Bogdan Lobonț / Captură: Digi Sport

Bogdan Lobonț s-a enervat la conferința de presă: ”Nu puteți să-mi spuneți asta!”

articol scris de Digi Sport
28.04.2024, 19:19
  • Media: Fotbal Club, vineri, 19:00, DGS 1

  • Baraj SuperLiga: Mioveni - Botoșani, vineri, 20:00, DGS 1

Rapid se pregătește de partida contra Universității Craiova, care va avea loc mâine, 29 aprilie. Partida va începe de la ora 20:30 și va putea fi urmărită pe Digi Sport 1.

Formația din Giulești trece printr-o reală criză de rezultate, care nu s-a rezolvat nici după demiterea lui Cristiano Bergodi și înlocuirea italianului cu Bogdan Lobonț.

  • Rapid este singura echipă din play-off fără victorie. Giuleștenii au înregistrat 5 înfrângeri și un rezultat de egalitate după terminarea sezonului regulat.

Bogdan Lobonț: ”De unde știți voi că băieții sunt cu moralul la pământ?”

Bogdan Lobonț a susținut o conferință de presă premergătoare partidei cu Universitatea Craiova, iar antrenorul Rapidului a prefațat confruntarea contra echipei din Bănie.

După ce a tranșat conflictul cu Ermal Krasniqi, izbucnit în meciul cu Farul Constanța, cel poreclit ”Pisica” și-a pierdut calmul în momentul în care a fost întrebat dacă fotbaliștii Rapidului sunt cu moralul la pământ.

”De unde știți voi că băieții sunt cu moralul la pământ? Cu tot respectul, voi nu cunoașteți situația din interior. Voi sunteți în exterior, nu știți ce se întâmplă la antrenamente, în cantonament.

Eu gestionez instrumentele pe care le am la dispoziție. Nu puteți voi să veniți să-mi spuneți că jucătorii sunt cu moralul la pământ, e doar perspectiva voastră”, a afirmat Bogdan Lobonț la conferința de presă.

Bogdan Lobonț, după conflictul cu Ermal Krasniqi: ”Ceea ce am avut de clarificat cu el am făcut-o atât după meci, cât și a doua zi”

Întrebat în legătură cu gestul lui Ermal Krasniqi, antrenorul Rapidului a afirmat că problema a fost soluționată, iar acesta se bazează în continuare pe serviciile atacantului de bandă din Kosovo.

”Am vorbit cu Krasniqi. Depinde din ce perspectivă o vezi. Poate o vezi din perspectiva comentatorului, a celui ce nu cunoaște dinamicile care sunt în cabină. Eu și Ermal știm ce s-a întâmplat, atât la gestul lui, cât și la ce a urmat. Eu mă bazez pe toți jucătorii care sunt la Rapid, toți jucătorii care sunt sub contract cu Rapid.

Ceea ce am avut de clarificat cu el am făcut-o atât după meci, cât și a doua zi. Că persoanele din afară comentează, eu nu am ce să fac”, a declarat Bogdan Lobonț

Etichete: rapid , bogdan lobont


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
O profesoară va sta la închisoare 13 ani după ce s-a aflat ce i-a făcut unui elev, timp de un an

O profesoară de liceu din Arkansas, care a apărut la o emisiune celebră în SUA după ce elevii i-au făcut o dedicație specială, va merge la închisoare pentru că a abuzat sexual de zeci de ori un copil.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

UEFA i-a transmis un mesaj lui Istvan Kovacs, după finala Europa League! Fanii au reacționat imediat

OUT! După ce a primit 6.000.000 € degeaba, a fost dat afară. Avea lumea la picioare, dar a ajuns să se drogheze

Veste pentru Horațiu Moldovan: ”noul Oblak” pleacă în Premier League pentru 40.000.000€

Gestul făcut de Xabi Alonso după umilința din finala Europa League. S-a dus direct la Istvan Kovacs

Foto Ce lovitură! A refuzat naționala României și a fost convocat de altă țară la EURO 2024

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Anunț categoric făcut de Gigi Becali despre Tudor Băluță

Acum e clar: Kylian Mbappe a cheltuit salariul pe un an și e gata de mutare! Unde va juca

Șefii lui ”U” Cluj, răspuns pentru Gigi Becali. Ce se întâmplă cu Alexandru Chipciu

A venit ”nota de plată” pentru Xavi. Ce sancțiune a dictat UEFA, după scandalul cu Istvan Kovacs

Citeşte şi

Exclusiv Gigi Becali, după ce Neil Lennon a semnat cu Rapid: ”E posibil!”

Neil Lennon a făcut programul! Câte amicale va juca Rapid în vară și unde vor avea loc cantonamentele

PEROZLogodnica lui Jason Statham, val de reacții pe Instagram după ce a postat imagini nud din camera de hotel de la Cannes

FILM NOWAna de Armas, zâmbet dulce pe plajă. Actrița și-a etalat silueta într-o bustieră și fustă mini, în imagini de peste 1,6 milioane de like-uri. „Cât de frumoasă ești!”

Ce lovitură a dat Gigi Becali cu noul transfer de la FCSB: ”El și Rrahmani sunt între primii trei atacanți din România” citeşte ştirea pe Prosport.ro

S-a despărțit de iubit și își caută un partener de călătorie pentru o vacanță în Halkidiki. Ce pretenții are turista din România citeşte ştirea pe ziare.com

Amenzi de până la 15.000 de lei pentru șoferii care uită acest document. Se schimb legea în România citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Antonia și-a pus fanii pe jar cu noile fotografii. Artista, în dresuri transparente și cu decolteul la vedere: „Alex e norocos”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Antonia și-a pus fanii pe jar cu noile fotografii. Artista, în dresuri transparente și cu decolteul la vedere: „Alex e norocos”

Digi World

Semnul de pe unghii pe care nu trebuie să-l ignori: "Ar putea fi o formă gravă de cancer de piele"

Digi Animal World

Șerpii provoacă panică în mai multe orașe din România. Jandarmii intervin pentru a-i îndepărta din mașini, pereți și scări de bloc