loc în Spania, la Marbella.

4 jucători de la FCSB nu au scăpat de furia lui Gigi Becali

N-au scăpat de furia lui Gigi Becali. 4 jucători de la FCSB nu vor face deplasarea în cantonamentul din Spania, care va avea loc la Marbella. Este vorba despre Thierry Moutinho, Diogo Salomao, Claudiu Belu și Alexandru Stan. Aceștia au fost anunțați deja de către conducerea roș-albaștrilor că-și pot căuta echipe.

FCSB, cantonament în Spania, la Marbella

Roș-albaștrii se vor pregăti timp de aproape două săptămâni la Marbella. În Spania, elevii lui Bogdan Vintilă vor disputa patru partide amicale, împotriva celor de la FC Basel 1893, Karlsruher SC, FC Lokomotiv Moscow și Jeonbuk Hyundai Motors FC, ultima echipă fiind proaspăta campioană a Coreei de Sud.

Etichete: gigi becali , adi popa , stan , moutinho , cristi manea , belu , cantonament fcsb , salomao , lista neagra fcsb


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Doi soți români au fost arestați pentru viol în grup în Italia. Ce au descoperit polițiștii în telefonul femeii

Doi soți români au fost arestați în Catania, Italia, fiind acuzați de viol în grup și vătămare corporală, victima lor fiind o tânără din Republica Moldova. Bărbatul de 41 de ani și soția lui de 37 au fost reținuți după ce polițiștii au descoperit în telefonul femeii filmări cu agresiunile sexuale la care a fost supusă tânăra moldoveancă.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Angajata lui Gigi Becali de la FCSB nu s-a mai ferit și a spus totul: ”Era o povară”. Acum vede lucrurile diferit

Femeia care și-a cumpărat un avion pentru a nu mai plăti mereu două locuri a intrat pe teren și internetul ”a explodat”

FCSB revine în Ghencea! ”E semnat contractul cu CSA. Sper să nu se supere MM”

Exclusiv ”A semnat”. Dan Șucu și Victor Angelescu au rezolvat prima ”mutare” pentru sezonul următor

Cristi Chivu, în fața loviturii carierei! Ajax îi propune un contract pe 5 ani

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Live Video&Score Borussia Dortmund - PSG 1-0, ACUM, Digi Sport 1. Fullkurg a deschis scorul împotriva Parisului!

Reacția lui Gianluigi Buffon, după ce Man și Mihăilă au promovat cu Parma în Serie A

Video Cristiano Ronaldo, reușită candidată la golul anului. Comentatorii au fost în delir. ”Dublă” a lui CR7

Parma a promovat în Serie A, iar Dennis Man a avut doar două cuvinte de spus

Citeşte şi

Exclusiv Dinu Gheorghe, mesaj direct pentru Dan Șucu: ”Gigi Becali l-a avertizat”

Fotbaliștii de la FCSB îl așteaptă pe Gigi Becali la sărbătoarea de titlu: ”Ne-am bucura să fie alături de noi”

PEROZElizabeth Hurley, irezistibilă într-o rochie minusculă din dantelă și latex. "Nu ieși așa în public pentru că o să provoci accidente"

FILM NOWPierce Brosnan, transformat total pentru cel mai nou film al său. Cum arată fostul James Bond, în imaginile surprinse pe platourile de la „Giant”

Ultrașii lui Dinamo, mesaj la ceas de seară, în fața stadionului, pentru Andrei Nicolescu: „Cu torțe ne mobilizează...” citeşte ştirea pe Prosport.ro

Ronnie O'Sullivan, eliminat! Surprize mari la Campionatul Mondial de snooker, n-a mai rămas niciun jucător din Top 10 citeşte ştirea pe ziare.com

Toți șoferii care au asta în mașină iau amendă 2.900 lei și permisul suspendat. Se confiscă pe loc citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Oana Radu susține că două luni a dormit pe unde a apucat, după divorț, din cauza fostului soț. "Mi-au dispărut lucruri personale"

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Oana Radu susține că două luni a dormit pe unde a apucat, după divorț, din cauza fostului soț. "Mi-au dispărut lucruri personale"

Digi World

Cum să fierbi ouăle de Paște fără să le spargi. Metoda simplă pe care trebuie să o încerci

Digi Animal World

Un motan degerat, lihnit de foame, a bătut la o fereastră. Ce s-a întâmplat apoi a uimit o lume întreagă