Bogdan Argeș Vintilă, la meciul FC Argeș - Chindia / Foto: Sport Pictures

Bogdan Vintilă, avertisment pentru Arnold Garita după FC Argeș - Chindia 1-0: ”Echipa merge mai departe și fără el!”

articol scris de Digi Sport
17.04.2023, 20:21
  • Liga 2: CS Mioveni - Csikszereda, joi, 17:00, DGS 1

  • Premier League: Chelsea - Tottenham, joi, 21:30, DGS 1

FC Argeș s-a impus în fața celor de la Chindia Târgoviște cu scorul de 1-0, în etapa a patra din play-out-ul SuperLigii României.

Înainte de acest succes, piteștenii câștigaseră ultima dată în campionat la data de 30 octombrie 2022, când au învins-o pe UTA Arad, scor 1-0.

Bogdan Argeș Vintilă: ”FC Argeș merge mai departe și fără Vintilă, și fără Garita și fără oricine altcineva!”

Bogdan Argeș Vintilă a mărturisit că este foarte fericit că FC Argeș a spart gheața și a obținut prima victorie după foarte mult timp. Totuși, tehnicianul a subliniat că este un pas mic pentru salvarea de la retrogradare și și-a avertizat elevii să rămână la fel de concentrați, mai ales că au toate condițiile în Trivale.

Îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru această victorie, pentru că ne-a redat zâmbetul, încrederea. Sunt mulțumit de atitudinea lor. Le-am spus că atât timp cât fanii vor vedea că suntem determinați și avem spirit de sacrificiu, vor fi alături de noi. Le mulțumesc pe această cale. E o victorie după mult timp, pe care i-o dedic domnului primar Gentea, care are probleme în familie. Aș vrea să îi aducem puțină alinare în aceste momente. Sunt fericit doar azi.  

Ne așteaptă un joc cu o echipă experimentată, care merită să fie în play-off, Hermannstadt. Este un joc foarte greu pentru noi, trebuie să fim mai bine organizați și mai determinați, dacă vrem să sperăm măcar la un punct. Vom vedea ce putem face să îi refacem cât mai repede pe jucători și să ne pregătim pentru acest joc.

Au fost aceste momente la fiecare meci, dar etapele s-au împuținat și trebuia o victorie cât mai repede. Știam că dacă vom marca nu vom pierde, pentru că avem o organizare defensivă bună. Am reușit să marcăm, îmi felicit jucătorii.

Este liniște la echipă, avem toate lucrurile puse la punct, ne lipsesc doar punctele în clasament. Cei de aici sunt oameni serioși, ne creează toate condițiile, rămâne ca noi să ne ridicăm la nivelul lor și să rămânem în prima ligă”, a spus Bogdan Argeș Vintilă la finalul meciului.

Vintilă a vorbit și despre Arnold Garita, principalul produs de export al formației din Trivale, care a fost implicat recent într-un conflict în timpul antrenamentelor.

Garita și-a lovit un coechipier, motiv pentru care nu a făcut parte din lotul piteștenilor pentru meciul cu Chindia. Vintilă a transmis că deocamdată Garita este sub contract cu FC Argeș, însă a subliniat că FC Argeș poate continua și fără atacantul camerunez.

Garita este un subiect închis pentru mine azi. Vreau să mă bucur și eu de victorie alături de jucători. Este jucător aflat sub contract până în 2024, mai departe vom vedea ce se va întâmpla. Pentru mine contează echipa, nu individul. Poate să te cheme oricum, în momentul în care îmi afectează randamentul echipei sau îmi creează un disconfort în timpul antrenamentului și în vestiar, atunci normal că elimin acea problemă.

Fiecare trebuie să înțeleagă că nu este mai presus decât echipa asta. FC Argeș merge mai departe și fără Vintilă, și fără Garita și fără oricine altcineva. Trebuie să înțeleagă, pentru că altfel se autoexclude. Acest club are o istorie și trebuie să ne ridicăm la nivelul celor care au jucat înainte”, a mai spus Vintilă.

VIDEO Rezumatul partidei FC Argeș - Chindia 1-0

Etichete: fc arges , bogdan arges vintila , arnold garita


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Doi soți români au fost arestați pentru viol în grup în Italia. Ce au descoperit polițiștii în telefonul femeii

Doi soți români au fost arestați în Catania, Italia, fiind acuzați de viol în grup și vătămare corporală, victima lor fiind o tânără din Republica Moldova. Bărbatul de 41 de ani și soția lui de 37 au fost reținuți după ce polițiștii au descoperit în telefonul femeii filmări cu agresiunile sexuale la care a fost supusă tânăra moldoveancă.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Femeia care și-a cumpărat un avion pentru a nu mai plăti mereu două locuri a intrat pe teren și internetul ”a explodat”

Exclusiv ”A semnat”. Dan Șucu și Victor Angelescu au rezolvat prima ”mutare” pentru sezonul următor

Carlo Ancelotti a spus lucrurilor pe nume, după Bayern Munchen - Real Madrid 2-2

Vestea primită de Horațiu Moldovan! Decizia luată de Atletico Madrid

Lovitura primită de Petrolul Ploiești

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Ce a titrat L'Equipe, după înfrângerea PSG-ului cu Borussia Dortmund din semifinalele Champions League

Reacția lui Gianluigi Buffon, după ce Man și Mihăilă au promovat cu Parma în Serie A

Daniel Niculae, prima reacție după comunicatul lui Dan Șucu. Ce mesaj a postat

Video Cristiano Ronaldo, reușită candidată la golul anului. Comentatorii au fost în delir. ”Dublă” a lui CR7

Citeşte şi

Dani Coman este așteptat să semneze: ”Va veni la noi!”

"Gata, totul are o limită!" Becali scoate artileria grea: "Ştiţi ce făcea Anamaria prin cantonamente? Se văitau nevestele fotbaliştilor"

PEROZElizabeth Hurley, irezistibilă într-o rochie minusculă din dantelă și latex. "Nu ieși așa în public pentru că o să provoci accidente"

FILM NOWPierce Brosnan, transformat total pentru cel mai nou film al său. Cum arată fostul James Bond, în imaginile surprinse pe platourile de la „Giant”

Ultrașii lui Dinamo, mesaj la ceas de seară, în fața stadionului, pentru Andrei Nicolescu: „Cu torțe ne mobilizează...” citeşte ştirea pe Prosport.ro

Ronnie O'Sullivan, eliminat! Surprize mari la Campionatul Mondial de snooker, n-a mai rămas niciun jucător din Top 10 citeşte ştirea pe ziare.com

Toți șoferii care au asta în mașină iau amendă 2.900 lei și permisul suspendat. Se confiscă pe loc citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Oana Radu susține că două luni a dormit pe unde a apucat, după divorț, din cauza fostului soț. "Mi-au dispărut lucruri personale"

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Oana Radu susține că două luni a dormit pe unde a apucat, după divorț, din cauza fostului soț. "Mi-au dispărut lucruri personale"

Digi World

Cum să fierbi ouăle de Paște fără să le spargi. Metoda simplă pe care trebuie să o încerci

Digi Animal World

Un motan degerat, lihnit de foame, a bătut la o fereastră. Ce s-a întâmplat apoi a uimit o lume întreagă