Bogdan Vintilă este antrenorul FCSB-ului din 2019 / Foto: Digi Sport

Bogdan Vintilă a explicat ce rol va avea Adrian Petre la FCSB: "E un jucător inteligent, se adaptează repede"

21.02.2020, 11:13
  • Liga 2: CS Mioveni - Csikszereda, joi, 17:00, DGS 1

  • Premier League: Chelsea - Tottenham, joi, 21:30, DGS 1

FCSB l-a transferat pe Adrian Petre pe ultima sută de metri, iar antrenorul Bogdan Argeș Vintilă a spus că vârful crescut de UTA poate juca oriunde în compartimentul ofensiv. Tehnicianul vicecampioanei a dat însă asigurări că Petre a fost adus pentru postul de atacant central, unde mai era disponibil doar Gnohere.

Bogdan Argeș Vintilă nu va schimba sistemul după transferul lui Adrian Petre: "Lotul a fost completat cu doi jucători, Adi Petre și Andrei Miron. Cred că ei dau consistență lotului. Cu ei trebuie să devenim și mai buni. Miron a jucat până acum, e pregătit și este posibil să apară în echipă.

Petre este un atacant central. Nu voi schimba sistemul de joc, pentru că în toate sistemele avem atacanți centrali: 4-3-3, 3-4-3, 4-3-1-2. Se poate juca oricum, Petre poate juca în orice post. E un jucător inteligent, care se adaptează repede, dar desigur că noi l-am luat ca atacant central", a spus Bogdan Vintilă, la conferința de presă premergătoare partidei cu Chindia Târgoviște.

FCSB - Chindia e sâmbătă, de la ora 20:00, în DIRECT pe Digi Sport 1 și în aplicația Digi Online. Cele mai importante faze VIDEO sunt în timp real pe digisport.ro.

Bogdan Vintilă: "Noi devenim mult mai puternici la fiecare meci"

Vintilă a vorbit și despre revenirea lui Panțîru, respectiv despre forma slabă a lui Coman: "Nu cred că jocul lui Florinel Coman este afectat de oferte refuzate. El este pe un drum ascendent acum. Va marca, am încredere în el. A avut situații, dar acum va marca. Panțîru poate fi în lot din play-off, se va antrena cu echipa după meciul cu Chindia", a declarat antrenorul FCSB-ului.

Antrenorul FCSB-ului a vorbit și despre starea de spirit a lotului, după eșecul cu Dinamo: "Cred că jucătorii au realizat momentul pe lângă care au trecut, un moment bun (n.r de a se apropia de CFR). Sper ca acest duș rece să ne trezească. Noi avem echipă bună, trebuie doar să o demonstrăm.

Consider că este un joc greu cu Chindia. Și în tur am câștigat greu cu această echipă pe care mulți o consideră mică. Depinde de noi. Dacă am învățat ceva după acest început de campionat, trebuie să punem în practică mâine. Avem valoare, dar trebuie să o punem în practică. Trebuie să câștigăm pentru suporteri, suntem datori față de ei. Am avut un parcurs foarte bun, dar acum nu avem eficiență. Atât. Noi devenim mult mai puternici la fiecare meci. Și cu CFR și cu Dinamo am pierdut cât am jucat în zece oameni", a spus Bogdan Vintilă.

Înaintea ultimei etape din sezonul regular, FCSB se află pe locul 3, cu 43 de puncte. CFR Cluj e lider, cu 49 de puncte, urmată de Craiova, cu 46 de lungimi. Chindia se află pe locul 11, cu 24 de puncte.

Etichete: liga 1 , bogdan vintila , fcsb , adrian petre , adrian petre fcsb


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Doi soți români au fost arestați pentru viol în grup în Italia. Ce au descoperit polițiștii în telefonul femeii

Doi soți români au fost arestați în Catania, Italia, fiind acuzați de viol în grup și vătămare corporală, victima lor fiind o tânără din Republica Moldova. Bărbatul de 41 de ani și soția lui de 37 au fost reținuți după ce polițiștii au descoperit în telefonul femeii filmări cu agresiunile sexuale la care a fost supusă tânăra moldoveancă.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Femeia care și-a cumpărat un avion pentru a nu mai plăti mereu două locuri a intrat pe teren și internetul ”a explodat”

Carlo Ancelotti a spus lucrurilor pe nume, după Bayern Munchen - Real Madrid 2-2

Vestea primită de Horațiu Moldovan! Decizia luată de Atletico Madrid

Lovitura primită de Petrolul Ploiești

Video Bayern - Real Madrid 2-2. Vinicius a reușit o ”dublă” și finalista Champions League se va decide în Spania!

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

”Amenințarea” lui Kylian Mbappe, după ce PSG a pierdut turul cu Dortmund din semifinalele UCL

Răsturnare de situație! Decizia luată de Real Madrid în cazul lui Luka Modric

Edin Terzic îi avertizează pe jucătorii lui Dortmund după victoria la limită cu PSG: ”Va fi o altă poveste în retur!”

Video Exclusiv Mihai Rotaru și Decebal Rădulescu, dialog încins la TV. ”Un mincinos patologic. Rapidist frustrat” / ”Nu vă e rușine?”

Citeşte şi

Fotbaliștii de la FCSB îl așteaptă pe Gigi Becali la sărbătoarea de titlu: ”Ne-am bucura să fie alături de noi”

Victor Pițurcă a auzit că FCSB vrea să joace în Ghecea și i-a dat replica lui Gigi Becali

PEROZElizabeth Hurley, irezistibilă într-o rochie minusculă din dantelă și latex. "Nu ieși așa în public pentru că o să provoci accidente"

FILM NOWPierce Brosnan, transformat total pentru cel mai nou film al său. Cum arată fostul James Bond, în imaginile surprinse pe platourile de la „Giant”

Dat afară de Gică Hagi, Constantin Budescu s-a refugiat în vila de peste 500.000 de euro pe care o are la Ploiești citeşte ştirea pe Prosport.ro

Ronnie O'Sullivan, eliminat! Surprize mari la Campionatul Mondial de snooker, n-a mai rămas niciun jucător din Top 10 citeşte ştirea pe ziare.com

Toți șoferii care au asta în mașină iau amendă 2.900 lei și permisul suspendat. Se confiscă pe loc citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Oana Radu susține că două luni a dormit pe unde a apucat, după divorț, din cauza fostului soț. "Mi-au dispărut lucruri personale"

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Oana Radu susține că două luni a dormit pe unde a apucat, după divorț, din cauza fostului soț. "Mi-au dispărut lucruri personale"

Digi World

Cum să fierbi ouăle de Paște fără să le spargi. Metoda simplă pe care trebuie să o încerci

Digi Animal World

Un motan degerat, lihnit de foame, a bătut la o fereastră. Ce s-a întâmplat apoi a uimit o lume întreagă