Dennis Man este jucătorul lui FCSB, echipă antrenată de Bogdan Vintilă / Foto: Sport Pictures

Bogdan Vintilă a anunțat când va reveni Dennis Man: "Fotbalul este pe primul loc pentru el"

19.10.2019, 11:16
  • SuperLiga: CFR Cluj - Rapid, duminică, 21:30, DGS 1

  • SuperLiga: Petrolul - Oțelul, duminică, 15:30, DGS 1

Bogdan Vintilă, antrenorul de la FCSB, a vorbit, în cadrul conferinței de presă dinaintea meciului dintre Chindia Târgoviște și formația "roș-albaștrilor", despre Dennis Man, cel care s-a accidentat la meciul României U21.

Jucătorul vicecampioanei României a suferit o fractură de sinus maxilar în meciul dintre România U21 și Irlanda de Nord U21, din preliminariile pentru EURO 2021. Jucătorul nu a realizat, pe moment, gravitatea accidentării și a continuat să joace în partida care s-a soldat cu victoria elevilor lui Mirel Rădoi, scor 3-0.

Bogdan Vintilă a fost întrebat despre problema lui Dennis Man și a explicat: "Inițial m-am speriat când am văzut accidentarea lui, dar când am văzut că a revenit, m-am mai liniștit. După joc am aflat că sunt probleme mai grave, dar nu a fost chiar așa de rău cum ne așteptam noi. La antrenamente va reveni cam într-o săptămână.

În momentul ăla nu mai ții cont, ai adrenalina aia a jocului, nu îți mai dai seama. Abia după joc, când îți mai dispare din entuziasm, abia atunci simți, iar asta e valabilă pentru orice accidentare, nu doar la față".

Tehnicianul "roș-albaștrilor a afirmat că Man nu a regretat deloc că a continuat să joace, accidentat fiind: "Nu i-a părut rău că a continuat meciul, fotbalul este pe primul loc pentru el".

FRF a emis un comunicat privind starea de sănătate a lui Dennis Man

FRF a ținut să ofere lămuriri privind starea de sănătatea a lui Dennis Man, în urma accidentării din meciul cu Irlanda de Nord U21. Tânărul jucător de la FCSB a fost dus la spitalul Elias, însoțit de un membru al staff-ului medical al naționalei.

În urma consultului care a avut loc pe teren, s-a constatat că ambele buze sângerau la comisura dreaptă și era prezentă contuzie la maxilar. Fotbalistul a fost tot timpul conștient, cooperant și nu a prezentat semne neurologice, precum stare de amețeală sau pierderea echilibrului. După ce s-a reușit oprirea sângerării, Dennis Man a susținut că poate și dorește să evolueze în continuare.

La pauză, în vestiar, jucătorul nostru a fost din nou consultat de staff-ul medical și a fost cusut la ambele buze. Din nou nu a prezentat semne neurologice și din nou a susținut că dorește să intre pe teren. La finalul partidei, după aproximativ 30 de minute, Man a acuzat cefalee (durere de cap) și, ulterior, greață, moment în care s-a luat decizia de fi transportat la spital pentru investigații, iar acest lucru s-a făcut cu ambulanța SMURD.

Ajuns la spitalul Elias din București, Man, însoțit de un membru al stafului medical, a fost supus unui examen medical cu computer tomograf și unui consult ORL. Verdictul medicilor a fost traumatism cranian ușor cu fractură cu înfundare la nivelul peretelui anterior al sinusului maxilar drept, fără deplasare.

Perioada de repaus nu poate fi estimată în acest moment, urmează să se facă investigații ulterioare. Referitor la această fractură, menționăm că nu putea fi identificată în urma controlului făcut pe teren sau în vestiar”, se arată în comunicatul emis pe frf.ro.

Etichete: bogdan vintila , fcsb , dennis man


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Un român a vrut să fure bani dintr-un bancomat din Italia și a rămas fără o mână

Un român de 36 de ani și-a pierdut un braț în timp ce încerca să fure banii dintr-un bancomat din orașul italian Cattolica, în noaptea de vineri spre sâmbătă.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

E gata să plece la 5.000 km distanță, după ce amanta a născut al doilea copil, iar soția al patrulea. Pe cine ia cu el

Mihai Neșu, adevărul despre divorț: ”Ei nu i-a plăcut niciodată”. S-a spus că soția l-a părăsit după accidentul teribil

OUT de la FCSB, după șapte ani! ”Roș-albaștrii” îi caută deja înlocuitor

Foto Dan Petrescu a reînceput treaba la CFR Cluj, soția, Adriana, a plecat la mii de kilometri. Cine a însoțit-o

Exclusiv A fost dat afară de la FCSB, s-a antrenat singur, iar acum e campion: ”Oamenii nu știu”. Ce urmează pentru fotbalist

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Dan Petrescu: ”Nu vrem să-l ținem aici!”. CFR așteaptă 7 milioane de euro

Barcelona renunță la Robert Lewandowski și i-a găsit deja înlocuitor

Exclusiv ”Cel mai bun din Liga 1” poate retrograda în Liga 2 peste doar o săptămână!

Patronul lui Sepsi a făcut anunțul despre vedeta de 1.600.000€

Citeşte şi

Elias Charalambous a numit echipa pentru care ”ar lăsa-o” pe FCSB: ”Atunci aș merge”

A refuzat-o în 2022 pe FCSB și rămâne ferm în decizia luată: ”Ați văzut ce s-a întâmplat și cu Compagno!”

PEROZCum arată Adelina Pestrițu în costum de baie, după ce a renunțat la implanturile mamare. Vedeta are o siluetă de invidiat

FILM NOWAnne Hathaway, superbă în roșu, într-o rochie fără bretele, cu crăpătură lungă pe picior. E trecută de 40 de ani, dar e neschimbată de două decenii

Patronul din Superligă care se umple de bani de pe urma transferului uriaș pe care-l va face Gigi Becali! „Iau milioane” citeşte ştirea pe Prosport.ro

Au speriat-o de moarte: ce a pățit Iga Swiatek după ce a învins-o pe bielorusa Sabalenka, salvând trei mingi de meci VIDEO citeşte ştirea pe ziare.com

Pensia pe care o primește Rică Răducanu. Ce sumă încasează în fiecare lună citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM „Lady in red”. Rita Ora, în cei mai scurți pantaloni, pe străzile din New York. A captat toate privirile cu ținuta ei

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

„Lady in red”. Rita Ora, în cei mai scurți pantaloni, pe străzile din New York. A captat toate privirile cu ținuta ei

Digi World

O iluzie optică a făcut vâlvă pe rețelele sociale. Poți să ”vezi” cele trei creaturi din imagine în 15 secunde?

Digi Animal World

Un câine s-a trezit în miezul nopții ca să păzească jucăriile spălate și lăsate la uscat în balcon: ”Se temea să nu-i fie furate!”